22

Реалист

преди 1 година

Спасе,а ти какво направи за България и българския народ...нищо,направихте Родината ни бананова република.

21

Антонии

преди 1 година

Свинаря Георги Гергов освен, че е закупил Цум, получи от Варна едни 40 милиона за един терен в центъра на Варна, които струваше около 1 милион лева. Гергов има и хотели. Но защо мълчат от Възраждане за далаверите на Гергов и обвинените по закона Магнитски на останалите 4 *** бесепари и олигархията която е само от Бсп, Дс и обръчите от фирми на А. Доган агент Сава от Дс. Бсп кадрите са основна и най стара платена агентура на Русия в България. Сиамския им близнак са Възраждане.

20

Антонии

преди 1 година

Свинаров Георги Гергов освен, че е закупил Цум, получи от Варна едни 40 милиона за един терен в центъра на Варна, които струваше около 1 милион лева. Гергов има и хотели. Но защо мълчат от Възраждане за далаверите на Гергов и обвинените по закона Магнитски на останалите 4 *** бесепари и олигархията която е само от Бсп, Дс и обръчите от фирми на А. Доган агент Сава от Дс.

19

Антонии

преди 1 година

Някой пак не са разбрали, че Панаира в Пловдив е сделка извършена от бившия министър Румен Овчаров и зам министър Корнелия Нинова Техноимпексова както и тяхното другарче Свинаров Георги Гергов руски консул на Русия в Пловдив. А Р. Овчаров, Н. Малинов И. Генов и А. Николов са от Бсп, Дс и са обвинени от САЩ за корупция, измами и огромни печалби по закона Магнитски . Става на въпрос само за другарите, които винаги са били в дъното на грабежа на България и българите и най голямата платена агентура

18

ИВАН МАНАФА

преди 1 година

ЖАЛНА. ВИ. МАЙКА АКОВИ. БАРНЕ. ЩАТСКАТА ПРОКУРАТУРА, 1300. ГОДИНИЗАТВОР. НА. КВАДРАТ. ЩЕ. ВИ ДОЙДАТ. МАЛКО.МАМЕНЦЕТОВИ. ЩЕ. РАЗКАТАЯТ. ДО. ДЕВЕТО. КОЛЯНО. ЧАК ОТ1944ГОДИНА .

17

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 1 година

С. ЕДНА ДУМА. ЗАПОЧНАХА. ДА ИЗПЛУВАТ КОМБИНАТИВНИ ТЕ КРАЖБИИ. НА. ГЕРБ. И. НА. БСП--БКПА. ПЪК. КАКВИ. ТЕЗЕЦИ. ЩЕИЗПЛУВАТ. ОТ. ДПС--ДС, ПРОСТА. ДА. ПАЛАДЕЕШ.КРАДЛИВАТА БАНДА. ПОЛИТИЦИ. ИЗПЛУВАТ БЛАГОДАРЕНИЕ. НА. ФИНАНСОВОТО РАЗУЗНАВАНЕНА. САЩ ЗАЩОТО. НАШИТЕ СЛУЖБИ. СА. В. ТОАЛЕТНАТАБЛАГОДАРЕНИЕ. НА. КРЕМЪЛ.

16

Инж+

преди 1 година

Кажи си, Спасе!!!

15

Банкеръ

преди 1 година

Гн Гърневски удобно е забравил ликвидацията,коя то СДС извърши.Забравил е и членството си в БКП,аз помня обаче то такива *** забравят ли се.

14

Анонимен

преди 1 година

Дърт козел

13

Анонимен

преди 1 година

До Сийка: Той главен прокурор на главните прокурори на планетата ни и в тази галактика. Не си е показал димломата за да не се почувстваме нищожни.

12

Анонимен

преди 1 година

А? Този е толкова чист и свят. Майкоуууууу

11

Анонимен

преди 1 година

неговия братовчед Гърневски колко пък открадна като кмет на надежда в софия едно котило

10

Сийка

преди 1 година

Щом са им го откраднали панаира на Пловдив, да се обадят на Гешев. Той нали се мисли за главен прокурор на прокурорите.

9

Анонимен

преди 1 година

Кой ми с'ра в гащите??? Стига алабализми! Пловдив винаги е имал куци коне за кмет и този *** включая. Само слугинаж, продажност и сервилност от градските управници. Панаира си беше завера между БСП, кмета, градската управа и приватизационните разбойници, заедно с свинаря Гергов. А мазната крушовска вси*я беше за затвора заедно с Р.Овч, ама гарван, гарвану око не вади! Със захранването и харизаното толкова "хаир" да видят, че и в повече!

8

Анонимен

преди 1 година

Ще бъдаа кратък Г-н Борисов.Само да допълня Г-н Борисов.Само да довърша Г-н Борисов.В ГЕРБ нямали нормални хора.

7

Я па ти..

преди 1 година

До Брадвата 8 Плевен , Пловдив все тая.Ха , ха,, .

6

Дядо Соци

преди 1 година

Говори се че и ЦУМ София е на Гергов. Бил го закупил за осем милиона , но не помня в какви пари. Вярно ли е ?

5

Брадвата

преди 1 година

Отде го изкопахте Гъсс Спарневски?! Толкова ли свършиха нормалните хора? Този съсипа Плевен, сега е изтривалка на Бойко

4

Анонимен

преди 1 година

У Майна града( прякора му не е случаен) със сигурност има и други неща за които са нужни пари. *** Тиквун държи на "хлян и зрелища". Е хляба е икономисан, но няколко некадърни ритнитопковци трябва да има къде да подскачат. Колкото до "феновете".....това ПРИВЪРЖЕНИЦИ ли са? Вандали в 50%(поне) от случаите. И сами са си извоювали таза слава.

3

Анонимен

преди 1 година

Това са истинските и неопровержими факти. Далаверите и кражбите по време на Иван Костов и след това при царя бяха толкова много и толкова нагли, че опитите след това изглеждат смешни. Наблюдавайте "воя" на засегнатите.