121

Анонимен

преди 1 година

Грешка 5 години.

120

Анонимен

преди 1 година

Вирусът го имаше 2 години преди тов , или нещо аналогично , защото има ше вълна от белодробни заболявания в страната. Това е аз го прекарах, но когато има психоза, ситуацията става сложна.

119

Антонии

преди 1 година

Ние европейците пострадахме от китайския вирус благодарение на комунистически Китай които кри истината за вируса около 2,3 месеца, а през това време Китайците масово ни заразяваха. И още един факт. Китайските лекарства против ковид се оказаха много по слаби от европейските и американските лекарства и това се доказа с китайската пандемия. Въпреки, че управляващите китайски комунисти криеха истината. А в България Възраждане агитираше да не се ваксинираме и за това по смъртност бяхме на първите мес

118

Антонии

преди 1 година

Ние европейците пострадахме от китайския вирус благодарение на комунистически Китай които кри истината за вируса около 2,3 месеца, а през това време Китайците масово ни заразяваха. Дори и сега китайските болници са пълни с болни пациенти. И още един факт. Китайските лекарства против ковид се оказаха много по слаби от европейските и американските лекарства и това се доказа с китайската пандемия. Въпреки, че управляващите китайски комунисти криеха истината от световната общност.

117

Дамм

преди 1 година

Крадецът вика - дръжте крадеца! И разигран сценарий за пандемия със смъртоносен ентеровирус си играли същите. Да си знаем какво ни готвят.

116

Сорос

преди 1 година

Някой да забие последния пирон в ковчега на дедо гейтс защото все още се чува пискливото му гласче от диспансера бухахах

115

gg

преди 1 година

гнусен плазмодии!!! *** в адски мъки! твоите огранизации участват в разпространението и създаването на такива гадости!!!

114

Анонимен

преди 1 година

Бил-чо, така ли ще го направиш..... пак

113

Анонимен

преди 1 година

Може и да е така. Питам се, защо прави психоза на хората?

112

Анонимен

преди 1 година

Изхвърлете биотерористите американци от националния център по заразни и паразитни болести!

111

стъкмистика

преди 1 година

Шутът не засяга никого.

110

Долния малоумник

преди 1 година

От когато съществува човечеството живота му е белязан от войни глад и земетресения, това че ти не гладуваш не воюваш и не те е друснало не значи че не се случва по света.

109

стъкмистика

преди 1 година

Преди Второто пришествие на Христа дните ни ще са белязани от войни, недостиг на храна, земетресения, смъртоносни зарази...Матей 24:7, Лука 21:11

108

Опортюнист

преди 1 година

То по-голям биотерорист от *** Гейтс има ли? Главния световен вирусолог, епидемиолог, имунолог и...повелител на всички пандемии и вируси. Но нали навсякъде по света и у нас има достатъчно изкукал народ дето да му вярва, да му слуша словесните диарии и да се боде с колкото му каже помии (пардон "ваксини"), та няма как при това положение да не виреят такива психопати като него и да не са на върха на световната пирамида...Боцкай се, прости народе и си вярвай, че се "спасяваш" от нещо...

107

Анонимен

преди 1 година

Тоя кога ще вземе да се гътне да гори в ада

106

Анонимен

преди 1 година

Щом като тоя предупреждава начи бърка баркоч у гаража вече

105

Анонимен

преди 1 година

Поклон господин Гейтс. Предложете решение! Кажете как да го избегнем?

104

АНГЕЛ

преди 1 година

Тук вече те спревариха. Няма да си първи ако познаеш.Всички знаем за вашите биолаборатории в Украйна, Армения,Грузия и къде ли не !

103

Случаен минувач

преди 1 година

Бил, обясни защо организира Събитие 201 на 18 октомври 2019, когато покани представители на банкерските фамилии, хора от световни фармацевтични фирми, пиар експерти, Анита Сисроу от институт "Джон Хопкинс"? Какво знаехте всички вие в този момент, което останалия свят не го знаеше? Аз го изгледах цялото събитие, те го свалиха от нета. Но ме впечатли един от фармафирмите, който в изказването си заяви: Ние ще произведем ваксини, ако хората не ги искат - ще ги слагаме насилствено!

102

Анонимен

преди 1 година

Oжесточената битка тоя който пие скъпи уискита и си ляга с топ мaцки печели, но да видим тук как ще е обновено