19

Анонимен

преди 1 година

Директорът е 100% виновен и трябва веднага да бъде уволнен!!! Не може смешните директорчета на училища само да феодалстват, да колят и бесят, да тормозят денонощно учителите, а да не си гледат работата и да си изпълняват задължения!Незабавно уволнение!!!

18

Анонимен

преди 1 година

това не е шахта е вход към маза. Като се гонят по улиците и падат, кой е виновен?

17

Обективно

преди 1 година

А КАК Е ВЪЗМОЖНО В ДВОР НА УЧИЛИЩЕ ДА ИМА НЕОБЕЗОПАСЕНА ШАХТА??? ЯВНО БЕЗХАБЕРИЕТО Е ЗАРАЗНО!!!

16

Анонимен

преди 1 година

А иначе искат увеличение на заплатите... Докато не започнат да уволняват безхаберните учителки, не заслужават увеличение! Навсякъде има по две-три такива, които развалят работата. Не са толкова много, че да е голяма загуба и да не могат да им намерят заместници. Това просто трябва да се свърши.

15

Док

преди 1 година

Аз няколко пъти докладвах за оголени електрически проводници в двора на училището на детето ми и.....нищо. Нямало ток по тях. Учителката така каза.

14

Анонимен

преди 1 година

Даскали, сър!

13

Един

преди 1 година

В двора на столични училище репортвах опасно свлечена шахта и 1г по късно нищо. А стои там от още по дълго. В цялата държава цари пълно безхаберието, а после с радост на душата обвиняваме другите за нашите беди и мизерия - ЕС, американците, руснаците, я германците, евреите, масоните. А не се виждаме какви сме мизерници ние самите.

12

Анонимен

преди 1 година

Защо за учителите няма от нашите братя, които редовно изнасят лекции при лекарите тук таме с чат пат и някоя гьостерица? А в този случай първо са виновни тези, които са оставили дупката и пак първо директора че е допуснал(а) това и второ учителката е по-малко виновна, но нейната вина може да се изкупи с една метална щанга за камион на тъмни!

11

Анонимен

преди 1 година

Защо занимавате цяла България с този банален случай??

10

От хората

преди 1 година

До 12-в училищен двор влизал ли си и какво си видял.А през междучасията и особенно голямото виждал ли си как се държат децата,какви са виковете и как се бутат и блъскат,та дори и върху учителите.Стигате с тия оплаквания,укротете децата си.А учителите да спрат да искат само големи заплати,а да станат истински възпитатели.

9

men

преди 1 година

вината е на директора - каква е тая отворена шахта в двора? защо не е съдал организация да се обезопаси, да предупреди учителите и децата и в крайна сметка да я затвори?!

8

Анонимен

преди 1 година

Нали не си мислите че ще има виновен мърляв лапач на държавна хранилка. Децата са виновни,винаги. Но като цяло,имам усещането,че даскалята се срещат твърде рядко с гьостерицата, трябва по-честичко.

7

безумие

преди 1 година

А в 39 СУ някой "умствен" капацитет измисли цялото училище да влиза сутрин през 1/една/ врата широка 70-80 см, и като за черешка на тортата да цъкат с чипчета на минаването през прелката.......баш като оФце!

6

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че трябва да се уведоми родителя. Фактът, че детето е в Пирогов е красноречив, че учителите намат капацитета да преценят наранено ли е детето или не.

5

Анонимен

преди 1 година

"необезопасена шахта," Леко казано е неточно ,не е шахта ,а подстъп / стъпала надолу към врата на нещо като мазе .... Друг е въпросът защо няма парапет там и не е обезопасено .

4

Рамбооо

преди 1 година

Това е недопустимо. Директорът трябва да бъде отстранен, без да се колебаят.Директорите са зоркия поглед в поверената им институция, затова контролът трябва да е безупречен.....

3

Анонимен

преди 1 година

Уволнение на директора на училището!!! Те са отговорни за всичко!

2

Анонимен

преди 1 година

Редно е учителката да бъде дисциплинарно уволнена. Аман от такива които прикриват тормоза над децата. Решила че била охлузване?! Коя е тая да решава, докторка ли е ?!

1

popa ot razgrad

преди 1 година

съд за общината и обезщетение за семейството на момичето...