22

Анонимен

преди 1 година

Няма по-тъпо приложение!Някой си е направил профил с моят номер и сега аз не мога да направя такъв!Отговаря ми някакъв робот,че имало спам и засилена дейност с телефона ми.Как няма да има,като другия си ползва профила?!

21

?

преди 1 година

За позная, евроатлантически жендар е, нали?

20

Влади

преди 1 година

Корпоративен роб. Такива Иво Христов ги нарича биомаса.

19

Анонимен

преди 1 година

турците са индииците на балканите

18

bl

преди 1 година

Да, в началото Skype беше добро P2P приложение. После Малките Меки го купиха, махнаха всичката полезна функционалност и почнаха да предлагат Office версии като Skype4Business и Teams.

17

Това ме радва

преди 1 година

Няписах следното:"Браво! Има и кадърни българи. Нека се увеличава броя им." и вече имам минус. Не мога да си представя що за човек, българин трябва да си за да не харесаш това изречение. И все пак браво на кадърността, браво на успелете българи.

16

Ти да видиш

преди 1 година

Сега по-лесно ще ни подслушват и то на български....

15

bl

преди 1 година

За какви вибратори говорите тук? Не ви ли е срам?! Да не говорим че Виб(е)раторът е една от най-шпиониращите апликации. Иначе, ние напредналите си ползваме IRC.

14

Котка

преди 1 година

До До 11 Котка Ехаа, дори не знаех, че айсикю още съществува. За скайп - регистрирах се през 2003 май, но може и да съм в грешка. Това, което помня добре е, че към 2007-2008 беше вече много дразнещ, но още маса народ го ползваше и беше неизбежен.

13

Observer

преди 1 година

Бравос на момчето! Кой и какъв бил? Ами работил и успял. Точка. А вие вечните плюещи, май ви киселее гроздето, а? Ще си останете вечно с киселия вкус за разлика от много успяли като него.

12

Това ме радва

преди 1 година

Браво! Има и кадърни българи. Нека се увеличава броя им.

11

До Анонимен 12

преди 1 година

А ти си поредният потен гащник, които със 100 зора е завършил средно и работи неквалифицирана ниско-платена работа. Във вашите промити, селски, про*ти мозъци всички, които имат образование и кариера са глобалисти, сатанисти, капиталсти и ред други -сти. Ако имаш деца и те ще са като теб, роби на минимална заплата.

10

VideoPhone 2500

преди 1 година

Знаете ли че първия масов жичен телефон позволяващ видео разговори в реално време е пуснат на пазара през 1992г ? A пък първия мобилен телефон с възможност за видео разговор е пуснат в Япония през 1999г. Kyocera VP-210 Visual Phone

9

Анонимен

преди 1 година

Да не е хванал Господ за шлифера, поредната пионка на глобалсатанистите..

8

До 11 Котка

преди 1 година

Не. Тогава ICQ беше по популярно имаше 100 милиона потребители. Skype тъкмо се появи първата му версия средата на 2003г и някъде към 2005-2006 вече набра популярност и задмина 100 милиона потребители. В момента ICQ e собственост на руснаци и пак е популярно приложение в някой държави. Около 11 милиона го ползват.

7

Котка

преди 1 година

До Анонимен 8 Я се оправи. Преди 20 години беше скайп (не че не ползвахме джабър де). Айсикюто тъне някъде в мрака на древността.

6

Анонимен

преди 1 година

Този измамник работи за Краварника за България за пари, а нашите необразовани русофили за без пари облизват руско-съветския фал*с, и даже им е вкусно и се радват на братската любов.

5

Анонимен

преди 1 година

Нормални новини. Не и за форумния бачкер, който печели за 2-3 години, колкото програмист на месец. Според него нашите програмисти не стават.

4

Анонимен

преди 1 година

Преди 20 години ползвахме ICQ. Беше голяма работа.

3

Анонимен

преди 1 година

100% е 50 годишен русофил, завършил в аграрен техникум с 3, и празнуващ 9ти май всяка година.