60

!!!

преди 1 година

Дано някой да се сети да направи пълен списък на попуярните марки, които все още работят с русия и да го публикува. Така всеки ще може по собствено осмострение да ги наказва или поощтрява, като съответно избягва да купува продуктите им или набляга на тях. Аз лично спирам да купувам всички от изброените в статията. Всеки си преценява за себе си.

59

Пич

преди 1 година

Да поемат загубите и да напалват с 200. Всяка западна копания, която плаща данъци в Русия, финансира убийствата на украинци. Западните общества трябва да спрат да ползват стоките на такива компании и на практика да ги фалират.

58

Мен

преди 1 година

я потниците цъкат минуси, ама пък не могат да кажат името на нито един широко разпространен качествен руски продукт, що така?

57

Анонимен

преди 1 година

просто си гледат интереса и парите, не че нещо. ФАЩ колабира, Европа също.

56

Дарвин

преди 1 година

Щото трудът и ресурсите са на цени като в държава от третия свят. Каквато е.

55

Статистик

преди 1 година

До 44 Анонимен 4 за, 2 против До 41 Анонимен. . . парфюН . . . се пише парфюм! Учи български за да те разбираме! _______________________ 50% неграмотни за парфюН! Браво на нацията! Бием света по грамотност!

54

60

преди 1 година

Точно така! Всеки знае, че руските продукти са изобилни и качествени и застрашават някакви измислени брандчета като Лореал и Карлсберг! Този необятен пазар на крепостници ще преобърне световната икономика и ще ни залее с най-висококачествени стоки от всякакви отрасли. Any day now.

53

men

преди 1 година

До Анонименми хайде де - посочи един хубав руски крем за лице, който масово се предпочита от руснаци и чужденци?

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60, ама то руснаците не им дават да напуснат, не четеш ли какви мерки са взели, всяка компания, която иска да напусне продава активите си на 50% от стойността им. Това ми звучи доста ограничаващо. При такава оферта малко ще си тръгнат.

51

Анонимен

преди 1 година

Интересно, ама за какво са им на руснаците тези гадни западни компании?! Те нямат ли си кремове, четки за зъби и тн? Руската империя си е абсолщтно самодостатъчна.

50

мен

преди 1 година

До Анонименкажи им едно нещо което е направено от простия пиянгур-*** е широко разрпостранено, работещо и качествено?

49

АНГЕЛ

преди 1 година

Русия ясно заяви! Изоставите си бизнеса и си тръгнете. Всички ваши активи ,сметки ,имоти и прочее ще бъдат конфискувани. Ето например 14 хиляди обекта Макдоналдс бяха конфискувани и продадени на Руската фастфууд верига Дядя Ваня !

48

Анонимен

преди 1 година

Защото ги е страх, че ако се изнесат, руснаците ще открият, че могат да си живеят прекрасно и без техните скъпарски маркови изделия и даже ще почнат да си ги произвеждат сами. А после ще е много сложно да се върнат, ако не и невъзможно. Как да загубиш такъв необятен пазар като руския?

47

Някой

преди 1 година

Това е само театър! "Трудности с напускането"! Ами да вземем впредвид например Майкрософт. Напуснаха, и после се върнаха. Трудности? Не! Алчнност! И то не е въшросът само в санкциите срещу Русия. Спомнете си за Гугъл и Хуавей. Самите Гугъл създадоха G-Space за да не изгубят пазара. Няма вариант човек да бъде логнат в Гугъл и Гугъл да не знаят с какъв смартфон и кой модел се е логнал. Това е то- На нас ни измъкват последните стотинки от джоба, докато корпорациите трошат пари без да им пука за нищ

46

Анонимен

преди 1 година

Компаниите трябва да напускат в съответствие с конкретните пазарни условия. Щом не напускат, а остават, значи конкретните пазарни условия в Русия са отлични.

45

до малоумник 52

преди 1 година

Редно е също запада да спре да купува всичко излязло от Русия, а не само да замазват очи лицемерите с газ и нефт, продукти от които знаят, че ще си изкарат печалбите двойно от народа, и да видиш тогава колко бързо ще фалира прехвалената западна икономика.

44

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще си купуват каквото искат и правят каквото пожелаят защото си нямат господари. Те пет стотинки не дават затова кой какво смята на запад.

43

Защото

преди 1 година

За тях най-важното са парите ! Аз пък след тази статия минавам на друга паста за зъби !

42

Антипутиноид

преди 1 година

Редно е руснаците да се покажат, че не са лицемери, и сами да спрат да си купуват стоки от западни компании. И пропагандистите, дето се пенят всеки ден по РоссияТВ и 1ТВ да викат че Путин е велик, да се откажат от имотите си в Западна Европа и да си приберат децата от Лондон и Ню Йорк.

41

Алекс

преди 1 година

Бойкот на всички компании,които са останали в Русия и печелят кървави пари.