504

Случаен минувач

преди 1 година

До 587 според менСлед смъртта на цар Борис бяха ли пратени български войски на Източния фронт? Не, не бяха. Това показва несъстоятелността на тезата ти.

503

Анонимен

преди 1 година

предлагам да подкрепим коренното население на америка - колко милиона индианци бяха избити за да се превземат териториите им? Кой е виновен за това?

502

Анонимен

преди 1 година

неграмотните *** ако бяха чели история щяха да знаят колко са "доброжелателни към нас наглосаксоните, но и сега се вижда = 3 пъти по скъп ток от американските централи,4 пъти по скъпа газ за еуропа от бай ви дън?

501

Цитат от априлския

преди 1 година

"НЕ В ПАРИТЕ И ВЛАСТТА Е ЩАСТИЕТО......" пленум ха ха. ротФронт каскети смачкани

500

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Този няма право да говори от мое име! Не съм го избирал и е време да си оди!

499

АНГЕЛ

преди 1 година

2730 Български политици,журналисти и интелектулци наричани с една дума Фашисти понесоха своята отговорност 1945г след загубата на България през Втората Световна Война. Тези които вкараха България във войната довела то Третата Национална катастрофа платиха с живота си. Сега ще стане същото !!! Точно това предвид има Радев!

498

ЬЬЬ

преди 1 година

Страхът от путин владее цяла русия и радев ,в същия тон,насажда подобен страх и в България.Какво значи "партии на войната"?Те не са за войната,а са солидарни с цяла Европа в помощта й за Украйна.Те са за победата на Украйна,за нейната свобода и независимост от руския фашизъм,а ти радев радееш тази държава да коленичи и да бъде заличена за вечни времена от картата на света.Свободата, Санчо е на върха на копието е казал още Сервантес,а ти радев говориш за крах пред фашистка русия.ИМПИЙЧМЪНТ!

497

ОНЗИ

преди 1 година

Достоен БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ!!!ПОКЛОН !!!

496

Анонимен

преди 1 година

алоо ко прайм бре - европа е уверичила транзита на газ през украйна със 22 %- тия дето ви дават опорките да плюете българския президен първи рубладжии бре - и си го плащат в рубли - а вие плащате двойна цена - голям кеф- нещастна работа - ей напълнихме се с киряк стефчовци- и всякаква продажна по-ми-я- като почнеш от банкянския комунисти стигнеш до ПП/продажните ***/

495

Анонимен

преди 1 година

Преди 2014 година Путин създава паравоенна формация ,която тероризира месното население в Украина( Донецк,Луганск и Крим).Властите на Украина не реагират и там се създава паравоенна структура от Украинци,които са против паравоенните Руснаци(въоружени и с членове от Русия-военни).Случва се Майдана и.след.това.започва всичко.Чист сценарийй.Нашите сенопитват в Македония да направят нещо подобно.

494

Анонимен

преди 1 година

Ако Радев беше президент на демократична държава,досега щеше да е отвян от народа.На пример Полша или Словения.Даже не смятам ,че и в Македония щеше да успее с този тип на говор.

493

Джак Ричър

преди 1 година

Президентът Румен Радев заслужава всички адмирации за категоричната си позиция!

492

Анонимен

преди 1 година

Путин действа по един и същи начин навяскъде.Западните сили не очакваха ,това да стане в Украина.Те все още не знаят какво да очакват от болни мозъци.Хора стигнат ли на власт истинските демократи в България,очаквайте много сценария подобни като с Македония.Там няма да успеят,и ще минат на план Б(Сърбия или Гърция).

491

Анонимен

преди 1 година

Путин и неговите хора създадоха първо конфликат в Украина и след това и войната.Путин не успя да свали демократите в Украина и затова започна война в Украина.А този плъх е Руска слуга. Путин отдавна направи почти във всички бивши държави от СССР,да назначи свои слуги.Ако не успее прави конфликт и след това война и назначаване на тяхеб човек.Не е само Украина.Виж,че и в България управляват и управляваха негови слуги.Всичко е кристално ясно.

490

Анонимен

преди 1 година

Възхищавай се на мъжа си. На този Руски плъх само заблудени мозъци се възхищават.

489

Анонимен

преди 1 година

Тия кикита са геймъри- инфантили- нито са станали веднъж в 5 и 30 да бягат 3 км, нито са държали в ръце АК, нито наряд на минус 20 на вишка, нито марш на скок са правили, нито нищо... държали са джойстик и са гледали Рамбо и едни грантове за броене пъдпъдъци.

488

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има опашки за визи.Един път Магнитски,втори път Магнитски.Трети път.Спиране на парите от ЕС и след това несигурен партньор за ЕС и аутт.Получихме две предупреждения.Следва жълт картон и след това черевен.Та Вие радвайте са на Путин.Аз след второто преупреждение правя план къде да мигрирам.

487

Пламен Иванов

преди 1 година

За жалост, най-слабият президент в след демократична България!

486

До 550

преди 1 година

Мечтата на нашия евроатлантик е децата му да работят във чужбина без виза, то за тва вече нямаме лекари, идеята е тоя деца да работят тук, така се гради държава...

485

до 562

преди 1 година

ти ако не си ,другите (повечето) сме го избрали