18

Любовните

преди 1 година

прегръдки на 14 февруари,денят на Влюбените, ОМакрона със Зельоньй др0гар,на фона на песента на Роксет "It Must Have Been Love" във фейса са хита на седмицата... Доста от коментарите на френчитата са,че липсва целувката и че е много красиво Gей парти за двама :)Иначе за френските пенсионери според ОМакрон - те не са приоритет,важно е да се дава ВСИЧКО за Покрайна :)

17

Анонимен

преди 1 година

Ако има работа, ще работя и до 70, но работа няма, защото тук там има производство, няма селско стопанство, всички полуграмотни са на компютрите - купуват и продават, само от това се печели. Иначе да се седи в къщи е шантава работа. Ако човек е здрав, по-добре да работи нещо полезно за себе си поне, е в апартаментите не става, затова пенсионерите само се оплакват, просто нямат друга работа.

16

Анонимен

преди 1 година

белите да работят и да ядат бобулечки, те са новите роби, да живее многообразието, нещо още смеят са си въобразяват че континента е техен

15

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Купонът тече с пълна сила.Протестите акцентират въргу права на мигрантите.Днес във Франция европейци почти няма.Протестите защитават обезпечение на азиатски и африкански ислямисти с пенсии. Ето Ви реалността.Днес отказвам да участвувам в протеста.Аз не съм африканец,а Българин и за мен ЕС не прави нищо,освен да ме кара да ям буболечки и насекоми.Долу ЕС! Не вярвам нито на Макрон,нито на протестаджиите.Синдикатите са мафия на правителството!

14

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Привет от Каркасон,Франция! Участвувах в трите досегашни протеста. Ще поясбя.Едно е оендионната реформа,а съвсем друго онова,което разлепените из града афиши претендират.Накратко ще цитирам някои от афишите."Долу границите,свободно движение за мигрантите","Да живее Палестина".И аз питам,как така нашите достойни евреи се оказаха отново врагове,като са наши приятели?За кого са тия пенсии,щом европейците във Франция са вече абсолютно малцинство? Дали тези протести,защитаващи африканци не са на Макр

13

Анонимен

преди 1 година

Я да бачката кво сте се заскатавали, знаете ли колко много пари трябват за Украйна!

12

Анонимен

преди 1 година

а у нас скоро ще направим възрастта за пенсиониране 70 години и никой не протестира

11

До 8

преди 1 година

Да, забравих го както и цяла България го забрави, защото си преизбра ГЕРБ и ББ на последните избори.

10

Анонимен

преди 1 година

Къде ще сравнявате гань0вската кл0аkа с държава, която има 3 революции в историята си...

9

Анонимен

преди 1 година

Пенсионните реформи са заради огромния процент бачкатори. У нас положението е стряскащо- 90% брутално функционално неграмотни не знаят къде се намират. Бачкаторите тежат на пенсионната система, защото получават мизерни доходи, плащат мизерни данъци, а огромна част от жалките си заплатки взимат в плик. Подобно и във Франция. Гастарбайтери навсякъде, не носят нищичко на хазната.

8

До 7

преди 1 година

Забрави ли за протестите срещу ГЕРБ когато центъра на София беше все блокиран с месеци?Добре че свалихме Бойко и сега България е във възход.

7

А в нашата татковина

преди 1 година

Никой ме протестира и не блокира София. Българинът е богат, не е като французина да си брои стотинките.

6

Анонимен

преди 1 година

Ние не протестираме, защото не доживяваме до пенсия.

5

Анонимен

преди 1 година

В Русия хората защо не стачкуват? Защото живеят добре и се гордеят със лидера си и с държавата си.

4

Анонимен

преди 1 година

Ще работят и до 90... като не са родили достатъчно деца. Ако искат можем да им пратим малко, така матови са леко, приличат на техните, ще се интегрират лесно.

3

Анонимен

преди 1 година

Хората си отстояват правата, тука най-много да псуваме пред телевизора и да набием жената !

2

Анонимен

преди 1 година

Имате гилотина! С мирни и културни протести, на които възпитано се усмихвате на управляващия бабофил нищо няма да постигнете!

1

Анонимен

преди 1 година

Оставете ги французите ... важна е, ние да работим до 70 години и да не мрънкаме за 800 лв. на месец !