136

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ СТРОИМ ЗАВОД - ЗАВОД ЗА ЖИВОТ, БЕ КАЗАЛ ПОЕТА,А СЕГА СТРОИМ ТЕРМИНАЛИ - ЕДИНИЯТ ДА ИЗБЯГАТ МЛАДИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ,А ВТОРИЯТ - ЗА СТАРИТЕ КЪМ ГРОБИЩАТА... ГОЛЯМ НАПРЕДЪК, ГОЛЯМ !!?...

135

Анонимен

преди 1 година

Има една поговорка - "това което притежаваш и то те притежава" и една друга - "много пари много грижи". Хубаво е да имаш пари, но не и да си им роб, то затова е най-добре да имаш добър сигурен доход от нещо, което ти доставя удоволствие, а не е просто работа за повече пари. То затова има татини детенца им е гот, докато харчат готови милки, но ако не са се ошлайфали в бизнеса на тате, като поемат щафетата не могат да се справят.

134

Руски виц

преди 1 година

Икономическое образование тут ни при чом - Евреи надо родиться ;) Превод: икономическото образование за нищо не ползва - трябва да се родиш евреин.Животът на човека не се състои в изобилието на имота му . Исус Христос.

133

Анонимен

преди 1 година

До Странна работа... - Ако си виждал хора от знатни семейства, щеше да знаеш, че нямаш база за стравнние.

132

Анонимен

преди 1 година

"Родителите са длъжни да осигурят на децата си две неща: възпитание и образование!" - Това, дето го осигуряваха милион през 70-те и 80-те! Виж, колко добре завърши всичко това! Има много повече, от това, да научиш дете си, да не псуав и пърди на масата, преди да го шитнеш в някое скъпо училище.

131

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149 - Не само. Може и да ми се смееш, но СССР имаше една от най-добрите образовате образователни системи, но липсата на свободни пазири, систма, позволяваща развитие и адекватни мерки, предпазващи конкуренцията, не ги или има на лице, много трудно стават нещата.

130

Анонимен

преди 1 година

Българинът трябва да разбере, че единствено висококачественото образование гарантира добър и богат живот и просперитет!

129

Динко

преди 1 година

До SS 141 - От Русия идва властта, а от Евроатлантизма идват парите.

128

до 101

преди 1 година

Баре, стани и ти програмист! Мислиш, че ти дават 10 бона без работа ли? Само на родилите се с късмет им дават пари без работа. Останалите трябва да ги изработим. Мислиш си, че е много лесно ли? Стани и ти програмист! А ако си мислиш, че 10 бона са много пари, идея си нямаш колко са богати някои хора в определени квартали.

127

бърпи

преди 1 година

У нас трябва да си от номенклатурно шумкарско котило. Иначе не стават нещата. Ние нямаме аристократи или потомствени богаташи. Черепа и Бобоков не се броят.

126

явеяв

преди 1 година

И да спорите и да не спорите, хорятя се делят на две класи. Разполагащи с времето си и обратното. Едните го продават за да живят, колкото и цинично да е в действителност, и независимо от доходността. Другите са истински свободните хора. Та ако ще и 20 хиляди да ти заплатата, ти пак си в първата категория - тази в която продаваш от времето отредено ти от Всевишния за да си го купиш отново.

125

Име

преди 1 година

Да премахнат административните усложнения - да можем да си изкарваме хляба сами. Работи ми се - нямам право, това е глупаво.

124

SS

преди 1 година

Нищо подобно ! Да си роден в семейство от бившата партийна номенклатура,или да си отроче на потомствен комунистически престъпник ,Ето това гарантира просперитет ! Веднага ставаш ,,демократ" и евроатлантик и политик,депутат,бизнесмен ! Кеф ти в СДС ,кеф ти в ГЕРБ ,ДБ ,БСП и така нататък....?

123

Анонимен

преди 1 година

До 134, личи си. Манталитета ви не се е променил през целият ви живот. И все някой ти пречи. Фактите са други! Отпадъкът не се променя. Стойностният човек се променя. И днес живее добре! Успех на дъното!

122

Димо

преди 1 година

Парите нямат абсолютно никакво значение! Но... едно е да плачеш, когато караш колело, а съвсем друго, когато плачеш и караш Мерцедес...

121

Име

преди 1 година

Не съм живял в такава мизерия, глад, студ, не смееш да включиш радиатора. Осигуровки, данъци, такси - всичко си върви. Освен това има административна забрана да се извършват свободно дейности. Не става въпрос за нещо сложно.

120

Мичето

преди 1 година

До Анонимен 55 - Родителите са длъжни да осигурят на децата си две неща: възпитание и образование! Нищо повече. Оттам нататък от децата зависи какво ще постигнат!

119

От хората

преди 1 година

Не съм за насилието,но помните ли историята и защо е имало революции.Ще ми се хвалят,след като са ограбили част от хляба на работещите за тях.То бива алчност,но тя понякога задавя.

118

Странна работа...

преди 1 година

Всички говорят за връзки, спонсори... Хората около мен не са от знатни семейства. И аз не съм. Но хората около мен си седнаха на четирибуквието и с много труд и учене постигнаха много. При мен се получи същото. Труд, учене, труд, учене! И стана. Няма спонсор! Няма връзки. Появявам се от нищото на следващия си работодател и ме вземат. И когато ме вземат осъзнават, че са получили стойностен служител. За пари вече не дискутирам по интервютата. Името ми върви преди мен. Та, не ви вярвам за връзките!

117

Анонимен

преди 1 година

За жалост навсякъде е по-добре да си човек на някого. Спонсор му викат. Не паричен или не само, но да каже където трябва 2 хубави думи за теб. А и с невъоръжено око се вижда, че дъщерички и синчета са напред и в големите демокрации. И това сякаш се приема за нормално. Ние тук повече се възмущаваме, че този и онзи са мамини/таткови синчета