38

Анонимен

преди 1 година

Китай не е спрял да търгува с Русия. Достатъчно е да ги снабдяват с микрочипове за високоточните оръжейни системи. Важното е да продължава войната и да намалява населението и всичко да се разрушава. Пенсионните фондове са обрани.

37

Й. Колев

преди 1 година

Четох, четох и се отказах. Нашите политичета не падат по-долу. Колко ли балами има да вярват на комунисти? Не ,че и на запад нещата не са същите, но поне вкарват яко в затворите...

36

Анонимен

преди 1 година

Както живеят бившите престъпни комунисти и настоящи им наследници евро атлантици. Угодниците / негодниците/ в целия свят са едни и същи.

35

Lsksk

преди 1 година

Когато е по висока е моя просто... И тая война ще ви разваля тръпката и любовта никой няма да победи докато съществува света на богатите и назад във времето и на Антантата и на Александър Велики и на вашите владетелчета и покръстителя "Борис" и на Петър "Велики" победите за руусията и Екатерина "Велика" и на Шипка ще ви гледам битките във следата назад във времето и никой няма да е победил няма да позволя да е понедил:) и няма да има световна война ще има господстваща класа и малки конфликти ...

34

Щерев

преди 1 година

пуските фашисти пратили децата им да се мъчат в каторгата на Запад.. а за руския народ и поробените народи е добре да живеят в руский мир- рая на земята.ха.ха

33

Скск

преди 1 година

Богаташки деца те са по специални то и за това плешивата ботокс глава им е спретнал специална операция да могат да се хвалят със английските или там където учат татенцето как е хвърлил маса хора на нещастните майки руски за да имат децата му "нова земи" кримски полуостров с които да се хвалят и където да си чертаят пространство с меки китки и важни жестиколажии пред събратята си за да изнервят природата от хора до всичко ...

32

Анонимен

преди 1 година

Рашките, ах рашките. Че-рве-ния ботуш 45 г.

31

О не - пак ли?

преди 1 година

Пак ли ринем новинарска тор?

30

Анонимен

преди 1 година

Не само за Децата на Руския елит Гнилия Джедърски Запад е като магнит.Ами Десетките хиляди мюсулмани мразещи неверниците за какво дадоха живота си само и само да живеят в омразния Запад.Който е успял да стигне в Германия ,Австрия Нидерландия Франция и т н о е останал там сред своите близки и познати е ударил джакпота.Независимо че ползват огризките на запада.

29

Анонимен

преди 1 година

Нормално е за ра6истите. Говорят едно, а правят друго. Мразят запада, а все насам ги тегли.

28

Анонимен

преди 1 година

Статията е дълга, с удебкления, значи, поредна порция пропаганда за овцете. Руския елит, санкциониран или не, ряпа да яде пред западния. Но, важното е, че нашите и западните милионери по някаква причина трябва да са ни по-симпатични от руските.

27

Анонимен

преди 1 година

Ех дядо, дядо. Помня какво казваше в края на живота си, макар че беше член на БКП и не подозираше, че ще дойдат Промените. "Едни да вземат парите на богатите и после да правят каквото си искат! Защо ни беше този социализъм?"

26

Анонимен

преди 1 година

Питайте Толупа, Шиши, Гергов, Доган, те ще ви кажат.

25

Анонимен

преди 1 година

А как живеят децата на българските олигарси.

24

ами

преди 1 година

Винаги са си били двуличници

23

Анонимен

преди 1 година

Добре, чакам Корнелиятааа да се изкаже!

22

Анонимен

преди 1 година

Чакам *** да се изкаже!

21

Анонимен

преди 1 година

Бай Вова толкова нахрани с милиарди, та и Коцето ли няма да нахрани?

20

Анонимен

преди 1 година

Живеят като се възползват от пропадналия запад, както и родните комунисти дето загрижени за цените и народа обаче наредили автопарк с коли от 100к еврака нагоре.

19

АА

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 Значи не те били започнали??? А чив го дървят в чужда старана бе вдлъбнат пън такъв, че и крадат територията им! Такива като тебе трябва да ги пращат в Сибир, може и да поумнеят, но едва ли!