8

do 5

преди 1 година

Няма никакви основания да се смята, че в България не може да има трус над 7 по Рихтер при условие, че в началото на 20 век е имало няколко. Нямам идея защо сеизмолози са толкова спокойни. По-скоро е логично колкото по-дълго няма толкова по-близо да сме до следващото голямо земетресение.

7

Анонимен

преди 1 година

Военните учения са равносилни на войната, причиняват сътресения в/у земната ***. Ама странното е че след Турция, цяла Европа се разлюля многократно. Земята знае кое я стимулира да се тресе така. Скоро може би ще се разбере.

6

Анонимен

преди 1 година

Според мен е заради бомбите и ученията.Нараняват земята.Малко ли бомби се хвърлиха и продължават.

5

Анонимен

преди 1 година

За мен има връзка между зачестилите земетресения на балканите, повишила се е сеизмичната активност в района и никой не знае какво да очаква. Макар че най-тежкото земетресение вследствие на тази активност вече се случи в този район на Турция, у нас вероятността за трус от по-ниска степен е по- реална.

4

Талибан ерджолан

преди 1 година

Мани романия! Пишете повече за великото османско земетресение! Събирайте помощи и повечко пари, както се полага на всички каури! Аз ли да работя?!

3

Анонимен

преди 1 година

Вземете да отразите готината новина - шотландската сеуянка Никола Стърджън подаде оставка. А как натискаще за ваксите и в защита на транитата! Аре, REST IN PISS!

2

Анонимен

преди 1 година

Той и кромида не е свързан с файзера.

1

Анонимен

преди 1 година

Да пази Господ