60

Я, па Я

преди 1 година

Мордор е като детска занималня в сравнение с путинска Русия. Вчера излезе информация за отвлечени над 6000 украински деца, които са въдворени в специални лагери за превъзпитание с цел заличаване на украинското им самосъзнание. Това много ми напомня на една друга империя господствала по нашите земи. Империите трябва да умрат те носят са зло, насилие, шовинизъм и смърт, те винаги действат срещу народите които заробват по един и същи начин. Някой трябва да ликвидира свинята Путин най-накрая.

59

До 59

преди 1 година

Първо, аз бих казал, че е жена, и второ - снимката явно е илюстративна !

58

Новини от

преди 1 година

Страната на Мрака !

57

Анонимен

преди 1 година

първо ръцете на задържания от офицерите са типично мъжки, второ, тоя е снимка от есента

56

Анонимен

преди 1 година

Истината: Това украинско девойче е арестувано още през януари а ни се подава за днешен сутриченборш, ски кво пишат арахангелските: арестувана е в квартирата си на 26 декември/2022, на 30 Януари 2023, 19-летней Олесе Кривцовой из Архангельска грозит 10 лет лишения свободы по уголовному делу об оправдании терроризма и "дискредитации" армии РФ.

55

Анонимен

преди 1 година

Опит Олеся Кривцова, демек Олга Кривата, За да се вкара в правия път да я пущът при минус 40 да пие айстии

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51. То пък ти щото си грамотен. Мислите ти протичат от телевизора към дебелото черво, но пък важното е, че се смяташ за умен. Щото, колкото по-пpocTo е едно същество, толкова по-възвишено смята себе си.

53

Ха-ха

преди 1 година

Олеся e повече от украинско име.

52

Анонимен

преди 1 година

Няма Инстаграм в Русия! Озлобените хорица да се успокоят. Пак ви лъжат продажните журналисти!

51

Анонимен

преди 1 година

По улиците на Архангелск и на градовете в цяла Русия няма никакво съчувствие към граждани, обвинени или съдени за подкрепа на бендеро-нацисткия киевски режим. Архангелск е родина на един от най-големите умове на Руската Империя - енциклопедистът Михаил Ломоносов. Архангелск е в непосредствена близост от Северодвинск, ако знаете какво означава Северодвинск за РФ.

50

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм с електронна гривна на крака и въобще няма гаранция, че полицията не може да ме следи.

49

Анонимен

преди 1 година

От коментарите на русофилите ясно се вижда колко са неграмотни. Това, че някакъв бункерен плъх е забранил Инстаграм в Русия съвсем не значи, че в Русия не може да се ползва Инстаграм. Не е нужно да си компютърен гений за да заобикаляш такива забрани.

48

Анонимен

преди 1 година

Прави впечатление, че е контрола на подобни случаи се извършва от населението на русия а не от тяхната милиция или някакви специални служби. А вторите само се явяват на сигналите и ги потвърждават. А вече дали населението са доносни си или патриоти си е въпрос на политическа интерпретация.Нещо подобно се опитват да създадат и при нас, да бъдем а защитници на американските интереси и да пренебрегваме интересите на населението, отчасти се получава, стъпка по стъпка.

47

Инспектор Стеезов

преди 1 година

Тая "студентка" има доста интересни снимки в Телеграм канала "Твои соблазны" Сигурно и в Онли фенс има. На такива студентки тука им викаме про сти ту тки

46

УМЕН

преди 1 година

Само кръгъл ***.оттт може да си татуира Путин или друг политик. Аз ненавиждам Зеленски, но не бих си го татуирал даже и с най-обидно за него съдържание. А на тая сороснакифла трябва да и татуират футболна топка в кафявата точка и всяка седмица да провеждат вътрешни първенства в Гулаг.

45

Анонимен

преди 1 година

А на нашите путинисти кога ще сложим по една гривничка ?

44

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците пак се радват на фейк!!! Фейса и Инстаграма са забранени в Русия!! Мислете бе Урки.... Мислете!

43

Русия е мизерия

преди 1 година

Състудентите я издали на милицията, вижда се каква държава е Русия, само чeнгета и доносници.

42

мдааа

преди 1 година

Много интересно и изкривено мислене имате всички ***, а и не само вие. Значи тази е герой, защото е против войната. Ок, съгласен. Но Радев също е против войната и иска да не се дават оръжия и да се преговаря за мир, НО той е лош?! В същото време ръководителите на ЕС, марионетки на САЩ са за война и за даване на оръжия на режима в Украйна, НО те са добри и готини. Нещо се обърках :)

41

Анонимен

преди 1 година

Чак татуировка си направила... Може би за 10 г. в затвора ще се поосъзнае малко!