28

Олелее...майкоо

преди 1 година

Тоя с коя гумена лодчица доплува...???

27

Анонимен

преди 1 година

На калпавият политик президента му е виновен.

26

Нормален

преди 1 година

Другарю Мирчев, "специалист" по всичко, дъвката ГЕРБ отдавна не прави балончета.

25

Анонимен

преди 1 година

Този за какъв се има , че да казва кой е националния интерес. Националния интерес се определя от народа, а това че неговия не съвпада с народния си е негов проблем. Да си отива на село и да престане да се "плюнчи" по медиите.

24

Дб

преди 1 година

От Крушари -родното му място- му пращат буркани с лютеница, пръжки, свинско месо, пуешко, кокошки, яйца, - за да има сили да се бори за демокрацията. Борбата иска храната.Мирчев достойно ще замести своите предци в челните редици- преди ни управляваха самите комунисти, после децата, сега внуците, готвят се децата на внуците.

23

мдаа

преди 1 година

Не разбрах какъв е националният интерес и защо Радев да не го следва? Кой определя какъв е този интерес? Моят, както и на болшинството българи може да не в този, който Мирчев смята, че е. Националният интерес е този, който е в полза на България и българите, а не този, който е в интерес на САЩ или Украйна.

22

Прецедента..

преди 1 година

е срещу ПАРТИИТЕ НА ВОЙНАТА...... а подкрепя ДЪРЖАВАТА НА ВОЙНАТА(РУСИЯ)....... д на това му се вика... ДЕМАГОГ... ***.... ДВОЙНО ДЪНО.....

21

Анонимен

преди 1 година

*** са жалки, какво ли не наптавиха, за да спечели Радев на президентските избори - зарязаха собсвения си кандидат, падаха на колене на Радев, агитираха за него на своите партийни сбирки, а сега се отричат от него. Жалка работа, но нормално за подлизурквоци и охлюви, каквито са ДБ.

20

Факт

преди 1 година

Радев защити интересите на България.

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

МИРЧЕВ А АЗ СЕ СРАМЕВАМ ОТ ТЕБ И ОНЕЗИ ОКОРО ТЕБ ШЕПА ПРОКОПИВЦИ ВЗЕЛИ СТЕ СЕ ЗА ЕДИНСТВЕНИ ЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕВЗЕХТЕ ВЛАСТТА НАЙ ПОСЛЕ И СЕГА ДРАПАТЕ ЖЕСТОКО ДА СТЕ ТАМ ЗА НИЩОПРОВЕНЕ ЗА МАНИПУЛАЦИИ ЛЪЖИ ПОЛУЧАВАШ МНОГО ХУБАВИ ПАРИ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО СОРОВИ НЕКСАДЖИИ

18

Анонимен

преди 1 година

Националният интерес е това , което искат хората в България. А не желанията на "американски" политици

17

Анонимен

преди 1 година

На тоя шефа му избяга в Дубай. И от там същия каза "малко ме интересува какво става в България". А Гешев ги остави тези да виреят. Местан го закриха за торби с курабии, тези схемаджии търсени с Интерпол се размятат още по медиите.

16

Анонимен

преди 1 година

Мирчев, кой определя какъв е националният интерес на България? Вие ли? Или от Козяк?

15

Анонимен

преди 1 година

Радев не знам дали следва националния интерес, но вие, че следвате единствено собствения си е видно за всички. Та, оставете Радев, ами като не ви бива, отивайте да работите по фирми или където ви вземат, не да търкате банките в НС.

14

Марш слуги нагли!

преди 1 година

Кога ще купувате още ваксини? Кога пак ще налагате насилствена ваксинация? Ей така, заради националния интерес...

13

Анонимен

преди 1 година

Лицемерното нищожестvо успя да ви лъзне всичките по динена ***,първо беше прословутата"промяна"с която гътна Лойчи,след това беше партията майка БСП,на ред дойде и отрочето му ПП и накрая бяхте и вие когато не ви даде третият мандат,викаш всичко стана ей така случайно и изведнъж цялата власт се озова в Ушатко?

12

Анонимен

преди 1 година

Ивайло Мирчев да излезне на улицата и да пита първия срещнат за националния интерес.После да говори...излага се.Сигурно чете само укронпропаганда,написана от украинци.

11

Васил

преди 1 година

Къде е 4-ти километър? Този трябваше отдавна да е прибран!

10

Анонимен

преди 1 година

Мирчев, питай шефа си Ицо Мравояда защо не предприе нищо за съдебната реформа, докато беше министър на правосъдието в кабинета на Баце Бойко.

9

Анонимен

преди 1 година

Мирчоооо,Мирчоооо,в стремежа си да гътнете от власт лоестото,вие направихте услуга на тоя мръснииик,сега почна да ви просветва ама е късно,голямото зло за България е не крадеца Борисов който опитва всячески да се измъкне а противният ушат фелдфебел който играе за всички други ама не и за България!