110

Тон

преди 1 година

Платежо способните търсят спокойствие и природа а не бетон ,но тъпата българска алчност унищожи всичко, и продължава!

109

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън, кога пък сме били скъпа дистинация, за някои? Заради застрояването, и разни подпорни стени , си изгонихме тотално и малкото туристи. Погледнете цените на страните, не само в Турция и Гърция , но и в Испания, Португалия . Да не говорим за обслужване, където тук почти го няма.

108

Иван

преди 1 година

Правилното заглавие е "ОСТАНАХМЕ евтина дестинация заради застрояването"!Тук за никой европеец никога не е била скъпа дестинация,не се залъгвайте!

107

Анонимен

преди 1 година

Признанието - Станахме евтина дестинация заради презастрояването по морето - е като след дъжд качулка! На комунистите може би им е станало ясно, че не могат да управляват индустриални заводи, които имахме и решили че могат да приемат гости! Сега т.е. по-късно разбтаха, че и това не могат и сега вой евтина дестинация сме с др. думи дайте ни пари! Но това няма да стане! Семейно ще гласуваме този път за Възраждане за да сме сигурни, че ако и те се провалят, няма партия за гласуване в България!

106

Bebok

преди 1 година

Нищо евтино.Миналата година:Дюните, 4 звезди, разреден алкохол, една и съща храна секи ден, 10 дена такава скука че не се трае.Решихме никога повече да не си причиняваме черноморието.Само турско, само кеф!

105

Я

преди 1 година

*** НА МОРЕТО ДА ТИ СКЪСАТ Г,ЗА

104

Анонимен

преди 1 година

Кое му е "евтиното"? Един дюнер струва между 10 и 15 лв... Защо пишете абсолютно лъжливи статии? Не само че не е евтино, а е УЖАСНО СКЪПО!

103

Анонимен

преди 1 година

От туризъм ще се печели все по малко . Туристи в България ще има но печалба няма да има особено от германците и англичаните . Тия са хитри и стават все по бедни .

102

Света се обърка

преди 1 година

В грешка сте ... Не сме станали най-евтината а станахме НАЙ-НЕКАЧЕСТВЕНАТА ДЕСТИНАЦИЯ . Идват туристи у нас не за да си починат и да се насладят на природата ни и на хубава храна а ДА СЕ НАПИЯТ... ДА СЕ НАДРУСАТ ... ДА ЧУКНАТ НЯКОЯ РИМЛЯНКА ЗА 5 ЛЕВА НА ЧАС ....

101

Анонимен

преди 1 година

Докато не почнете да мислите за българския турист, изобщо не ме интересувате. Може да си чакате германците, англичаните, скандинавците и т.н. колкото си искате. Само че не забравяйте, че нито сте най-евтината дестинация, нито пък особено качествена. Българите с пари просто не почиват тук - половината свят се избива за парите им, защото, за разлика от вас, ги разглежда като клиенти, а не като навлеци.

100

...

преди 1 година

Не бях ходил никога на Златни пясъци. Посетих хотел 4 звезди на втора линия преди седмица. Отвсякъде те гледат други хотели, не се вижда нито море нито нещо зелено. Само огради и стени. Паркингът беше препълнен и се спираше пред други празни хотели. Не знам лятото какъв "кеф" е ?! Плажът е тесен и окупиран от "преместваеми" обекти. И това беше гордостта на България...

99

Анонимен

преди 1 година

Станахме евтина дестинация, защото преди това станахме бaнaнова република.

98

Дарвин

преди 1 година

Земята край морето на 200 м в сушата да се одържави.Да се построят пречиствателни станции.Да се изисква 60 % зеленина и свободни площи в курортните селища...

97

Варна

преди 1 година

До ХсНапротив ,това е Созопол,многознайко

96

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката е старият град на Созопол.

95

Антрополог

преди 1 година

До ХсБг. си е снимката ,само масите са в гръцки стил ,но отсреща нагъчканите сгради в стил неористутишън-мутро-индъстриал са си Бг.

94

Груйо Михалов

преди 1 година

Аз си ходя в Албена ,зеленина спокойствие хубава храна имат си собствена ферма за Блек ангус .Хотелите не са препълнени плажа е супер .Пазят екологията в района.

93

балконинг

преди 1 година

Не съм виждал кравари на нащо Мутроморие,само пияни и дрогирани английски хулигани,повръщащи в малките часове по улиците на Слънчака и Златните пясъци.После след като се дотътрат до хотелите почват да скачат от балконите в хотелските басейни,но не всеки има късмета да падне във водата,някой се размазват на плочките до басейна.

92

Голдън скункс

преди 1 година

Ходих в Китен в некав хотел 4*Панорама . Имали парко места и алл инклузив.Отивам имали две парко места за двете баничарки на хотела.Паркирах в една поляна на края на градчето оградена с въженце и цена 10 кинта .Зз закуска имаше некви посинели конски изрески от сметта на италиански завод за пастърма.Имаше некав кисел таратор и неква сурова баница дето не се дъвче даже.Тия меса седяха една седмица никой не ги барна.Вечерите некви меса от 3 лв килото дето нямат нито вкус нито се дъвчат уж паржоли.

91

Милионер

преди 1 година

Кои сте станали евтина дестинация ? Евтино е за чужденците от западна Европа. За българите изобщо не е дестинация, нито пък и особено евтина.