118

322

преди 1 година

След като Челрноморския флот рязко намаля, в следствие на тютюнопушене, некадърност и бурии, сега е ред на Северния и после на Тихоокеанския. Незнам дали онова недоразумение самолетоносача Кузя е още на вода да пуснат и него , ако имат въглища за да го подкарат.

117

кратко и ясно

преди 1 година

и какво от това няколко дърти курита от ссср времето Флота на Нато при нужда ще ги размаже като ...хле..бар..ки

116

Анонимен

преди 1 година

ЗАКЪСНЕЛИ СА С ДВА МЕСЕЦА И ПОВЕЧЕ...

115

Да...

преди 1 година

Докато Северна Америка не се превърне в едно голямо солено езеро планетата няма да си почине. И на британските острови и м трябва някоя ракета и не на последно място е люлката на световното зло - близо до ивицата Газа.

114

ясно

преди 1 година

Путин, ясно показва на света, кой всъщност има нужда от денафикация и дефашизация.

113

Каро

преди 1 година

Скоро военнолюбците от България ще и трябват памперси и бункер за да акат там.

112

питанка

преди 1 година

До Анонимен - дали няма да загубят повече тези с външните тоалетни:? Мисля, че те ще загубят не само дома си но и тоалетните си... нали цивилизованите нямат отделни специални тоалетни та им е все тая...

111

питанка

преди 1 година

До Чудя се ... а защо не се почудиш изобщо дали си наясно какво точно означава термина "студена война" и кога и защо се използва...? Ако те докладвам на Митрофанката , ще те оставим без пукната копейка !!!

110

Чудя се

преди 1 година

В новата студена война на сащ с какво да са натоварени с картофи ли

109

ТТомов

преди 1 година

Ха те корабите и подводници винаги носят ядра бе булгаропитеци залюхани.

108

Анонимен

преди 1 година

Моля северния флот да мръдне малце на югозапад

107

Анонимен

преди 1 година

Kьонигcбеpг(Калининград) одавна е пълен с такива ядрени орьжия в сърцето на Европа!

106

гошо

преди 1 година

Наивен Путин тези *** не ги е страх от нищо "'''Както лудият не го е страх така и тези не се страхуват защото са ид...ти "''' Мислят ,че Руските ракети няма да долетят до тях или ако долетят ще бъдат унищожени..Те са Свещени и никой не може да ги докoсне те са единни и са един военен пакт наречен НАТО която е всемогъща силна която ги пази.

105

Анонимен

преди 1 година

А все си мисля: кой ще загуби повече от една атомна война - развитият запад или тези с външните тоалетни?

104

Анонимен

преди 1 година

Жалко че Путин няма мисленето на Ким Чен Ун .. Преди още да започне войната трябваше със ядрени заряди да срине централата на Нато , Европарламента , Париж , Лондон , Белия дом и Америка -там трева не трябва да никне 1000г . Из_ро_дите от Нато ако знаеха че имат насреща си такъв отмъстителен човек който е готов да умре но и те ще ритнат камбаната нямаше да дават криле за зеления наркоман и да има поне половин милион жертви от войната . Путин трябва да издаде смъртна присъда на Столтенберг отда

103

Москва потъна

преди 1 година

Да направи кефа на русофилите и после при Курск :)

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "Дано някоя от супер-новите и модерни 50-60 годишни подводници натъпкана с атомни торпеда и атомни ракети не аварира ,запали се или потъне." - ___- по-скоро дано да аварира и потъне! Шайката в кремл ще гледа като на *** на! Дай Боже! Амин!

101

Тошо

преди 1 година

Кораб натоварен с оръжие или с жито, кой ли ще избере едно ...сомалийско дете?Егоизмът не ходи по дърветата, особенно ако никой не те плаши!Ако ти сам се плашиш в тъмното, то кого го интесува от проблемът ти!?Искаш нещо, но не знаеш как да го постигнеш, това също е интересн момент!А добрата дума отваря .....всички врати, не само незаключените!

100

Пижо

преди 1 година

National Geographic са подготвили дежурен екип за коригиране картата на Европа. В нея на мястото на балтийските републики, Норвегия и Полша ще има бяло петно

99

Анонимен

преди 1 година

Ооо червените каскети се подмокриха от щастие.Дано някоя от супер-новите и модерни 50-60 годишни подводници натъпкана с атомни торпеда и атомни ракети не аварира ,запали се или потъне.Ще има нови поколения дечица-чернобилчета.