20

танто за тунто

преди 1 година

айде сега да им счупят ръчичките и краченцата и повече няма да правят така ;)

19

Анонимен

преди 1 година

Тези *** съсипаха хубавия град и околностите му. В комунизма не смееха носа си да покажат и стояха само в гетото, полицията винаги там беше въоръжена, а сега вилнеят, мародерстват, защото НПО-та ги подстрекават, че града е техен.

18

Зевзек

преди 1 година

Безмозъчни същества, дай им кюлче злато и те ще тpoшат орехи с него.

17

до 19

преди 1 година

Ама то еврором не се ли опуши като гараджийско врабче, все едно не се е стоплил!

16

Анонимен

преди 1 година

19, 'С мокри дърва как ще се сгреят' --- ще ги изсушат със сешоар

15

Анонимен

преди 1 година

Дали не са роми?

14

Анонимен

преди 1 година

С мокри дърва как ще се сгреят?Само ще опушват въздуха.Освен ако не горят гуми и да ги слагат за заблуда,че се греят на дърва.И тези имат право да гласуват като нас.Е справедливо ли е?

13

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Производството на Сакскобурготските Симовци,Хасановци,Китиновци..сакскобурготските роми...Тоя във Врана и родът му трябва да бъдат едновременно обесени,заклани,изгорени,защото дадоха всичката власт на ромите,от които произлизат.

12

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Този път ще ви счупим завинаги,грухтящи роми грозни турски! Защото нямате същност,но сте падението на Живота.Хитлер...варваринът Хитлер бе ром,който изтребвале Чистите.Клади на площадите за вас !

11

Анонимен

преди 1 година

... за да си сгреят децата, скакалците, които ги произвеждат, за да живеят от детските надбавки, унищожиха придобивки, направени с парите на данъкоплатците с цел да има комфортна среда за учещите децата на същите тези данъкоплатци. Децата на скакалците също се хрантутят от пари, отнети от данъкоплатците. Онзи катун си замина, но заради неколкократния си кеф да се топли унищожи придобивки, служили на студентите близо 30 години. БЕЗОБРАЗИЕ Е да ни изнудват да търпим па.ра.зи.ти.рането им.

10

Анонимен

преди 1 година

До Факт - Още през 90-те години на 20-и век бяха изпочупени тогавашните пейки в парк "Студентски", който се намира между Техническия университет и УНСС. В периферията на Студентския град се беше настанил катун. Най-отвратително беше това, че измъкнаха и двата солидни дървени ограничителя за футбол на малки вратички, за които казваха, че са били сложени там още през 1968 г. Мястото е недалеч от зала "Хр.Ботев". После там започнаха строеж, не знам дали са го завършили. За да си сгреят децата....

9

Случаен минувач

преди 1 година

Чак чак чакарак чакатак шакатак.... Какво искате, бе хора? Каквото дадеш, бате, все е кяр... Така са тcигaнитe - най-щастливите хора в България... Закон не ги лови, каквото се докопа - все е кяр.

8

Анонимен

преди 1 година

То да е само тая градина изсякоха гората докога тоя толеранс законите важат за, всички знаете ли ли в Италия за незаконна сеч дават 5 до 15 години затвор

7

Факт

преди 1 година

Като им е студено на децата ти, не овошки, а и други неща почваш да чупиш.

6

Анонимен

преди 1 година

Жал ми е за дръвчетата...

5

Анонимен

преди 1 година

Където ги има тези е ужасно, за тях не важат никакви закони, а и никой не ги принуждава да спазват правилата. Като нямат пари да плащат глоби ще работят да трошат камъни, да чистят паркове и още куп неща, даже да засаждат дървета. Тая напаст става все по нагла, къде са защитниците им да ги култивират.

4

Анонимен

преди 1 година

Сега е ред да "счупят" пък тях! И да възстановят овощната градина ще е по-голямо наказание от всякакъв затвор!

3

Като скакалци са

преди 1 година

Колкото и да им даваш наготово, все не им стига. Каквото докопат, не се колебаят да го присвоят и продадат, да го обърнат в ракия, лакомства, цигари и всичко друго, което им носи кеф. От тяхна гледна точка всичко е плячка. Утрешният ден не ги интересува. Който им помага го считат за будала, от когото трябва да се издои всичко, което може да им послужи за продажба и после за ядене и пиене. Не срещнат ли отпор или отхвърляне, доенето е жестоко, докато извадят душата на наивника, който им помага.

2

Сър Джеймс

преди 1 година

Чик чок ове сър! Забавляват се!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Тия индийци никога няма да се оправят. Дърво което дава храна да го унищожават за огрев е пълно безумие. Да се връщат в Индия на топло.