14

toti

преди 1 година

Тоя навремето не предаде ли целия ни оръжеен арсенал къде как се продава и ни туриха ембарго та го закъсахме яко,а поне 5%от БВП идваше от там...но повече никой не чу за него и сега се кипри като ,,***'',да се чуди що за нахалитет има!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Бате, когато IQто на нацията е НУЛА ти какво очакваш,А?!И май си забравил че точно тИ и Костича крякажте (Кой не скача е червен), А?!Този подход е типичен за електорат от зоологическата градина точно каквито са бугарете.Така че ТИХО !!!

12

Ужаси от

преди 1 година

криптата... Още една мYмия активираха от Козяк! Явно нещо не върви по вода краварския план за евроатланДическа демонокраДична квазикоалиция,колкото и да се пъне Херо Мустафа и да не иска да си ходи и след две официални изпращания!

11

Анонимен

преди 1 година

това уро-дче постави вачалото на съсипването на страната ни и си живуркаше на хубава службица за свършената работа- накрая американците ни го върнаха като конституционен съдия

10

Анонимен

преди 1 година

Фил,докато ушатото човече дърпа конците и разединява всичко,такъв филм като *Компромиси* не може да има! Това може да се случи,евентуално след отстраняването на Радев от власт,докато той клечи на Дондуков-2 ще влизаме от избори в избори а хаосът и анархията ще станат ежедневие.

9

Кондьо

преди 1 година

Филипе, помниш ли онези краставици където. . .

8

Щирлиц

преди 1 година

До Чук и Гек.............Македония я призна посред нощ другарят Желю Желев.

7

Анонимен

преди 1 година

Едва ли хората ще тичат да гласуват този път. В момента няма нито един политик на хоризонта, само далавераджии. Хората в парламента са пълен срам за народа, Деса с нейното крякане, дпс все важни, важни, бсп с техните вътрешни междуособици, възраждане новия Сидеров, ПП някакви като в небрано лозе, дб и те с никакви действия, мъка, голяма мъка.

6

Край

преди 1 година

Когато се гласува за партиини листи - сме точно като футболни фенове. Държим си за Левски /Герб/ независимо кой е треньора, играчите и стадиона даже. Това се лекува с МАЖОРИТАРНИ избори в два тура. Но няма да ви го кажат и да го разберете няма да ви го позволят. Това докато няма пребит политик и линчуван олигарх.

5

Чук и Гек

преди 1 година

Тоя като пишман премиер призна Македония за държава и като се върнал Стоян Ганев /външен министър/ от странство, му извъртял 2 /два/ шамара! Сетне Коминтерна бил виновен!

4

ха-ха-хи...

преди 1 година

Пиииирасите много обичат да ги снимат облечени по студиата...иначе си щупуркат диби дюс в ПАРЛАМЕНТА и МС....за радост на администрацията...

3

т

преди 1 година

Брюкселските жендеря, може да ни завидят.Все пак първият г.Й Мин председател, имахме първо ние.

2

защо имам чувството

преди 1 година

Че искат да превърнат България на ежедневен ГЕЙ парад ?

1

Митрофанова

преди 1 година

Тоя от коя дупка изпълзя...случайно да не е от бункера на "КОЗЯК"...?