401

Ха-ха

преди 1 година

Лош въпрос на джурналистката. Защото и оговора е много лош - малко му остава на Зеленото.

400

Анонимен

преди 1 година

Прилича ми на един, който живя в нашия вход. Ама умря от свръх доза...

399

тя

преди 1 година

Карат ни да купуваме украински слънчоглед , жито ,царевица при положение ,че ние сме производители !Тях ги третират с препарати забранени в ЕС ! Ееее ,това се казва солидарност на гърба на народа ни !

398

тя

преди 1 година

Прибирай си "бежанците" ,хрантутиме ги една година ! Да работят и да се издържат или да си заминават !Възрастните да ги настаняват в социални домове и да си плащат с пенсиите !

397

дедо Ташунко

преди 1 година

Ще се държи до последния украинец. И после ще се покрие някъде по САЩ, заедно с милионите си.

396

Анонимен

преди 1 година

тои.нали си е кукла на конци,та колкокото му каже. "маика" сащ.жалко само за обикновените хора.

395

Анонимен

преди 1 година

Путин е обещал да не го ликвидира, това трябва да ви говори достатъчно за тази скалъпена война целяща да ни разори с високите сметки.

394

Анонимен

преди 1 година

Зеленски нищо не издържа. Ако не го издържаха други досега да беше станал малка червена звезда някъде на небосклона. А вместо него сега сега изгряха други стотици хиляди звезди. Вкара си държавата във война, а още не е късно да вкара цяла европа в тази война. Стягайте се че може и ние да влезем в окопите.

393

Анонимен

преди 1 година

Грешен въпрос! Не колко ще издържи, а колко още ще го издържат??? И едните и дръгите :)

392

Анонимен

преди 1 година

Ако Украйна изобщо съществува след приключването на войната / операцията, от там никога повече няма да преминава вече руска газ или нефт по познати причини или накратко те не са демократични! Плодородната земя вече е с американски собственици! От какво ще живеят тези украинци? Дрънкане на останалото оръжие без боеприпаси? Дотогава ще издържи г-н Зеленски, докато не го закачат на някой стълб!

391

Анонимен

преди 1 година

. . . прави емоционални видеообръщения . . . ами нали е кабаретист! Беземоционален кабаретист е безработен кабаретист! И спрете с това бил евреин! Попитайте се какво каза досега Израел по повод Украйна - ами едно голямо нищо! След като зад Зеленски виси портрета на най-големия еврейски палач от Украйна, какво да кажат?

390

Равнопоставеност

преди 1 година

Има ли значение до кога ще издържи? Накрая ще е превърнал страната която му дадоха да управлява в гробище. Казват, че хората си заслужават управниците. Имаха възможност да ползват значителни отстъпки за цената на горивата, щяха да получат и изгодни заеми ако им бяха нужни, но те предпочетоха да оставят неонацисти да свалят законната власт и да ги поведат към братоубийствена война. Войната се води на тяхна територия - когато свалят ракета тя пада върху техните сгради - ясно е как ще свърши това.

389

ИНЖЕНЕРКА

преди 1 година

умнико, зеленски ще победи и ще сТАНЕ ЕФФФ НА ЕСзеленски ще победи РУСия и ще стане шеф на ес 7

388

Ръката на Кремъл

преди 1 година

Какви сте фарисеи. Клоунът беше избран, защото обеща, че ще постигне мир, дори ако трябва да падне на колене, а не защото е поел ангажимент да бори корупцията. В резултат, вместо мир постигна война, а корупцията е по-голяма, отколкото в САЩ.

387

Анонимен

преди 1 година

Тоя хобит издържа заради кинтите и белото директно от сащ. Ама не му остава много де.

386

0808

преди 1 година

Министерството на отбраната на Руската федерация обяви освобождаването на село Парасковиевка в ДНРМОСКВА, 20 февруари. /ТАСС/. Доброволци от десантни отряди, в сътрудничество с части на ВДВ и Южната група войски, напълно освободиха село Парасковиевка в Донецката народна република. Това съобщи в понеделник официалният представител на Министерството на отбраната на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков.Слушай новиниВ хода на успешните настъпателни действия в донецкото направление доброволците от десантните отряди, във взаимодействие с подразделенията на ВДВ, при огнева

385

Lina

преди 1 година

Никой не е спечелил от война до сега, само човешки жертви и от двете страни. Колкото по - скоро се заговори за мир, толкова по - добре. Но бай GUN не дава. Има ( т) си план.

384

Анонимен

преди 1 година

Ще издържи докато остане само той и обкражението му,а украинския народ се разпръсне по света и голяма част загинеи всичко е сринато.

383

идват въпроси

преди 1 година

Зеленски е на власт докато продължава войната. Като свърши войната ще започнат въпросите ,, мнооого трудни за отговор

382

Капитал

преди 1 година

А колко ще издържи Путин преди унизените от слабостта на Русия, която излиза че само е лъгала, чеченци се вдигнат? Колко ще издържи преди Пригожин да да вдигне ръце и да тръгне към Кремъл? Колко ще издържи преди да се продаде на Китай за хляб и патрони? На Путин признавам, че е най-добрият лъжец, който света е виждал. 20 години заблуждава всички, че се развиват, вървят нагоре и е въпрос на време да станат хегемон на част от света. А излиза, че връзките не могат да си вържат.