80

Хайдутин

преди 1 година

Руски психопат

79

Истината

преди 1 година

За Руската армия път назад няма!!!!!!!!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 1 година

Когато светят маслото на зеления евреин, тогава ще свърши войната. Да живее Русия!

77

Анонимен

преди 1 година

Най-грубата грешка на Сталин беше че даде половин Германия на Полша като територия след войната.В отговор само черна неблагодарност ,интриги и омраза от страна на Полша към Русия.Храни куче да те лае.Комплексите трудно се избиват

76

Анонимен

преди 1 година

ДВЕТЕ ЛИЦА НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА А долар е нейното име, нале...

75

Анонимен

преди 1 година

Бе как не разбраха, че тая война не е за никви ценности и глупости, а едни богати хора да станат още по- богати -----///------ Тоест, Путин затова започна войната, а не заради ценности, както твърдеше?

74

Сата НАТО

преди 1 година

Двете сеетовни войни са започнати съответно от Руската империя и СССР. И сега Просията се напъва да започне Трета.

73

Мечтата на руснака

преди 1 година

Ех да мога и аз така да се напия като поляка

72

Путин и Хитлер.

преди 1 година

ДВЕТЕ ЛИЦА НА ЕДНА И СЪЩАМОНЕТА!

71

Анонимен

преди 1 година

Нашите партийци защо пак се правят, че не виждат за свръхпечалбите милиарди, които правят предприятията за оръжие за Украйна? Както с хазарта на Божков и Лукойл, губим милиарди.

70

Анонимен

преди 1 година

ненормалници роди тази война, колкото искаш. Ако искат този пиян поляк да ходи, но да не ме намества мене и моя народ, нямам никакво желание да се стрелям с никой за нищо на света.

69

Алекс

преди 1 година

Прав е.Зло куче се лекува единствено с дебела тояга.

68

Анонимен

преди 1 година

Бе как не разбраха, че тая война не е за никви ценности и глупости, а едни богати хора да станат още по- богати за сметка на други. Те това е, при конфликт в Европа тоя сигурно е първият избегал в Дубай....

67

Анонимен

преди 1 година

Докато не изтарбушат Европа за пореден път, няма да мирясат. И двете жестоки войни през 20 век са се водили на европейска територия, милионите жертви също са европейци. И всичкото това е ставало за нов световен ред. Уж реват срещу агресията, а безжалостно убиват хора и се подговят за още по-мащабни жертви и разрушения. Време е за война на войната! Време е да спрем кървавият им бизнес!

66

ще спрете

преди 1 година

ако можете..На първо четене, не се очертава подобна възможност..

65

Анонимен

преди 1 година

До 69 прав сте поляците бият по алкохол за 2022 г.и Русия и Украйна,виждаме го по нашето Черноморие как се наливат по хотелите на оликлузив и то трето качество алкохол )

64

Жебок

преди 1 година

Велика Полша, Велика Украина, Велика Сърбия и Велика Македония са нон-сенсите на нашето време...... Ах, да, можем да привавим и Велика Британия в списъка! Отживелици от 18, 19 и 20 век

63

уточнение

преди 1 година

Само да ви спомена ,че пияниците в Полша са поне 3 пъти повече ,отколкото в Укрия и Русия взети заедно.Поляците наивно си мислят ,че като са в НАТО и задните им части са защитени.Дори се опитват да вземат безплатно Западна Укрия.Скоро ще разберат че цялото НАТО е краварска шмекерия и обслужва единствено интересите на ФАЩ.

62

обективен

преди 1 година

Заедно с хохлите ще трябва да отпишем и полските пияндурници.Нищо че се правят на натовци.Дано прокраварските евроГейци се вразумят ,че иначе цяла Европа ще яде дръвцето.И всичката тази война е само и единствено в интерес на подлите кравари.

61

toj

преди 1 година

Този е тотално изплискал лигена, кой му се умира в 21 век за някаква средновековна идеология, баси простите полски хора, кой поляк ще се надигне от удобството да се бие бе, това важо и за удобните мъже в европа, защо да умираш, като може да живееш, ненормалници.