39

Анонимен

преди 1 година

То риск има, ама да кажат що е така, кой ги постави там, или само ще си предупреждават вместо да си разчистят боклyците

38

Кармен Златарева

преди 1 година

Лошо обслужване на морските ни курорти, безбожна скъпотия, липса на хигиена, силно замърсено крайбрежие а сега и мини....Не стъпвам от много години на "нашето" Черноморие

37

Почиващ

преди 1 година

Ако настъпя мина на морето, моментално отивам на война като доброволец на страната на Русия.

36

Анонимен

преди 1 година

Явно морето е по-бурно по време на война и откъсва мините от котвите им...няма да е саботаж я

35

Тия неадекватните

преди 1 година

си свалили сами миг-29 по време на поредната атака с дрончета в неделя! Толкова са у главата! Укропитеците сами не знаят какви ги вършат!

34

Анонимен

преди 1 година

Киев:::::: хахахахахахаха това звучи като Гаварит Масква или попитали радио Ереван.... Само дето Москва и Ереван ще ги има, а Киев е тоталка!!! Няма лошо де - те сами си го направиха - който търси намира, А И СИ ГО ПОЛУЧАВА!!!!

33

До Киев

преди 1 година

И ЗАЩО ХВЪРЛЯХТЕ МИНИ БЕЗРАЗБОРНО?

32

Анонимен

преди 1 година

Здраво са заредили непраните!

31

Анонимен

преди 1 година

"за висок риск от морски мини, носещи се по крайбрежието на Черно море" -> "По начало мините, които са съветско производство, са закотвени, но поради наличието на буря, някои от тях има опасност да се откачат и да бъдат отнесени от течението." Я пак ?

30

Анонимен

преди 1 година

Уркофили, давайте си заплатите и не се злобете напразно. Така поне ще има файда от вас . Мислещите нямат нужда да дават нищо

29

Анонимен

преди 1 година

Мините са украински, всички го знаят. За да не можели войските *** РФ да влязат откъм морето. Но може и да могат. Оня ден полазаха един дрон, който се движи по повърхността на водата и точно под един мост беше взривен, за да разруши преките връзки за доставка на гориво за Одеса. Има такива, има и подводни дронове. В наличност имат и Великобритания, не е нещо оригонално руско.И си е мноооого опасно. Но сигурно може и да се неутрализират.Между др,. зърнената сделка вероятно няма да бъде продължена

28

тъпчо

преди 1 година

Ква е логиката Русия да мята мини след като те влизат ве, писарушки манипулиращи!? П.С И се пише поначало!Слято!

27

Анонимен

преди 1 година

До Финансист - Не си прав, я що украинци по хотелите и нямат намерение да си ходят. Искат хората да си почиват и то точно на наш,то море.

26

хаха

преди 1 година

Нищо не разбирате. Както Русия си гръмна СП, за да не доставя газ на Германия. Европа да се захранва с втечнен газ от САЩ и да просперират американските фирми. Сега руснаците минирали морето при Одеса, за да им е по-трудно превземането на града. Слушайте укрофашистите, те са наясно с тия неща.

25

Финансист

преди 1 година

Който ги е сложил тези мини, да си ги махне. То и без това никой не иска да почива на българското черноморие. А пък сега и мини имало. Съвсем ще западне туристическия бизнес в страната ни.

24

Анонимен

преди 1 година

Абе кирЕ каза "дарявайте една заплата" баце миналата седмица каза, че "ГерП е пръв приятел на Украйна". Гаджев от герП обяви, че се обмисля мобилизация за запасняците, така че тия дето си сложиха укрофлага на профилната снимка във Фейсбук, нека гласуват пак за ГерП и ПП, и да стягат мешките, да лъснатт кубинките и марш на източния фронт да браните евроатлантизЪмь!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Алооо,амнезия та ли ви хвана??Ние помним кой минира.

22

Анонимен

преди 1 година

Защо Полша скача срещу рашките?!?! Щото това е борба кой ще вземе по голямо парче от украинската баница.... Украйнна е аут - с помощта на зеленския евреиннн и щедрото спонсорство на ФАЩ!!!! Да ми мислим ние как ще ги храним наглите "укроваканционисти" в Слънчака, щото като гледам не им се работи хич.

21

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем че мина се слагат за отбрана, тоест Урките ги поставят както и всички изплували до сега са тяхни. Русния няма смисъл да слага, те много хубаво контролират кой и къде. Минск да не се правят, между другото какво стана с Буча или вече западните медии забравиха и не искат да отразят масовата екзекуция на мирни от урките.

20

Анонимен

преди 1 година

Странно, досега никой не изпитваше съмнение, че мините са заложени от украинците, за да пазят пристанищата им. Това е нормално и логично. А сега изведнъж излезе, че руснаците са наслагали мините край Одеса и другите пристанища на Укрия, да се чуди човек защо.