32

ББ

преди 1 година

До перкоБочко имаш поздрави от...Сретан!!!примитивни руски...и работите за тях хора,селски,не образовани клюкарки,зависими манипулират животите ви,Бог ни е дал правилата и Свободата...продавате ги за мъниста...за рубли,позар и срам,децата ни ще ни презират,засрамете се!!!ще ни удари земетресение,армагедон ...ѝ Бог му писва от несправедливостите ви,от пимитивното мислене

31

ББ

преди 1 година

Свободата...Санчо...

30

Хахаха

преди 1 година

Страхливци са и обичат рубли ес,хахахах

29

ББ

преди 1 година

фашизъм по руски...финансиран и възхваляван от...ЕС в 21 век....не чоовешко,ЕС финансира през потоци и мафиотски структори"партии като дпс-гроб" със стотици милиарди от парите на Народите си...отнемането на ценност дадена от Бог на човеците като ...Свободата...милиарди се харчат,човешки животи...лудост ,ЕС спрете финансирането на мафиоти обслужващи путин и убийствата му,кога санкции и от Вас???

28

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Василев,две развалени машинки бълват обиди и несъстоятелни в опит да заблудят още нещо от гетата,уау Кралството и то се включи в санкцийте...Гънси...Джърси...а и Швейцария ако не иска да се нареди до приятелите и обслужващи путин...война е,ЕС страхливо мълчи,колко платиха за руски потоци и зависимости юнкеровци,шрьодеровци,меркел???нечовешки зависимости за които никой не говори,говорещите ще ...умрем...ок,ЕС продаде "справедливият ЕС " на путин и направи Народите му зависими!

27

Анонимен

преди 1 година

На човек без съвест нищо не му тежи.

26

перко

преди 1 година

Кокорчо имаш много поздрави от Спецов.

25

Поп

преди 1 година

Кокорчо, скоро ще можеш да вдигаш "тежък" *** в ареста ! Има да се навеждаш ,да го вдигаш , пак да се навеждаш.....! Но пък това ти е ежедневието на теб .

24

ББ

преди 1 година

и руските на пеевски уж защитаващи го...го хвърлят в Ада,няма "успял" вървящ против Божиите ценности заложени на човеците генетично..."джендърите"сте обслужващите путин и ограбващите Народите си като дпс-гроб-бсп...мафията на путин,Свободният Свят има прекалено много възможности да ви спре...и крайни има,ще струва скъпо...но на вас всичко..,Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!бъдете здрави и очакваме март...пролетта...новото Начало!!!

23

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Василев...джемкорп е...въдица за найвници,лансирана от мафията дпс-гроб обслужваща путин и убийствата на жени и деца в Украйна!имащите гънка помнят пенсийте на хората бяха 300 лв,заплатите 450-500,всеки може да смята ако иска разбира се,пенсията на майка ми бе 190 лв..стройла България 45 г. и са милиони подобни,дпс-гроб разпродадоха България и животите на родителите ни на скрап,превърнаха децата ни м роби..бягащи от домовете си,изоставящи децата си..да отиде аг.та в селата и да види

22

Че какво да муу тежи

преди 1 година

Те, подкупите или са в крипто или в офшорни сметки. Не му ги дават в чували и кюлчета както при Тиквун.

21

Анонимен

преди 1 година

За Петков е ясно, че има сложно психично разтройство, известно като синдром на Мюнхаузен, ама Асенчо си е за затвора. Сигурен съм, че ще бъде задоволен изцяло и ще получи полагащото му се.

20

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Петков може би беше възможно най-корумпираното за последните 30 години. Никога преди говорителят на правителството на беше взимал заплата седем пъти над средната за страната, както беше в случая с Лена Бориславова.

19

Анонимен

преди 1 година

Какво може да му тежи на един измамник, кражбите са неговото нормално състояние.

18

Умрех от смех

преди 1 година

Близостта с Оня фактор от НАП, просто докара г-н Василев до цъфтящо положение във всяка насока. Време е да върже и да даде плод :-))

17

Жестоката истина

преди 1 година

Тези перекендета , Кокорчо и Про100 Киро докараха на България подобна криза като 1997 г. и неспирна инфлация, която предстои да стопи всички малки спестявания , а вместо да са в затвора , перекендетата редят изборни листи, живеят като крезове, нагло се готвят пак да управляват, защото идват милиардите от Европа !!! И суверенът "умен" се готви да има даде отново да го нагъ.зят!!! Браво!

16

Анонимен

преди 1 година

Ми то тряа да имаш съвест и душа че да ти тежи ... в случая май не са налице?

15

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОЖЕ БОЖЕ БОЖЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТОЗИ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ ГЕШЕВ ВЕРНО СПИ И НИЩО НЕ ПРАВИ ЗА ТЕЗИ ДЕТО ОКРАДОХА НАГЛО БЕЗЦЕРЕМОННО БЪРЗО БЕЗНАКАЗАНО БЪЛГАРИЯ БОЖЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ НО НЕЗНАМ ДАЛИ МОЖЕШ И ТИ ВЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ ОСТАНАЛИ ДА ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ ПО РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ СМЕ УЖАСЕНИ ОТ ТОЗИ НАГЛЕЦ И ОНЕЗИ ПОКРАЙ НЕГО ЯВНИ МАНИПУЛАТОРИ ЧЕРЕПИ НЕКСАДЖИИ

14

Анонимен

преди 1 година

Така е защото нямаш съвест.

13

Анонимен

преди 1 година

Защо триете коментарите? Защото се казва истината ли?