77

Анонимен

преди 1 година

Да и аз искам лева, но всичките ми депозити са в евро. Дали ще мога да влезя във Възраждане.

76

"Обективен"

преди 1 година

"Председателят на "Възраждане" не пропусна да спомене, по традиция, и "Демократична България" " - пример за обективизъм! А само това да беше пример...

75

Анонимен

преди 1 година

Далечната цел на Костадин Копейкин е приемането на руската рубла в България. Той е наясно, че ако въведем еврото край с мечтите му да излезем от ЕС и да станем отвово колония на Русия. Това е смисъла на референдума поръчан от началниците му в руското посолство.

74

Анонимен

преди 1 година

как мечтая за българският лев курс 3000 за долар от тогова на валутата ни само името и е лев излезем ли от борда без да сме приели еврото ще станем вкупом милионери всичките което е целта на някои хора.

73

Анонимен

преди 1 година

Бляяяяяя ! Коцето не знам за затвора ли е или за лудницата...

72

Анонимен

преди 1 година

Изненадата на изборите ще е Възраждане...колкото и да ви е яд. 247 000 души как ви звучат? А от чужбина?...Хората видяха разликата между еврог..ейските ценности и истината.

71

Анонимен

преди 1 година

И аз ще пиша донос. Как може Костадинов да събере най-простите хора в България да водят агитация за нещо което никой един от тях не разбира. Не може бъдещето на България да се решава от неуки и неграмотни хора.

70

от ЮАР

преди 1 година

Възраждане са едни негодници, които се опитват да върнат България в калта на ТКЗС-тата и в мракобесната Руска система. Ние сме Европейци и нямаме НИЩО ОБЩО с Русия и Златната Орда. Не искаме Лукойл, а Шел, Тексако, БП. Не искаме колхози, а Ферми. Не искаме Москвичи, а БМВ-та. Не искаме Сочи, а Малдивите. Не искаме Партийни секретари, а ЛИЧНА СВОБОДА И ЧАСТНА ИНИЦИАТИВА. Не искаме Руский Мир, а ШЕнген, Евро, свободни граници и живот като на нормални Западни хора. Не искаме кал, а Аутобани.

69

от ЮАР

преди 1 година

Трябва да си функционално неграмотен и с двуцифрено Ай-Кю, за да гласуваш за тия евтини популисти. Поредният Сидеров, поредните Обединени Иддиотти, поредните политически спекуланти. Голяма част от тия подписи дето ги събират са фалшиви, в смисъл, че някои хора се скъсват да имитират подписи, че да се събере бройката. Аллоу, Копейкин, аз искам да бъда равен с Белгиеца, Австриеца и който и да е Европеец, а не второ качество човек и последна дупка на кавала. Искаме Евро и ШЕНГЕН, като Хърватска!

68

Бош лаф

преди 1 година

Абсолютни негодници се оказаха всички около Възраждане! Вече 3 години единствено мрънкат и реват и се занимават с всичко друго, но не и с подобряването на живота на българите. С тая енергия досега да бяха създали поне някаква инициатива, да се промени белким нещо... ама нема, само мрънкане

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65 Прав си донякъде.Губи в краткосрочен план заради алчните търговци които закръглят нагоре.Но ползите в дъглосрочен план се много.

66

Анонимен

преди 1 година

По примера на своите кумири от Русия, тези 100% ще фалшифицират подписи, за да постигнат желания брой. Така ги е подучила Митрофанова, хайде на бас!

65

Анонимен

преди 1 година

Безсмислен труд кипи и у тези хора.Нито ще има референдум , нито ще ни приемат в еврозоната.И защо го правят, ами за шоуто като ИТН.Смешници.То свястна партия вече няма.

64

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Верно ли има толкова шарани в БГ Правят единствено и само реклама на новите стари атаки волени

63

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 58 -- Казвате, че е будител!? И Сидеров беше будител, даже се качи и на кон, за да се приравни с Левски, но изчезна от политическите борби, като родопски катър без история, изгубвайки електората си. Така ще приключи и новоизлюпената псевдо политическа партия Възраждане.

62

Бунгур

преди 1 година

Ако питате Копейкин,направо да преминаваме към рублата. Луд умора няма.

61

Анонимен

преди 1 година

При смяна на валута народът винаги губи, а в криза още повече.

60

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ УПРАВЛЯВАЛИ ПОСЛЕДНИТЕ 32Г. ДО ЕДНА СА СЛУГИ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ПОКАЗАХА ЯСНО КАКВО МОГАТ.ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕКОЯТО НЕ Е УЧАСТВАЛА В КОЛОНИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

59

Анонимен

преди 1 година

Коцето бръкна яко с боксова ръкавица. няма да казвам къде, че ще ме изтрият.

58

NDZ

преди 1 година

"ВЪЗРАЖДАНЕ"- Хубава дума,използувана лошо!