56

гошо

преди 1 година

Гледай да завиваш добре бабичката,казаха че иде студ по БТВ-то!

55

Анонимен

преди 1 година

Макароне, лапай си щурците. И *** за зеле не става от теб, мекотело

54

Ravel

преди 1 година

Зеленски , Шолц и Макрон Донбас и Крим ще гледат през крив макарон.

53

Анонимен

преди 1 година

Франсетата им е през чyчypa дали укритата ще изпукат или ще се предадат. Виждат загубената кауза. Германчyгитe също горчиво съжаляват, че не сурнаха укритата да се оправят сами. Единствено Полша има интерес от това, щото са си промивали мозъците да мразят руснаците, а и се надяват да отхапят малко територия от бивша Укрия. В общи линии, в момента всички губим, да могат САЩ да печелят, а поляците си имат мечта. Укритата, както обичайно, нямат полезен ход - остава им да мpaт и да се пpедават.

52

Антипутиноид

преди 1 година

До 62. Никой не иска война? Явно си изпуснал часовете по история, или си спал последната година. Има едни червени "братушки" на изток дето сънуват за война, че даже и я практикуват честичко. И нас ни поотупаха, та едвам се отървахме. А аз не искам война, ама никой не ме пита. Тоя аргумент "никой не иска" война не е актуален, войната е тук - искаш или не.

51

Ненчо

преди 1 година

Никой в Европа не е длъжен да обича надменните украинците. Никой в Европа не им длъжен с нещо. Това е голата истина, която на много байдънофили не им харесва.

50

Анонимен

преди 1 година

До 61 Ти не разбрали,че никой не иска война,хората в цяла Европа са настроени срещу украинците,щото ви видяха що за стока сте.Масови протести във Франция, Германия и Полша.В Полша са най-възмутени,че украинците бягат,с не ходят да се бият в окопите за страната си.

49

Антипутиноид

преди 1 година

Има постове, които подкрепят войната на джуджето в Кремлин. Факт е, че го правят от държави от "колективния Запад", където си живеят с права и свобода. Същите бяха заплашени от споменатото интелектуално джудже, че ще бъдат атакувани с ядрено оръжие. Какво е това - провал на образователната система, психично отклонение, имигранти с несъвместима идеология, или се дължи на успешните операции на Роскомнадзор и Главсеть?

48

Станко Балкански

преди 1 година

Хората, които тук биват наричани с милото наименование "франсета" имат например такива пътища и магистрали, каквито в България с лиюбезното финансиране на ЕС, марсианският съюз и съюзът на Сатурн, и след сто години няма да могат да бъдат постигнати.

47

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Франсетата са много "хлъзгави". Такива номера могат да ти извъртят, че да се чудиш откъде ти е дошло. Освен това са и перфектни доносници. Оноре дьо Балзак ги е описал прекрасно в своите творби.

46

Добре де

преди 1 година

Украйна заминава с или без Франция. На който не му харесва да се оплаче в Диарбекир на арменския поп.

45

Анонимен

преди 1 година

Макарон - наркоман.

44

Анонимен

преди 1 година

Франсетата са меки китки, щом едни селинджъри им биха баретите у БГ :))) Да си гледа бабичката Макарончо и да не се занимава с глупости :)))

43

Станко Балкански

преди 1 година

САЩ се провалиха тотално в желанието си да помогнат на Украйна. Над шестстотин хиляди убити и ранени в Украйна за последната година. През това време руснаците си свиркат и пият чай.

42

Анонимен

преди 1 година

До ББНещо за демократичен Авганистан да кажеш. А за талибанския режим там, от къде дойде.

41

преди 1 година

Добре, че са американците иначе Украйна отдавна да е завладяна от Русия. Американците съсипаха руската военна "мощ" за жълти стотинки !

40

Станко Балкански

преди 1 година

Украйна заминава с или без Франция. На който не му харесва да се оплаче в Армения на арменския поп.

39

Анонимен

преди 1 година

До 53 Та кой казваш е освободил Европа от хитлеристкуя ботуш? Специално Франция е освободиха Великобрутания и САЩ. А източна Европа беше поеобена от СССР.

38

Този е

преди 1 година

Бабо еб. Заедно с Меркел (друга известна баба) си признаха че Минските споразумения са били само за да се даде време на нацистите в Киев да се въоръжът и подготвят да превземат Донбас. Вместо да обяснява че Русия не можела да спечели войната, да вземе да си припомни някои неща за Наполеон 1812г и за колко време Вермахта разгромява "великата" Франция през Втората световна война ? И кой освободи Европа от фашисткия ботуш ? Тази Европа която сега въоръжава наследниците на СС офицера Степан Бандера

37

Анонимен

преди 1 година

Франция иска да продължава да експлоатира Африка, а Русия в последните 20 години и яде от баницата и това може да е циничната причина.