31

Анонимен

преди 1 година

Македонистите са жалки пропагандисти на Коминтерна.

30

Анонимен

преди 1 година

Гоце Делчев е българин.Самуил и той.Това е истината.Историческия разказ в СМ е основан от лъжи ,манипулации,интерпретации ,внушения, съчинения и антибългарска пропаганда.

29

Бунгар

преди 1 година

Поредния глашатай на сбърканата българска политика спрямо Македониа. Достатъчно промити мозъци има в България,и не е нужно да се престараваме. Кога ще говорим за македонците в България и нашето отношение към тях. Жестока асимилация тече вече 60 години над македонците в България.Заглушането на техния глас и неглежиране и обиждане не е Европейска ценност.Обвиняваме Македониа в това,което ние не сме спрели да правим.

28

sante_dog

преди 1 година

"Има много хора, заинтересувани Северна Македония да стои на едно място" - Че те сега на две места ли са? #Учуден

27

Анонимен

преди 1 година

Този прилича на алкохолик.

26

Анонимен

преди 1 година

Докато има ВМРО , Възраждане , ГЕРБ и БСП няма да се здобрим с Македония.

25

Анонимен

преди 1 година

Македонците виждат нашите политици всеки ден по БНТ.БНТ се излъчва в Македония.Те виждат нашите политици,поведението им,това което се случва у нас и си казват защо ни е необходим ЕС. А тук пуснаха някаква малка МК телевизия (Наша ТВ) и Ние не виждаме нищо от там.Защо е така? Защо тук няма МТВ(Македонска национална телевизия),а в Македония има БНТ? Това не е ли дискриминация за нас?

24

Анонимен

преди 1 година

Македонците са сърдити за ветото.Нашите политици служат на някой ,както и този човек и създават омраза. ВМРО и неговите хора имат над 60% вина.Другите са част от БСП,Възраждане,ГЕРБ и ИТН.Пропагандата анти -Македония започна преди 15 години с идването на ГЕРБ,а се засили преди 3 години,когато наложихме вето.През ден или всеки ден има хора в медиите,които подържат фалшивата престава за Македония.

23

Анонимен

преди 1 година

До кога с тази пропаганда за омраза?Защо не отидете в Македония и не питате местните хора? Ще видите,че те имат проблеми,но са от друго естество.Проблема е същия като тук ,а той се нарича корупция и шуробаджанащина.Това е. Другото е пропаганда и манипулация.Вече над 20 години медиите правят това.Фалшиви и лъжливи новини за Македония.Създаване на фалшив провил на Македонците е основна цел на нашите медии.А Слави Трифонив е най-заслужен за това.Няма наша медия да е отишла в Макеония!

22

Анонимен

преди 1 година

Ще им предложим да се присъидинят към Сърбия, те и без това имат сръбски президент :))) Само да не ни занимават с глупостите си, на никой в България не му пука за измислените макета :)))

21

Анонимен

преди 1 година

Най вече СССР

20

много

преди 1 година

внимание им отделяте,те ще се молят -не ние

19

Име

преди 1 година

Като територия е непривлекателна, камениста е - не е плодородна, но е наша земя - сега - да се наричат както искат, въпросът е да не се вземат на сериозно. Абсурд е Никола Вапцаров да е македонец, просто няма как, това са глупости.

18

Спасов

преди 1 година

И България и Македония са увредни от Русия, която иска да ги държи във феодализма. Но за щастие Русия се самоубива чрез Путин и скоро всичко ще започне да се оправя!

17

Шнапс

преди 1 година

Ами България? Поне 50 години застой и хората на Бай Тошо още управляват. Вижте БДЖ - вагони от преди 40 години, парите за БДЖ окрадени от Пеевски и Борисов... Всичко е разпад, бунища, упадък и млади хора които бягат на запад. Само един избягал при Путин и той бил психично болен човек!

16

Анонимен

преди 1 година

Гърците им викат скапани българи, тез се мислят за антички, смех голем :))) Не знамкой е промития в случая, определено не сме ние :)))

15

Анонимен

преди 1 година

В България промивката е в пъти по-голяма от Македония.Само, че Вие няма как да го разберете.

14

Анонимен

преди 1 година

Македония да не е глупава да иска да е в съюз където има политици като Джамбаски,Коста Костадинив,Бойко Борисов,Каракачанов,Волен Сидеров,Доган,Пеевски,Радев,Нинова и подобни.За Тях е важно да направят добро законодателство,да се преборят с корупцията и не им трябваме Ние да им даваме акъл.От тях зависи как ще се развиват.Ако имат политици като нашите изброени и да са в ЕС,нищо няма да се промени.А подобни пропаганди не са необходими на Българина.

13

Анонимен

преди 1 година

За Македония е по-важно да направи необходимите реформи и да напредва.Дали е в ЕС не е толкова важно.Швейцария не е в ЕС не и трябват България или Гърция да и обяснават своите истории.Ако имат добро законодателство,добри инвеститори ще живеят добре и без ЕС и без нашата велика и справедлива история.Без Джамбаски ще са по-добре За какво им е коалиция с Бойко Борисов ,Радев и Ахмед Доган.С такива хора не и трябяа да са в съюз.

12

Анонимен

преди 1 година

Какво им обръщате внимание на тези никаквици с промито съзнание, бой до дупка, докато не се научат :)))