11

Анонимен

преди 1 година

Бг коментиращ "експерти"- колко по-малко разбираш от дадена тема толкова по -силно крякаш :)

10

жалко, но факт

преди 1 година

До миналото лято , седмично оставях 50 евро в магазина, напоследък трудно падам под 70-75. Миналата година един резервоар бяха 45юро сега са 65, това е все разтеж на брутния продукт

9

Дърт

преди 1 година

Така наречения БВП е "увеличен" не от потреблението, а от високата инфлация!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Потреблението е от външен дълг нов но расте дълга. В противен случай ще има спад..

7

Анонимен

преди 1 година

Силен спад във всички държави на еврозона. Най-големи спадоове в Германия, Франция, Испания Италия .

6

Финансист

преди 1 година

Тези ръстове на БВП-то да ги обясняват на управителя на БНБ-то. При инфлация, която дори и той не може да я определи, обедняването на хора като него с левчета е доста голямо.

5

Анонимен

преди 1 година

хахахаха, нараснало потреблението защото всичко поскъпна с 50%, а вноса продължава да се увеличава и дори не произвеждаме клечки за зъби. Затъваме в дългове и вече отдавна сме достигнали блатото като държава. Не може вече 2г да се избере правителство, дават млрд $ за някакви замолети очаквани 2030г.

4

Анонимен

преди 1 година

Плащаме повече и купуваме по-малко, тоест обедняваме.

3

Анонимен

преди 1 година

Поредната лъжа не крайното потребление, а високите цени са увеличили БВП.

2

Патриот

преди 1 година

Голяма работа! В Русия всеки месец крайното потребление увеличава БВП с 20%, с 50%, даже и с 200%, ако кажем и всички са съгласни, че иначе ще изядат някой Посейдон.

1

Kiffla

преди 1 година

А, ми това много хубаво! БВП е хубаво да се вдига. И никой досега не се е сетил, че може да се вдига много лесно - просто трябва да се направи голяма инфлация. Като се вдигне инфлацията, да речем 10 пъти, то на следващата година и БВП ще се е вдигнал 10 пъти, защото всички цени ще са се вдигнали 10 пъти. Елементарно! А някакви държави се мъчат да си вдигнат БВП с някакви мизерни 3,4,5 процента и го правят като се съсипват от работа.