52

Анонимен

преди 1 година

Отдавна спрях да купувам кашкавал. Не ми се ядат незрели палмово масло и сухо мляко. Който иска да яде ***.

51

Анонимен

преди 1 година

Някои хора явно живеят на Луната, отдавна кашкавалът е по-скъп от месото! Сега ли го установихте?!

50

toti

преди 1 година

Като не го ям ,колкото и да го дигат ми е цсе тая!! Важно е че месото ще пада,защото в чужбина не го ядат много/особено свинско/и така ще ръпаме яко паржолки цяло лято !!

49

Бай Дрън

преди 1 година

Навремето си хапвах минимум по две кисели млека на ден. Сега си хапвам пак по две, ама на две седмици :) Имам пари, обаче не искам да им пълня гушите на тия. Това е като с бензина. Скъп е, ама напук си правя кефа с колата и газ до дупка когато може. Едно е да си направя кеф на себе си, друго е да правя кефа на спекуланта.

48

Анонимен

преди 1 година

Ще си го правя сам. Ще купувам млякото от Турция (включително и маята, оцета)

47

Това са последиците

преди 1 година

От чегъртането и промените. Сега и рубладжийте ще ни дооправят. Щом цените по курортите са двойни, а хотелите пълни, никакво мрънкане! Може и още по скъпо!

46

Б. Г.

преди 1 година

При тези цени, заплатите в България трябва да най-високите света!!!! Минималната трябва да е 8000лв.!!!!И тогава ще купуваме боклуцитеее повече....

45

6AEBA

преди 1 година

Кашкавал от 100лв ,щот поткити от месо са по скъпи

44

Анонимен

преди 1 година

В това се състои промяната. Нали искахте промяна ... Всичко двойно и всеки гледа да не изостане от другия. Щом яйцата от 20 стотинки станаха 50, млякото от 1.50 на 3 лева, сиренето от 10 на 20 лева ... Всеки знае, че на Киро промяната е тази двойно ще плащате за всичко.

43

Холестерола

преди 1 година

до колкото съм запознат на никой не изкупуват млякото на повече от 1,1 лв./кг., а рендемана за 1 кг. кашкавал е от 10-11 л. мляко, ако добавим 1 кВат за производството му и 2 лв. труд става 13-14 лв./кг. - в магазина най евтиният е 27 лв.??

42

Анонимен

преди 1 година

Това което сме учили в университета, че бизнес не се прави с високи цени , а от оборот, не важи за българските крадливи търгаши.

41

Анонимен

преди 1 година

Убий българския политик за да ти е мирно селото

40

Емигрант

преди 1 година

Защо не протестирате, а позволявате да ви ограбват???

39

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица си дойдох за няколко дни в България и установих, че цените са страшно надути спрямо тези в Германия. Исках да си купя ножчета за бръснене жилет 8 бр. и като видях, че струват 53,99 лв. лошо ми стана и не купих. Да не съм луд да си давам парите на алчните спекуланти. В Германия същите са 12,50 евро. И не е само това, в България цените са 200% надути. Защо няма контрол, къде е държавата?

38

Анонимен

преди 1 година

Вземете си *** !Овце ,крави ,кози!Хранете те ги ,доите ги поите ги !Зима ,лято ..!Произвеждате ..мчяко ,сирене и кашкавал !!!И ще говорим. Скъпо и евтино !!

37

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има отнети разрешителни и затворени магазини! Това оскъпяване е престъпно! Щом не искат да продават на нормална цена да ги затварят. Не може да слагат 100% и нагоре надценка на храна. Като искат висока печалба да се занимават с друг вид бизнес. Храната се изкупува защото е необходимост, не е като някаква нехранителна стока да стои с години без да мърда. Производители и клиенти най-прецакани а продавачите искат да печелят на гърба на останалите, не може така. Да си намалят разходите.

36

Русе

преди 1 година

Днес краставици по 7 лева!!!

35

Анонимен

преди 1 година

А къде всъщност има кашкавал, защото това във веригите магазини не е кашкавал. Последно от Сърбия си взехме такъв и тук въобще не купуваме.

34

Иванов

преди 1 година

За бога братя не купувайте

33

Анонимен

преди 1 година

В Копенхаген ти дават яйцаата без пари, за да има какво да ядеш. Тази цена 32 стотинки е една лъжа да не се разхищава храната. Колко са данъците в Копенхаген? Там е цената на яйцата. Цената на яйцата е 60 процента данък от заплатката ти и 60 процента данък върху печалбите на фирмите.