57

ЗАТВАРЯЙТЕ

преди 1 година

ИМ МАГАЗИНИТЕ-ТОВА Е МНОГО ВЪЗПИТАТЕЛНО

56

Анонимен

преди 1 година

И какво ще проверяват тези. Нали сме уж някакъв съюз! Ако беше така щеше да има някакво уеднаквяване на цени. Как може най-бедната дтрана да има най-високи цени. Редно е цените на всшчко да не са по-високи от средните за еврогеята. Тога проверявайте,ама всичко е бош лаф. Това е истината.

55

Анонимен

преди 1 година

Какви промоции,какви оскъпявания!? Само за това ли ще са "глобите"???? Ако изобщо има проверки,то трябва да се състоят в това: ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФАКТУРАТА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА,СРАВНЕНИЕ С ЦЕНАТА НА РАФТА И ДА СЕ УСТАНОВИ ДАЛИ НАДЦЕНКАТА Е В ЗАКОННОТО ПОЗВОЛЕНО ЗА ВСИЧКИ ТЪРГОВЦИ И ВИДОВЕ СТОКИ И УСЛУГИ !

54

Анонимен

преди 1 година

"Щом яйцата от 20 стотинки станаха 50"-Скоро не си купувал яйца.Вече са по 70 ст.

53

помогнете

преди 1 година

Обединената Промяна трябва да върне на Божков стотици милиони от къде да ги вземат гласувайте за тях

52

Анонимен

преди 1 година

В това се състои промяната. Нали искахте промяна ... Всичко двойно и всеки гледа да не изостане от другия. Щом яйцата от 20 стотинки станаха 50, млякото от 1.50 на 3 лева, сиренето от 10 на 20 лева ... Всеки знае, че на Киро промяната е тази двойно ще плащате за всичко.

51

Анонимен

преди 1 година

тез проверки докат почнат и свършат спекулантите ни изпразниха джобовете - вижте там ,проверяващите дали немат нужда от увеличение на заплатите, нас ни нъ мислете ..колко вече станаха проверките в булгарията???Ефектът от тях??

50

констатация

преди 1 година

нарушения няма !

49

1234

преди 1 година

Купувам си месо аз от Лидъл. На етикета пише произведено в Ловеч. Чак вкъщи видях,че с много малки букви отзад,най-накрая, пише-произход Испания. Това си е измама отвсякъде!

48

Анонимен

преди 1 година

В разсипана държава без производство е така.

47

Анонимен

преди 1 година

И как ще разберат дали цената е завишена??? Търговецът може да продава на каквато цена си поиска. АКо иска може да пусне кренвирша на 1 лв. ако иска и на 10.

46

Олимпий Панов

преди 1 година

Народна мъдрост-колкото си по беден толкова по го духаш.Проверки, тия направо са за смях уж не знаят как става бизнеса в Бг.

45

Анонимен

преди 1 година

Спекулантите са от ГЕРБ и ДПС. Да не забравяме, че 90 % от борсите и тържищата на едро се държат именно от техни фирми. Надуха цените да саботират Промяната, ама сега ще стане с техните камъни по тяхната глава.

44

Анонимен

преди 1 година

Спекула не се бори с административни мерки, а със свободен пазар на който законите и правилата са еднакви за всички и правораздавателните органи защитават и осигуряват спазването им. Това в БГ го няма, благодарение на Шайката на Тлъстия крадлив похотливец.

43

Анонимен

преди 1 година

Поставете пред общините електронни табла (като при чейнджбюрата) и на живо дайте цените на 1 яйце, на 1 кгр.захар, на 1 литър олио, на 1 хляб в поне 4 държави - Германия, Румъния, Турция или Гърция. Нека хората видят алчните бакали с колко ги мамят днес в 10 часа или след час, два...Раздавайте бухалки, тупалки и марш към пазаруването....Ще видите колко бързо ще станат хрисими...

42

Chain Reaction

преди 1 година

Гласуваш за Киро, Кокора, Ристю и Гнома - получаваш Боко Тиквата Бай X_Y_Й плюс фесовете като бонус. Хахахахаха.:-)))))))

41

Анонимен

преди 1 година

С търгаши работа си нямам от 25 години не съм визал в магазин. От производителя купуват млякото на 80 ст а сиренето и кашкавала го продават на 40 лв за кг. А сиренето и кашкавала от палма на 25 лв за кг. С такива измамници работа да си нямате. Аз си имам крава правя си кашкавал сирене и масло. Кокошките ми снасят яйца. От прасето и телето месото. От градината зеленчуците и плодовете. А измамниците ги пращам у лево.

40

Анонимен

преди 1 година

Върнете куманизъма. Тогава всички цени се определяха от ЦК.

39

Анонимен

преди 1 година

Просто не купувайте, примерно един месец и после гледайте какво става.

38

Във верига Лесиндрен

преди 1 година

продават телешко месо /шол/ за 58 лв килото. Ха да видим какво ще им направите...