130

До Антимилитарист

преди 1 година

Единственият изход от безизходното положение е един входно-изходен отвор в дрогиращата се и замъглена глава,направен с Калашников.

129

Анонимен

преди 1 година

Зеленски го зарязаха сега остава да го зарежат и накрая да му дадът Нобеловата за Мир

128

Антимилитарист

преди 1 година

Единственото решение е : Украйна спира да воюва и декларира, че руснаците са завладели 1/3 от Украйна - да я задържат , но да спрат да убиват хора !!!! Тази война е военно престъпление, което трябва да бъде наказано сурово!!! Останалите 2/3 Украйна си остава украинска и живеещте там украинци имат право на живот , а не на смърт !

127

Анонимен

преди 1 година

Русия е в най лошата си седмица от началото на войната. 6000+ убити руснаци тези седмица. Само в една атака са унищожени над 30 бронирани машини на агресорите. Съюзниците удържат фронта уверено от агресивния комунистически нападател.

126

мдаа

преди 1 година

истинския президент се разхожда сред народа независимо от войната дакото московския канален плъх мърда муцуна в бункера

125

Анонимен

преди 1 година

дядката в бункера трепери, докато Зеленски се разхожда в близост до фронтовата линия

124

Журналист

преди 1 година

Зеленски: "Ситуацията на фронтовата линия в Източна Украйна, особено в Донецка и Луганска област, остава изключително трудна, това е буквално битка за всеки метър украинска земя"-Само дето не разбрахме тази земя негова ли е или на хората от Донецк и Луганск дето воюват с фашистите му?? Иначе това го разбрахме разбрахме отдавна: "Най-висшият американски военен каза, че Русия дава особено много жертви" и че Русия още през март свърши снарядите и ракетите си! Щото глупаво обстрелваше своята си ЗАЕЦ

123

Анонимен

преди 1 година

Дано само не е загинал отсмъртчрезумиране, дано дано дано

122

Анонимен

преди 1 година

Американоробите се гърчат, защото скоро ще свършат центовете, не защото им пука за Украйна

121

гз

преди 1 година

абе незнам , колко са емигрирали преди войната към русия, но към българия и украина никой.

120

Бях

преди 1 година

започнал да си попълвам албумчето със снимки на Greenman, ама снимка 8 и 13 не мога да си ги намеря. Дано имам късмет при следващия ежедневен традиционен тираж.

119

Pro- staka

преди 1 година

На фронта се лее кръв, а Зеления и жена му си правят фотосесии в модни списания като Воуг ! Заобиколен винаги е където ходи за снимки от 15 бодигарда пазят го от народната любов . Млад и лоялен "лидер " на милардерите Шо рос и Шв/.аб.

118

Анонимен

преди 1 година

абе има ли сиганчета от ромелийски произход в редиците на Окраинската армия ? те идат ли да се сражават ?

117

Бай Лазар

преди 1 година

"На фронта в Източна Украйна се лее кръв, битката е за всеки метър" каза Зеленски и отиде за 2 магистралки

116

Анонимен

преди 1 година

До "Пушено месо , а пушечно", Да Зеленски може в емоция да е казал за украинските войници че са месо. но в никакъв случай и дори да го е каза в съвсен трезво и по или над наркотическо състояние на ноздрите му това не дава право на папуасите да изнасят със самолети украинско сушено, пушено месо, колбаси, салами и кремвиши както и пресно замразена кайма, па ако ще и да е верно че има престъпно криминална касапница. Надяваме се злосторниците да бъдат заловени и пратени в Папуасия

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132 Многознайко съветвам те да погледнеш клиповете в тубата с безкрайните пресни гробове във Владивосток. Напаснали са с 1500 броя само за седмица, а в Русия има още много градове с растящи гробища като Владивосток.

114

Анонимен

преди 1 година

на тайни летища в укере на ден кацат по 8 самолета от далеките папуаски раьони. Папуасите изкупуват масово украински месни консерви, салами и кремвиши произведени след 24 Фев/22. За тях се казва че краватаИсвинкята са свещенни и за тов не укусват дори риба и птиче. Голям бизнес. да бе не Пушено месо , а пушечно както Президент Зеленски каза и това даде тласък за тоя бизнес.

113

Анонимен

преди 1 година

Нещо е станало. С летни снимки на зеленски се запълват статийките за днешните зимни битки. Тоъ нем ли джанъм тайни коларски друмища и бронирани каруци да тръчат в макс скорост без да спират на тайните спирки, джанъм. а? Що тенекия се е ширнала в укерето и да му нескроят едно карученце с две вихрогончета ихааа. Дано само не е загинал отсмъртчрезумиране, дано дано дано

112

Докога

преди 1 година

Ами като се "помага" само с оръжия така е. А трябва дипломация.

111

Анонимен

преди 1 година

Днес 15 февруари е ден в който СССР се призна за загубил колониалната война срещу Афганистан и започна изтеглянето на руските войски от там. Същото нещастие ще сполети и Русия в близките 6 месеца и в колониалната война срещу Украйна а след година до две ще видим и разпада на РФ.