412

Анонимен

преди 1 година

Как може ЕП да нареди да приемем една човеконенавистническа идеология за смяна и избор на пола да я приемем, че и с ентусиазъм да стане?! Да индоктринират децата! Как ще ми наредят да приема идеология, която е противоестествена и не я искаме? При това подло прикрита зад защита на жените! Да разделят на две конвенцията- първа част защита на жените и втора с джендер идеологията и манифест на джендеризма! Който иска да приема и двете!

411

Анонимен

преди 1 година

ЕП може да нарежда единствено на чистачките и квесторите в залата. Никой друг не го бръсне.

410

Jjjj

преди 1 година

И може би предполагам нали знаете едни стълби от къде се метат е от там трябва да се почне а някой си мисли че от така да го кажем от месно ниво елементарно лоцан както се казва и може би предполагам 😉

409

Анонимен

преди 1 година

ЕП сбирщайн на Анти христи, Уро ди, Де генерати.

408

СДС

преди 1 година

Измислени решения на измислени проблеми. Все пак скъпоплатените чиновници трябва да доказват че не са излишни. Намирисва все повече на това което се водеше "комунизъм" преди у нас. Всяка линия е права щом е успоредна на партийната. Всеки който не е с нас е враг - преди на "комунизма", сега на "демокрацията". А всъщност това не е нито комунизъм нито демокрация, а тоталитаризъм.

407

Анонимен

преди 1 година

До Веаелинъ 7112136860видяхте ли какво стана в Шотландия? Защо падна шотландският премиер Никола Стърджън? Ами защото изнасилвач поискал промяна на пола и го преместили в ЖЕНСКИ ЗАТВОР, където изнасилил жена.УНИКАЛНО! И от нас искат да приемам Инстанбулската ковненция. Няма да стане!

406

до 444

преди 1 година

До Анонимен,ами излизайте,тъкмо ще си отдъхне ЕС да ви хрантути и ще ви гледа сеира,ще цъфнете и вържете с Русия,хахаха

405

real

преди 1 година

Цитат: Чл. 6 (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.<br>(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние."или привилегии" !!!

404

Софиянец

преди 1 година

Едно време бабите и дядовците ни учеха кой какво има в ,,гщите " и така да познаваме кой е момче и кое е момиче.От всичките нововъведени полове липсват само два,и това са ,,мъжът и жената" създадени по Божията воля.Всичко на този свят е създадено от Всевишният.Та да попитам информативно хората които пледират за подписване на ИК. Тези новите полове Кой ги е създал,и къде са били досега?????????? Чакам отговор по телевизията,може и от Парламентарен Контрол също.

403

СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ

преди 1 година

За съжаление народът още не се е освестил. След изборите ГЕРБ, ПП+ДБ и ДПС ше направят правителство и ще приемат всичко против нас. Чак 2024-2025 когато горивата, тока и всички цени ударят луната, народът ще се освести и Възраждане ще дойдат на власт, но ще започнат от много под нулата.

402

СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ

преди 1 година

Ако искате да се отхвърли тази вон...яща га...дост и дане ходят децата в Украйна да се бият за чужди интереси, гласувайте за ВЪЗРАЖДАНЕ.

401

Анонимен

преди 1 година

Това минава всякакви граници! И после руснаците ще са виновни, че толкова голяма част от българският народ иска референдум за ЕС и НАТО! Ми не! Гендерунгодайчовците в ЕС ще са виновни! Сме ли ние НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА ИЛИ НЕ?

400

Веаелинъ 7112136860

преди 1 година

Истанбулската конвенция не е основана на двата пола,а на нововъдедени и не отговарящи на Човешката природа обяснения на двата пола плюс джендърството.Значи всеки хитрец,играещ на обратен може да му се допишка в тоалетната за малки момиченца,така ли? Перверзни ненужници! Долу ЕС!

399

Костя

преди 1 година

Незабавно подписка за референдум за напускане на Европейския Съюз!

398

Христо Христов

преди 1 година

95% гласувате за това да се приеме и у нас. Затова и ще се приеме!

397

Анонимен

преди 1 година

Л.Пенев кажи на ЕП какво да прави със супата

396

Анонимен

преди 1 година

Щом ни нареди ЕП , ние ще изпълним ! Туко от европарламента ни открили неизправности в Козлодуй на 5 и 6 блок които са единствените работещи реактори за електроенергия за България ! Нищо не зависи от вас,всяко решение за вашия живот го взимат чиновници в Брюксел. Няма тън -мън .

395

ДО...."АНОНИМЕН

преди 1 година

НА ЗАПАД СЕ ПРАКТИКУВА ХИМИЧЕСКО, ХОМОНАЛНО ЗАБАВЯНЕ НА ПОЛОВОТО РАЗВИТИЕ, КОЕТО ПО СЪЩЕСТВО Е ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ С ПРЕПАРАТИ, КОИТО ПО СЪЩЕСТВО СА КАНЦЕРОГЕННИ!

394

Анонимен

преди 1 година

ЕП, E.П.M.!!!

393

Най-големите

преди 1 година

привърженици на "Истанбулската конвенция" са хората на Христо Иванов(а и той самия) и ПП - все НПО-таджии!