12

toti

преди 1 година

Как бе гледай след месец ДПС колко фургона ще закара до пострадалите/тия гори де изчезнахакаде е материала/,но вече и Турците ще разберат ,че са прецакани и само ЛЮБОВ НА ИЗБОРИ НЕ СТИГА ,а сега да се бръкнат да видят каде са парите от субсидиите де си дават гласовете или ще духат супата!!!

11

Така е ..

преди 1 година

Само до нашите избори им е на украинци и турци.Имат си по важни грижи.

10

Зимзи

преди 1 година

Какво да кажа? Една Англия не позволява гласуване навън, а нашите корумпирани политици просто искат да имат един електорат, който лесно може да манипулират (и фалшифицират резултатите)!!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Тука един турчин е налазил сайта и слага минуси.Защо,бе?Нали си роден тук,тук си учил,тук имаш дом,какво ти е дала другата страна,та лобираш за нея?

8

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се премахне двойното гражданство.Всеки,който се чувства българин и живее тук,да има право да гласува.Останалите да се третират като чужди граждани без право на глас.

7

Анонимен

преди 1 година

Без секции в цяла Турция.Не искаме турци да гладуват за наш парламент.

6

Анонимен

преди 1 година

Който от повече от половин година не е бил в страната, не трябва да има право да гласува! Изтрябвало ни е някакви невъзвращенци, с промити от чужда идеология мозъци, да ни избират правителство!

5

силно замислЕна

преди 1 година

Това е добре, така шансовете на герП и дЪпЪсЪ намаляват значително!

4

баба мара

преди 1 година

какви секции в турция там българи няма а турски граждани с двоино гражданствоседят на масичката пият кафе и чаи и чакат от българия някои да им направи къщакато гласувате за партията на справедливостта те ще ви построят сараи

3

Анонимен

преди 1 година

Еха! Това ли е новината? В град, в който хората още спят по улиците след едно от найк-разрушителните бедствия от десдетилетия насам, нямало да има секция ... Моля ви! Спрете с глупситите! Ккаво ще е дургото - нямало да има събор на гледачите на гълъби ли?

2

Бонар Овъртиоглу

преди 1 година

Това е добра новина !

1

Анонимен

преди 1 година

Че то в Украйна кой да гласува? Там са само древни укри, други няма, включително и българи. Така казаха Зеле и бандерите.