15

Свиленградски

преди 1 година

Този адвокат е защитник на част от лицата в списъка. Това бе публично отразявано по делата.

14

Анонимен

преди 1 година

Както и миналия път, няма да има никакви последствия. Много е вероятно уличените лица да ограничат пътуванията си в чужбина, за да не ги спукат някъде от бой.

13

Анонимен

преди 1 година

Пак стари муцуни

12

Българче

преди 1 година

ама защо "Справедливият" ЕС няма санкций като магнитски към мафиоти...ами защото бачкат заедно за путин!!!...Европа е опозорена от политиците си,аз не съм Европеец!!!Аз не съм съучастник на путин в убийствата на мирни жени и деца!!!не съм французин или германец...не съм нидерландец или австриец...аз съм марсианец,обичащ САЩ,Кралството и Свободният Свят,обичащ и вяращ в БОГ!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!

11

Хахаха

преди 1 година

с откраднатото от нас,ни правят техни роби,даващи ни по 50 лв,евахни в с.и.ете! та и на руснаците плащаме сметките,съучастници сме в убийствата на жени и деца в Украйна,невиждан в историята ни грях е хора!

10

ББ

преди 1 година

старият комунист и руските ..тук няма юридически,манипулират хората..това е директно предупреждение към мафиоти и обслужващи ги като гешев!парите на посочените господа са в..свободни зони..обаче са под Законите на САЩ и Кралството,и така в Швейцария,война е,враговете на САЩ и Свободният Свят ще ви манипулират и заблуждават но това не променя факта,че...няма тайни..няма недосегаеми пари ограбени незаконно от Народите..и парите не са ценност..те са средство за купуване на ценности като Свободата

9

Анонимен

преди 1 година

Вариант за изход - НЕПРИЗНАВАНЕ НА ЧУЖДА ЮРИСДИКЦИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА. Известно още като ... суверенитет.

8

Анонимен

преди 1 година

САЩ искат сигурно и бг ще приеме фашиския Махницки на бг територия, че всеки е виновен докато докаже че е невинен. Това ли е съдебната "реформа". Който не споделя американския фашизм или е с Русия, е виновен.

7

Анонимен

преди 1 година

Главните лица в списъка Магнитски ще бъдат оповестени след изборите, така че домораслите ни адвокати имат много здраве с яловите си заключения. Ако беше оповестен ББ преди изборите то като лице на една провалила се партия можеше да се говори за намеса в изборите, но петте годжука от последния списък Магнитски нямат никакво отношение към предстоящите избори и изборите им служат само като смокинови листа та да могат гуджуците да прикриват срамотиите си.

6

Христо Христов

преди 1 година

Магнитски си е американска работа. Няма лошо янките да си правят списъци. Лошото е, че у нас няма списък на безродните им петоколонници.

5

Анонимен

преди 1 година

Изхода е да бъде махнат Гешев и всеки да си получи заслуженото.Даже и онзи,който от свенливост американците не искат директно да посочат.

4

Сигнал и въпрос

преди 1 година

Има данни, че Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев се занимава с тероризъм и използва властта си за да прикрива убийства! Къде може да се подаде сигнал срещу лицето Иван Стоименов Гешев, в Американското Посолство, ЦРУ или.....!? Моля някой ако знае да пише! Благодаря много!

3

МВР ПЕРНИК УРОДИ

преди 1 година

В Перник и Бобов дол полицаите са Психично болни хора с оръжие, работят за мутри, занимават се с тероризъм ! Какво правиме?

2

Jhgf

преди 1 година

Значи има изход от корупцията

1

toti

преди 1 година

Пълна тъпотия !!