125

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя Вътовски ли Мъдовски ли е, тия данни от къде си ги изсмуква, 100 000 се били върнали на село, смях. 45 000 сделки на селски имоти, то толкова къщи няма те за сделки ми говорят. Просто някаква част от хората от големите градове си купиха по някоя вила да си ходят от уикенда да си садят домати, да си припомнят произхода.

124

A1

преди 1 година

90% от българите в Германия са на социала.Бачкат на черно и взимат *** на ръка.Със събраното някои от тях правят ремонти или купуват имоти в България.Рано или късно доста хора ще се върнат.

123

Хаха

преди 1 година

Болни ***. Даже на почивка не ми се идва в БГ. Да живее Палма де Майорка.Той и Боко искаше да ги връща 100%, ама нещо запецна.

122

Бай Дрън

преди 1 година

Държавата е давала хиляди на година за един ученик. Той напускайки България, реално е откраднал тия пари и мижавите банкови преводи не могат да компенсират загубата на тая работна ръка или тоя ум. Не се заблуждавайте, че работещите на Запад помагат на България. Не, те са и навредили още със заминаването си, обричайки нашата икономика на регрес.

121

Бай Дрън

преди 1 година

Вредата от напускането на квалифицирани млади и не толкова млади българи от България, е по-голяма от ползата, която имаме от внесените пари в държавата ни. Замислете се, че само за 20-30 години, вече нямаме българско работещо предприятие, което да се развива, а не да крета на доизживяване. Няма кадри за научни разработки във фирмите, а и собствениците на тия фирми нямат друго желание, освен да експлоатират ниско квалифицирана раб. ръка.

120

Анонимен

преди 1 година

До 130 "Ще ви разкрия една малка тайна."__ЗДРАВЕЙ БРАДЧЕДЕ,ИЗПЕРКА ЛИ ВЕЧЕ ?!!

119

Анонимен

преди 1 година

60% ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА В ЧУЖБИНА ИСКАТ ДА СЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ . НО КОГАТО СЕ ОБЪРНАТ И ПОГЛЕДНАТ НА ТАМ ВИЖДАТ САМО ТИНЯ .

118

Анонимен

преди 1 година

Ще ви разкрия една малка тайна. На село е фрашкано със селяни. Всички там са роднини, резултат от вековни кръвосмешения. Тотален им6ецил - чук в главата! Зомбикалипсис! Който си е имал работа с тия, знае. Който не, дано не му се налага!

117

Анонимен

преди 1 година

Тая къща има довар + решетки в двора ... ясна работата.

116

Анонимен

преди 1 година

"Ама иначе са голямата работа . Милиарди евро внасяли на година . . . . ." - Ти кво скаш, ве? На сметката на Външно министерство ли да плащат. Пращат на роднни.

115

даскал

преди 1 година

Влиза учителя по математика в клас:-Ученици! Резултатите от контролното показват, че над 80 процента от учениците в този клас не са разбрали аритметиката с проценти!Един от учениците:-Ама господине, ние не сме толкова много тука в класа...Та и тоя юнак - автора на статията сигурно е от същия клас... 60 човека или 60 процента, все едно... няма голяма разлика...

114

Анонимен

преди 1 година

в бг никога нема да се върна кирил петков да ме лъже и да ми вземе парите от данъците да ги дава на укропите за оръжие и джоба си после да реве че не иска да пълни джобовете на путин заради него да страдам без мое съгласие де се разминете в бг без мен на мен мие добре в москва

113

Пепи

преди 1 година

До АнонименПреди 20 години в Испания не беше позволено да се ходи . Масово ходиха хора на по 20-30 години . Плюс 20 - около 50 . Далече са от пенсия . А още повече от изплатен апартамент . Ясно е че послъгваш ама аз ги видях лично българите в Испания .

112

Анонимен

преди 1 година

Абе и на пенсионерите не им се връща в България. Хората купиха къщи и апартаменти преди 20 години, вече ги изплатиха и с испанската пенсия от 600-900евро нямат проблем да си живеят тук.

111

Анонимен

преди 1 година

До 104 Пепи Някой виждал ли е документ от българин в чужбина с който показва че внася пари към България ???? Ама иначе са голямата работа . Милиарди евро внасяли на година . . . . . Пепо о о , изглежда, че и за пипане не ставаш!

110

Нищо хубаво не е

преди 1 година

безплатно! Как живеят, някои хора в панелни жилища. - не знам!? Не ги ли хваща клаустрофобия....!

109

Анонимен

преди 1 година

Моделът на централизация в България е пагубен за малките градове и села. Трябва да си от правилната партия, да си наш човек, да търчиш постоянно до окръжния център да молиш да ти обещаят, че някога, нещо може и да се направи щото пари НЯМА. Но ако отвориш приказка за Евро-проекти веднага ти обявяват процента на комисионната.

108

Анонимен

преди 1 година

Ще се върнат тези които ще взимат пенсии, защото няма по добро решение от географска гледна точка и ще се върнат още тези, които са се провалили! За последните ще е по-скоро прогонване! За тези от градовете ще е малко по трудно за навикване!

107

Анонимен

преди 1 година

хахах това означава че поне 60% от българите в Германия са селяни!

106

Анонимен

преди 1 година

Искат, ама нямат желание.