20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14Единствено фактът, че сме в ЕС ни спасява, досега да бяхме станали един втори Ливан. А защо в Ливан е така? Защото арабите го превзеха. Същият арабски манталитет властва и тук - много бедни-много богати, насилие към различния, измами, далавери, безделие, мързел, убийствени ***, невежество, кич, некадърност, много тестостерон, никакъв мозък.

19

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден вече - минимум 10 убити или умрели в катастрофи, минимум. Погледнах статистиката от предишни години и ми изглежда фалшифицирана за целите на националната преброяване, да не се окаже, че сме останали 3 милиона, предимно деца и старци в някакъв момент. Вече ще започна лично да ги броя. Това е нация от убийци и самоубийци.

18

Име

преди 1 година

Треперхме на курсовете навремето, по 6 месеца и такива неща.

17

ИСТИНАТА

преди 1 година

Всеки се е качил на дърта талига-катафалка и натиска педалЯ като за последнто....книжки се раздават за по дамаджана вино или ракия и някоя друга мръвка от на дяда прасИто на селУ, може и кешовица ако е по-градска средата или софра в местната кръчма. Полицайте вместо да ловят тия дж*гити по пътя се крият като таласъми из храсти и застави да хванат някой пенсионер не сложил коланЯ да изкарат за кИбапчита и студена бирица.

16

Анонимен

преди 1 година

Май са били ушеви корумпета,така че не е непреодолима загуба. Всеки трети е такъв.

15

анонимен

преди 1 година

кога ще намалят разрешената скорост, кога ще има повече контрол по пътищата

14

Анонимен

преди 1 година

BG е на първо място в Европа по смърт на пътя, факт. И нашите мълчат, то правителство няма, пътища няма, полиция няма, нищо няма. Помнете ми думата до 10г БГ ще се срине тотално както е в Sri Lanka и Ливан в момента. О, за там нищо не знаете защото ви заливат какво яде Лейди Гага и кой нокти били модерни за зимата. М да, БГ няма да е бъде с тези заспали офце.

13

Сашо

преди 1 година

Магистрали, кюлчета, Мата Хари, Барселона, жестоки кражби и корупция, купища скандали и пак ще гласувате за него, за банкянското "слънце".

12

Анонимен

преди 1 година

От на бойко избирателите ли пак, не са загуба.

11

Анонимен

преди 1 година

По пътищата наследени от Кирил Петков и крадливото му правителство е така. ПП са крали асфалт!

10

Честно мнение

преди 1 година

Знаем, че дори и да нарушим закона, почти е сигурно, че няма да ни се случи нищо, няма да има последствия, а дори и да има те не са толкова тежки и няма да ни счупят гръбнака, и заради това действаме безрасъдно и в някаква степен дори и неосъзнато самоунищежително. Много от законите съществуват именно за да ни предпазят от нас самите, но съществуване без абсолютно и безпристранно прилагане е като да ги няма на първо време.

9

Анонимен

преди 1 година

Ниско образовани селяни или индийци, не е загуба. Карат без никакъв разум, често и след употребата на алкохол. Работническо-селската класа е лесно заменима и евтина.

8

Анонимен

преди 1 година

Защо не си направихте за тези 2 години по-хубави жълтопаветни магистрали?

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 -"На Банкянския похотливец "магистралите" са все такива." Катастрофата е на стария път за Девня ,не е на магистралата . П.С. Да не се смята за защита на "магистралите " на споменатия :)))

6

Анонимен

преди 1 година

На Банкянския похотливец "магистралите" са все такива. Ама кюлчетата са си кюлчета, де..

5

Hoqsan

преди 1 година

Днес застаряващото поколение си губи времето в новинарски сайтове, припознава се в коментарите и цъка минус.. нищо, че целият им живот е един голям минус :D, свикнали са да са на дъното.

4

Пътят към вечността

преди 1 година

Близко е до градските гробища, можеха направо да ги заровят.

3

Анонимен

преди 1 година

Това ли толкова важната новина?

2

Анонимен

преди 1 година

На тия от оня край да им се раздадат магарета и магарешки каручки. Не са и за коне и с тях ще се убият. Изгубих им бройката на убитите в катастрофи там.

1

Hoqsan

преди 1 година

По селата нямат елементарно чувство за съхранение, не познават основните закони на физиката, а поддръжка на колата е нещо, което им звучи като град в Молдова примерно... Масово се кара с гуми тип "джапанки", накладки, дискове, маркучи за налягане, тампони, рейки, окачване, масла и т.н... - никога не се поддържат, качват се чичко-дядковците, с лелко-бабичите, по 5, по 6 в колите.. а шофьорът !задължително! е сръбнал нещо, на село е въпрос на чест да се качиш пиян в колата и да осигуриш транспорт