9

Вчера пътувах до

преди 1 година

Истанбул по пътя ме задминаха 4 коли сливенска и Ямболска регистрация алфа,БМВ,рено и Пежо след малко ги виждам спрели на аварийната на магистралата само индийци , след това на вътре към Истанбул ги изгубих от поглед ,та мисълта ми е май някой им подшушнал какво се случва в района на земетресението и бяха се засилили на там .От 20 години пътувам към Истанбул почти 1,2 пъти в месеца никога не бях засичал толкова много *** и то сливенски да търчат толкова настървено към тая посока.

8

полковник Колев

преди 1 година

Позор!? Помагаме на тия които са носили български глави на кол и които искат пак да ни заробват...

7

До 2

преди 1 година

Припознаваш азиатското племе в себе си ,те векове са били споменатите от теб неща !

6

Анонимен

преди 1 година

Тоз Димитър да не е в същност Онбаши под прикритие много очичките дръпнати ?

5

Беко

преди 1 година

И тук разлюля

4

Свидетел на капачки

преди 1 година

Голям резил тази азиатска страна голям чутовен.Бият се в гърдите колко са напред колко са велика а истината цъфна на 3 ден човек крещи и вика няма никой забравиха ни няма нищо .На 5 ден логистика няма хиляди има няма багери машини стоят и гледат и викат къде се намираме ние .

3

Чик чок

преди 1 година

И като сте НПО какво от това? Намирйате си сами всичко, както и останалите. Какво чакате все някой да "застава зад вас"? Внимавайте, че като застане някой може да ви .....

2

истина

преди 1 година

Българските спасителни групи са ИЗГОНЕНИ от Турция защото ровят в руините само за златни накити от починалите ....Срам и резил за нашите мародери.

1

Асан

преди 1 година

Колко заплата дава Урсула :)))