8

До Анонимен 5

преди 1 година

Ха ха ха ха, ти ме разсмя рано-рано. Няма как да знаеш, че снощи две по-възрастни дами изброяваха и обсъждаха екземпляри от тяхното поколение - амбициозната провинциалистка, но от късния соц. С много зор успява да се уреди да кара някакви няколкомесечни курсове в София. Тук се запознава с работник, с треньор на детска спортна група или с някой старшина. Представя се за студентка и в някои от тези случаи дори успява да се омъжи. На село се хвали, че е "хванала" софиянец с апартамент!

7

И друг вариант

преди 1 година

Изброени са шест неща, които добрият партньор не би направил. Но има и друг вариант. Първите три от изброените неща той не прави, за да не си създава излишни неприятности. Другите три ги практикува, защото е егоист, особено ако е все още под крилото на родителите си (дори и вече да наближава 40-ия си рожден ден) и му се струва, че целият живот е все още пред него, че маминка вечно ще го обслужва, татенцето вечно ще има сегашните си връзки и влияние, а наивните момиченца вечно ще тичат подире му.

6

Анонимен

преди 1 година

Хората правят грешки понякога.

5

Анонимен

преди 1 година

Добрият партньор не е шкембак с анцуг и златни ланци и драгливо БМВ. Добрият партньор е благороден, галантен, образован, заможен. Знае как се комуникира. Подкрепя те в кариера и във всяко начинание. Няма как амбициозна провинциалистка да си намери такъв, разбира се. Те се сдушват с ММА бойците без 2лв. в джоба с 10-годишните БМВта, чието най-голямо постижение в живота е как продали нивите и купили бракма.

4

Анонимен

преди 1 година

Той, той, той... а тя?

3

Анонимен

преди 1 година

Да, няма собствено: мнение, нужди и желания...

2

Анонимен

преди 1 година

Да, това са нещата. Особено ако сте станали зависими от такъв партньор. Не се изолирайте. Всички ви обичат.

1

Даа

преди 1 година

Той изтърпява всички капризи, излияния, изпълнява желания и издържа. Че и семейството ти. Има копче за вкл/изкл. Когато ти е удобно е вкъщи, иначе на работа. За човешко същество ли говорим?