36

Българин

преди 1 година

Такива главни икономисти като този от КНСБ-то да определят с каква скорост се е забавила инфлацията. Този ик8ономически финомен сме го преживели българите през 90-те г. на миналия век. Да му мислят политиците и техните лидери, които все още си нямат бюджет за 2023 г. и си живеят с миналите им слави. Бойко Борисов си мисли, че е сикаджия, главен пожарникар или секретар на някакво си МВР. Нинова си мисли, че е принватизирала Техноимпекс. Трифонов пък си мисли, че е водещ на шоу.

35

Анонимен

преди 1 година

Какви доходи искате при мутродемократи вдигащи цените както си искат?

34

Анонимен

преди 1 година

Изоставащите от инфлацията доходи, водят до допълнително увеличение на цените и още по-висока инфлация. За да укротим инфлацията трябва увеличението на доходите да изпреварва инфлацията. Принципно ниските доходи водят до голяма инфлация, ако няма нещо извънредно

33

Анонимен

преди 1 година

Ушатият каапрал с разкривената мууцуна,случайно нещо да има някакъв коментар за хаоса в България?Хаос който в голямата си част е негова заслуга и който е страшно удобен и печеливш за хората които ги инсталираха във власта-червената олигархия!

32

Анонимен

преди 1 година

Защо ходите в големите хипермакети, ходете в малкия квартален магазин там цените по-ниски ли са и са пълни предимно с бг стоки, те а по-ниски цени ли са, спекулата е на всички нива като се тръгне от производството та до търговеца, нищо че всички реват....

31

Анонимен

преди 1 година

Важното е да свием юмрук и да поведем страната към хаос и анархия под мотото "промяна"Та първо и най важно в държава е да бъде наврян в *** дирник лицето което в голяма степен е отговорно за случващото се-фелдфебел Румен Радев и чак тогава можем да си помислим за някаква нормалност!

30

Анонимен

преди 1 година

В бугария има Мутри затова в Германия яйцата са по 15 цента а у бугарско по 25 цента. У немско заплатите са над 2000 евро. А у бугарско 800 евро и то някои ги взимат болшинството са 500 евро.

29

било, била

преди 1 година

Вие къде живеете? Вие били ли сте в България? А в магазин да сте влизали наскоро?

28

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията е брутална , а Рундю и Гълъбите му я борят с лозунги и субсидии за охраненият бизнес

27

Анонимен

преди 1 година

Някой да ми обясни,за какъв чеееп,държавата в лицето на индивида Радев и лакеите му от служебните кабинети наляха в джобовете на бизнеса близо десет милиарда лева субсидии?

26

Анонимен

преди 1 година

Незабавно преустановяване на многомилиардните субсидии от страна на държавата към бизнеса,регулиран пазар на основните хранителните стоки,повишаване на корпоративният данък в порядък от 20 до 60 процента,въвеждането на необлагаем минимум,това са част от мерките които трябва да влязат в действие незабавно!

25

КНСБ па ни ибье

преди 1 година

Колко "малко по-зле"? Или те е срам да кажеш, Костов?

24

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво се има предвид думата "инфлация"... Думата е друга, защото поскъпването е над 200% в някои области.. В неделя се прибрах от България, цените на храните са космически! Даже на мен ми беше скъпо, не знам как хората със заплати 1500 лева оцеляват. Живея в Англия и виждам много ясно - цените в България са двойно завишени, а заплатите са двойно по-ниски от необходимото! С други думи - разликата е четири пъти да имате нормален живот, не охолен, а нормален!

23

Анонимен

преди 1 година

Защо ги има веригите, за да контролират инфлацията и пазара.

22

Анонимен

преди 1 година

В един разграден двор какъвто е България,в една страна където цари хаос и анархия и всичко е картели е нормално инфлацията да е най голяма!Да не забравяме все пак лицето Радев което разгради и малкото държава която имахме,същото носи основната вина за случващото се!

21

Българин

преди 1 година

Не на инфлацията!

20

Анонимен

преди 1 година

Нас програмистите не ни касае - вземаме по 5 милиона на седмица ...

19

Анонимен

преди 1 година

Дааа, има леко забавяне - от 95% на 94% ...

18

Чик чок

преди 1 година

До АнонименНяма такива бе човек. ИТ спец в България означава да цъка на Ексел-а и подобни и евентуално да праща мейли. Стотици са тези, които наистина могат да програмират. Ама като казвам програмират, нямам предвид да запишат един процесор, защото това и аз го мога без да съм ИТ, а да направят програмата за него или нещо още по-сложно, да напишат примерно програма за измервателен уред или софтуер за дънна платка. Много Ексел-аджии и натискачи на мишки се взеха за ИТ-та. В България е така.

17

15

преди 1 година

Ама сега ще кажеш, как аз лъжа, па ти си праведен! Спести ни, моля те! Ок - взимаш парички, имаш си професия, дето ти е по-сигурна, учил си, имал си късмета, да се родиш в страна и във време, кдъето имаш възможности - браво на теб! Ама СПРИ да се държиш толкова налгло. Като си голяма работа, помогни на някого, а не да седиш и да ръсиш токсичност над всеки, който не еуспял, колкото теб.