15

Батман

преди 1 година

Това е да разчиташ напълно на лекарите,, и защо да не се дава за температура когато видимо детето е с висока температура,, трябва да се позволи това на детските ясли,, слава на нашия спасител йсус Христос изворат на живота,, момичето е живо и здраво

14

Анонимен

преди 1 година

Да мед. сестрите нямат право да дават каквито и да било лекарства без назначение от по висшестоящо мед. лице. Лекар. фелдшер и тн. Но се пита след сутрешния филтър който се прави от нея за установяване на здравословното състояние на децата защо е допуснала болно дете. Ето как в тези дет заведения постоянно върлуват вируси. Така че работата на сестрата е само присъствена без никаква полза

13

МИСЛЕЩА

преди 1 година

"Нямаме право да даваме лекарства на децата в яслата." - Това е абсурдно!!! Защо са тогава тези медицински сестри там?! Ами ако се забави линейката /както в случая/ , или не дойде, ако родителите работят извън града, ако детето получи алергичен шок, пак ли няма да дадат лекарство?! Те затова в яслите работят МЕДИЦИНСКИ СЕСРИ, за да оказват при нужда медицинска помощ. Просто нямам думи....

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11===Ангажимент е на медицинската сестра в яслата/градината да провери децата при пристигане, а двегодишни деца вдигат температура за минути !Предполагам родителите са били на работа, за да плащат с данъците и осигуровките си заплатите и придобивките на държавни служители !!!

11

Анонимен

преди 1 година

Бащата да си затваря човката и да е благодарен, че е дошла бърза помощ! За сведение, в Ангжлия, Германия и др. прехвалени страни, бърза помощ идва след 3-4 часа. Защо това дете е прието в яслата, след като е било болно? Тази температура не е развита за 15мин а вероятно с температура е доведено.

10

Ванката

преди 1 година

Ми така е и така ще бъде - няма линейки, няма екипи, няма техника... Но ще си имаме нарисувани самолети!!! За другите безсмислени харчове за милиарди, да не говорим. Пет пъти ходим на избори, чиято стойност е колкото бюджета на ЦСМП за 10 години!

9

Анонимен

преди 1 година

Знам,че за пострадалите хора медиците са едва ли не престъпници Но тези тълпи от хора ,които се нахвърлят върху тях като лешояди е ужасна гледка,която срива българските медици със земята.Това с нищо не помага за подобряване на медицинската помощ.

8

5

преди 1 година

Специално в Стара Загора е безобразна!Раздрънкани коли,груби шофьори /вероятно за пари са такива/,още по груби мед.сести/също вероятно за пари/-визирам шофьора и сестрата на системите в болница Ритъм.Не ходете там,а примерно в Тракия или където и да е!Достоверно!

7

yordan Yordanov

преди 1 година

Бягайте от тази държава колкото можете по-бързо и по на далеко. Само некадърници потдържани от властта.

6

Анонимен

преди 1 година

Ммм, бащата на детето, приятел на самотната(?) майка?

5

много повърхностно

преди 1 година

Коментарът Ви няма връзка с реалността. От 40 години всички управляващи са такива само с една единствена цел - да откраднат нещо докато управляват. Народът е обезкървен.

4

Анонимен

преди 1 година

Спешна помощ сигурно е била на адрес на някой швед !

3

Анонимен

преди 1 година

скоро като няма медици, няма да има и полицай, няма да има и доктори и ще се превърнем в Сомалия в ЕС. Най-бедната и корумпирна държава в Европа и не само. Нищо де важното е че се откраднаха едни млрд от народа и няма видновни. БГ е най-бързо изчезващата нация на света, факт.

2

Анонимен

преди 1 година

Линейките се бавят, защото се явяват лични лекари на бойковия здравнонеосигурен електорат и са заети да го обгрижват.

1

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА