34

Точно

преди 1 година

Ще позволи ли Путин на гражданите на Крим да са афтономия в РФ както косовците искат в косово.Съмнявам се.А иначе рашистите и русофилиите са си фашисти.

33

кво да сикат нз

преди 1 година

Kosovo Ethnic groups (2019)[3]92% Albanians4% Serbs2% Bosniaks1% Turks1% Romani

32

Света земя

преди 1 година

До Анонимен 28....Пък с 95% население Албанци!....

31

Историк

преди 1 година

До 35 До катоНе ти се много разбира,твърде завален говор използуваш,но когато турците идват на Балканите,тук има изградени държави с ХИЛЯДОЛЕТНА ИСТОРИЯ,с царе и императори по времето когато турците са били номадски племена и са се били кой да вземе ибрика на другарчето си!

30

Каквото и да правят

преди 1 година

При тези 5% сърби и 90% албанци всичко е вятър,мъгла и АГОНИЯ!На Сърбия много й се ще да командва парада в Косово,но нещата отдавна не са в нейната възможност за влияние и искат или не тамошните сърби ще имат два избора - или да се интегрират,да спазват законите на Косово,или ако не искат да са граждани на тази страна да емигрират в Сърбия.Едва ли властите в Косово ще търпят дълго такова поведение.Така според мен стоят истински неща,който не ги харесва не е в час!

29

Истина

преди 1 година

И Македония е част от БЪЛГАРИЯ! Всичко се връща на тази земя! Нека Сърбите усетят и изживеят това ,през което ние минаваме и преживяваме БЛАГОДАРЕНИЕ на тях и РУснаците! И тях ги застигна късане на жива плът! Всички трябва да се замислят и анализират факта,каквото направиш на българина, рани или късно лавината ги ЗАСТИГА!

28

Анонимен

преди 1 година

САЩ защо са на всяка манджа мерудия, от къде на къде. Нагли самозабравили се, алчни същества.

27

Анонимен

преди 1 година

До 30....Напротив... И Крим и двете републики в Донбас обявиха независимост от Украйна преди присъединяването си към Руската федерация. И в Крим и в Донецка и Луганска републики бяха проведени плебисцити (референдуми)... В Косово референдум не беше проведен.

26

Анонимен

преди 1 година

Решението е изселване. Сърбите от една страна на границата, албанците от друга. Руснаци от една страна, украинци от друга. Има ли етническо малцинство - ще гръмне.

25

akud

преди 1 година

румен радев да изпрати 20 000 армия на границата със северна македония на учение.....

24

До няколкото путиноф

преди 1 година

Крим и Донбас не са обявили независимост, а бяха присъединени към Русия. Има разлика. След 2 Св. война това е първи случай.

23

Анонимен

преди 1 година

Косово е света земя Сръбска , и на небо и на земля место за шиптъра нема

22

.!.

преди 1 година

епа ко ревър сърбята! навремето гато ни взеха димитров град не риваха! то и досега димитровград е най-бедната област в сърбия! щото е било само българи там и те 5 пари не са давали за тях! еми сега нека им земат косово! азе нема нищо против!!! Кото повикало такова се и обадило! Не стига това ми сърбите натискат и македония, една чисто Българска територия дак да стане сръбска! ай да ги.. да им земат косово!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Не е важно кво искат сърбите , а кво искат наглосаксите! А те искат само едно : Разделяи и владеи.

20

Това е реалността

преди 1 година

От 23 - "Косово е гара разпределителна за дрога,за това им трябваха на САЩ."

19

Анонимен

преди 1 година

До 22АМИ защо този регион е даден на албанците, като сърбите са мнозинство))))))Много просто, защото е част от Косово.По твоята логика, сръбските общини на границата на Косово, Буяновац, Медведжа, Прешево трябва да преминат към Косово защото 80% са от албанско население.

18

Анонимен

преди 1 година

Автономия на севрно Косово не е в интерес на Сърбия, защото на момента албанците в Южна Сърбия ще поискат автономия.

17

Край

преди 1 година

"Регионът на Северно Косово, където сърбите са мнозинство, в доста отношения е фактическо продължение на Сърбия" АМИ защо този регион е даден на албанците, като сърбите са мнозинство. Питам аз и отговор не искам. На Балканите САЩ подкрепят полумесеца. *** нищо де. Ще го разберате по натам. Вероятно като е късно вече.

16

Анонимен

преди 1 година

Искат някой "техен" Путин да завърти локален конфликт" а ла Донбас", но те вече го играха и проиграха този вариант през 90-те г.Освен геноцид над малцинства,не постигнаха друго освен да бъдат санкционирани от ООН и наказани с бомбардиране на Белград.А ги няма и вече нито Милошевич,нито ген.Радко Младич,нито Радован Караджич.Затова и федерация Югославия се разпадна,както ще стане с нейната източна Кака!

15

Ханонимен

преди 1 година

До Алергичния: Марш в Русия! Недей само гледа ха ха ха