34

Бизнесменъ

преди 1 година

Ей, ама никой ни ще да влиза в пложение значи. Требе да се забогатява бързо и решително. Купувам си млякото по лев продавам го по три, па те *** зели да купуват два пъти по- малко мляко. Ся от Март почвам да го продавам по 5лв, че ги научим я *** бойкоти да ми прават. Ся требе само да си купим един закон, да се забрани на производителите да продават дирекно и сме опекли работата.

33

Благодарете на Зелен

преди 1 година

За обедняването е виновен Зеленски дето граби Европа и безсмислените санкции.

32

Анонимен

преди 1 година

Спрете да купувате безразборно и да храните алчни търговци!!! И всичко ще си иде на мястото. Оставете зеленчуци и млечни продукти да се развалят по рафтовете и ще видитекакви ЧУДЕСА ще се случат.

31

Анонимен

преди 1 година

Очевадно че докато лихвите са нива 1-2% инфлацията ще ВИЛНЕЕ!Банкерите държат лихвите ниски и с това хранят инфлацията.Лихвите или ще станат 10% и имотите на 50% от настоящите нива или целият ЕС ще се срине. Няма средно положение. Изборът е ваш.

30

Анонимен 8

преди 1 година

Как е мерите тази инфлация както ви е удобно за да заблуждавате НО дали вече има кой да ви вярва

29

SS

преди 1 година

Купувайте от каквото имате нужда защото ,ако влезнем в еврозоната ( надявам се да не влезнем) ще давате същите пари само че в евро !

28

НСИ

преди 1 година

С 0,4% намаляха новите милионери.

27

До SS

преди 1 година

Теслите.

26

препърс

преди 1 година

Бойкот на храните ,да почнем с млечните,един месец не купуваме нищо никакъв млечен продукт,ако не вземат да падат още месец,после месо и т.н,но трябва единство което го нямаме за събаление

25

Анонимен

преди 1 година

Ако сме по-отговорни и престанем да ядем ще оправим и инфлацията

24

Анонимен

преди 1 година

Запада ни прави сечено, нали им са нужни евтини черноработници

23

Анонимен

преди 1 година

нужна ни е планова икономика, иначе планираме кризи

22

Анонимен

преди 1 година

Инфлация за 12 месеца от 16,4%, но храните са поскъпнали с 24,5% в т.ч. Мляко, млечни продукти и яйца с 38.9%.

21

Преди

преди 1 година

Да се е изказал накой си ай ти, който бил кадърен, а другите некадърни, ще кажа, че обществото е цялост. Ако някой не може да си купи телевизор или кола, или компютър, или да има интернет, или каквато й да е технология, която се обслужва от ай ти, а може да си купи само храна, то тогава самите ай ти няма да имат какво да работят. Така че, интереса, за да има хора с нормални доходи от всички сфери е всеобщ.

20

Анонимен

преди 1 година

Потурите няма значение, че не са поскъпнали. Потурите и обувките човек и от миналата година може да си носи. Храната е от първа необходимост обаче. Много зле говори за всяка една държава, ако човек дава повечето си доходи за храна. Защото извън храната, човек има разходи покрай енергия, дрехи и прочее. В нормална държава, човек има нужда освен да оцелява да има и други потребности - почивка, забавления,който както го разбира - театър, кино или кръчм. Човек има нужда и от мобилни комуникации

19

Анонимен

преди 1 година

Гледам прасета а както знаете прасето е всеядно животно. Но уви. Не яде българският хляб и от турция всички видове храни. Извиках ветеринарен доктор да ги прегледа да не са болни. Човека ги прегледа показа ми носовете им и ми каза. Знаеш ли с тези големи носове какъв силен нюх имат прасетата? Признах си че не съм се замислял. Тогава той каза. Прасетата надушват всички отрови в храната и спират да се хранят. От тогава започнах да ги храня от градината и нивата. Спрях да купувам храна от магазини

18

Анонимен

преди 1 година

Не са високи цените, ами българите са мързеливи и некадърни и доходите им са ниски.

17

Анонимен

преди 1 година

Като дигате до безбожие при земетресение ако оцелеем да не дава господ как мислите ще се плащат телефони тв като няма пари

16

Анонимен

преди 1 година

Пълна спекула, на доста стоки които купувам цената буквално за една нощ скача не с 10, не с 20 а направо си праскат поне 50% отгоре ей така без напрежение и съответно никога повече не я купувам но останалите се насраахте да им купувате и затова е така.

15

Анонимен

преди 1 година

Все по-зле ще става. В ЕС икономиката бавно умира, там са още богати и ще издържат още 2-3 години, но в България вече е болезнено.