29

Истината

преди 1 година

Когато служителите на редът работят по закона за джунглата ще бъдат съдени по същия закон или нормативен акт който изпълняват както във всяка една демократична държава - Така би било редно по съответната конституция на една демократична държава.

28

КАРТЕЛИТЕ СА ПО МИЛИ

преди 1 година

Видях му снимката от миналата статия. БОЖЕ ГОСПОДИ НЯМАМ ДУМИ ПАЛА СВЕЩИ ДАНО СЕ ОПРАВИ МОМЧЕТО.... Та той е обезобразен!!! Баща му сигурно трябва в Америка да го води по психолози и пластични хурурзи. След такова жестоко пребиване, прибадък и кома, много е вероятно момчето да е претърпяло енцефалопатия на главният мозък. МВР-то е по зло от ислямистите и мексиканските картели... Опа, момчето е изписано от болницата на другия ден с контузен нос... Тва горе беше от някъв филм, май.

27

Истината

преди 1 година

Влизат по къщите и убиват от страх да не ги уволнят какво искаш и баници да им омесим.

26

Анонимен

преди 1 година

Срамно и жалко изказване за човек, който е бил адвокат...

25

19 годишен

преди 1 година

На две шишета, три цигари, 6 розови хапчета, и некъв бел прах, нема как да знаеш, кво точно ще каеш. Моля полицаите да се съобразяват с това

24

Анонимен

преди 1 година

Когато чуя за корумпе което е опънало петълите,си отварям биричка,никакво съчувствие за тази корумпирана банда безскрупулни, аморални, алчни, неуки, необразовани, морално разложени лапачи на държавна хранилка. Дрогирани и пияни каналджии.

23

Анонимен

преди 1 година

Еничари в униформи. Бият единствено българите. "Братята" и ДПС-то не се закачат. Демерджиев също е от боята.

22

Онуфрий

преди 1 година

Можеха да го неутрализират и да го арестуват, а не да го пребиват! Или вече може...

21

перко

преди 1 година

Г-н, "Бях точен с Парите" няма ли да коментирате случая в Дупница??? ?

20

Анонимен

преди 1 година

Абе еййй,какво е това отвръщане,пет праасета да смелят един младеж от бой?Ако утре младежът и неговите приятелчета смелят някоя ваша прасюга от лабут,така ли ще хортуваш пак?

19

Спилбърг

преди 1 година

Имаше един филм в който прасетата управляваха хората! Добре дошли в живото кино!

18

Зъбче

преди 1 година

Тоя май ще бъде награден за заслуги към холдинга и обявен минимум за главен мултак! Момче с потенциал , може и председател да стане! Машала на такива хора, Ашколсун и още мого хора, принципи и доверие да продадат за по няколко лири!

17

Анонимен

преди 1 година

Този чувал ли е, че обществото би трябвало да се крепи на ЗАКОНИ, а не НА ОТВРЪЩАНЕ.Само заради това му изказване, би трябвало да изхвърчи на секундата от поста си. И това е най-малкото. Започне ли се с отвръщане край няма.

16

Георги Илиев Митев

преди 1 година

" Крадеца вика , дръжте крадеца ! " . Фуражката явно смята българският народ за особено оглупял . Обидата е много голяма . Именно фуражките ( полицаите и охранителите ) са агресивни към българският народ . Това изказване е типично за диктаторските режими по света .

15

истина

преди 1 година

1944 г. целият личен състав на царската полиция е сменен с алчни плебей и от ПОЛИЦИЯ СЕ НАРИЧАТ МИЛИЦИЯ и така до 1991 г. без да сменят личният състав тези неграмотни хора сменяват името си от милиционери на ПОЛИЦАИ .. Този акт е противозаконен и НЕ МОРАЛЕН ЗАЩОТО ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ МОГАТ ДА СТАНАТ ПОЛИЦАИ........БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПОЛИЦАИ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ БЕДНАТА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА В СВЕТА.....

14

Анонимен

преди 1 година

"Не нападайте полицаи, защото могат да отвърнат!"...... ВЪПРОС КЪМ ИЗНАСИЛЕНО ВЗЕЛИТЕ ВЛАСТТА СЛЕД ЖЪЛТОПАВЕТНИЯ ПУЧ 2020-Тогава полицаите нямаха ли право да "отвърнат"?! РАДЕЕЕЕФ, предателю в ада да гориш!

13

Уилям Линч

преди 1 година

За всяко прасе звънче - камера и така ще знаем къде грухтят с нашите данъци по цял ден и ще имаме защита срещу тях! Така е и в демократична братска хамерика! Така трябва да бъде и тук. Може да вземем и от лошата Раша камерите в колите също да са задължителни!

12

Анонимен

преди 1 година

мвр се превръща в опг...

11

Потен

преди 1 година

Разследване срещу този от снимката с излъчването на мис пиги за укриване и съучастие в престъпление при условие на организирана престъпна група с утежняващи вината обстоятелства - злоупотреба със служебно положение!

10

Анонимен

преди 1 година

Те полицаите не отвръщат, а удрят първи... колко пребити вече има от негодниците на този престъпник в министерско кресло?Хайде, комунистчета! Събирайте си дисагите и пътя... от където сте дошли.