50

gogo

преди 1 година

Ще сложал ли лицето на Тодор Живков?

49

КОКО

преди 1 година

Първо сложихте кода на машините. После Ви го сложиха с хартиената бюлетина. Една слагачество е настанало. Всеки срещу всеки. прилича на групова сцена от филм за възрасни.

48

анонимен

преди 1 година

Сложете не само лица , сложете и з-ад"ници, които са се доказали като такива.

47

баба мара

преди 1 година

има ли някои от родата които да не е сложен на подходяща служба това и при т живковго нямаше такъв позор нито един глас за тази сбир-щи-на избори до дупка

46

Анонимен

преди 1 година

"Независимо че страната ни беше поставена в изключително сложна ситуация, България не усети по никакъв начин това нещо"-ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ КАЗАНО САМО ОТ ЧОВЕК (?) БЕЗ ПРЕДСТАВА КАК ЖИВЕЕ НАРОДА,КАК СЕ СПРАВЯ С "ПРОМЯНАТА"!!! ТОЗИ ГОСПОДИН ЗНАЕ ЛИ КЪДЕ СЕ НАМИРА??? БЕЗДУШИЕ,ЗЛОБА,ЗАВИСТ,АЛЧНОСТ,ПОЛИТИЧЕСКА НЕГРАМОТНОСТ,НАХАЛСТВО,ЛЪЖИ,ЗАДКУЛИСИЕ,КРАЖБИ...-Е ТОВА Е ПРОМЯНАТА!!!!!!!

45

карачанаков

преди 1 година

Ти сериозно ли Въ Барут???? И кои ша са Киро Лъжеца,Асан Крадеца,Ицо Хазарта, Просто Наско или Ачо Гнома ,Ристе Водолазот или пък Надка дето си пада по Гешев.

44

opis

преди 1 година

Вуйчо Венко! След това ти интервю със сигурност ще гласувам с "Не подкрепям никого"...аман от нещастници и крадци в политиката!!!

43

Майора

преди 1 година

Абе Сабрутев по голяма корупция от това има ли да назначиш цялата си рода на тлъста държавна работа? И за каква защита говориш след като коалицията NEXO e подкрепена от оилгарсите , които също са за списъка начело с Прокопиев но не са сред доносите от коалицията и Зарков! Сабрутев отивайте си оттам откъдето сте дошли , за нила време фалирахте държавата и попълнихте ошфорните со сметки , не спазвате законите и Конституцията!

42

Анонимен

преди 1 година

"Сега давам думата на депутата от ПП Венко Сабрутев....чакайте малко господин Петков чакайте..." "Значи,аз съм Кирил Петков и не ме е страх да кажа...очаквахте Венко Сабрутев, но стоя аз...но дефакто ще чуете думите на Иво Прокопиев, Херо Мустафа и Лена Бориславова"

41

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за Попфолка Продължава! Ще сложим познати депутати - Милко Калайджиев с мустака, Мишо Шамара, Володя Стоянов и новата ви депутатка Радка Пиратка! Слава на Чалгария и нашият президент Радо Шишарката!

40

Анонимен2

преди 1 година

Тия от пъпъ рано рано са излезли да лъжат по удобните телевизии Огромно възмущение от тези телевизии и от тези шарлатани те са недосегаеми виждам лъжат крадат безнаказано важни Виждам че държава институции няма

39

Анализатор

преди 1 година

Така са си нещата с българските партии и техните лидери. Щом не могат да си правят финансовите отчети и счетоводните баланси, не разбирам защо искат да управляват държава като България. Г-н МИРКОВИЧ беше ректор на УНСС преди около 20 г. От тогава България върви надолу и все по-надолу.

38

Финансист

преди 1 година

Специални поздрави за г-н Камен Миркович. Той ме назначи на работа в УНСС през далечната 1998 г. Дори и ми плащаше заплати със старите български левчета хилядарките около 1/2 г. После ми плащаше и заплати с новите, деноминираните. Но пък само около 3 г и половина. После и ме уволни. С Катерино моме. Поздрави и за неговите студенти от макроикономисти. С ВАСИЛКАТА, младата невеста.

37

Анонимен

преди 1 година

Г-н Сабрутев, имате ли в ПП извън тримата харвардци, Л.Б. и Гюров други хора,които да са разпознаваеми и с добро реноме? Тези петимата плюс Н.Минчев въртяха нещата с управлението на държавата и видяхте докъде я докараха. Сега идват 4-5 висши чиновници от МФ и ДД на САЩ да съгласуват настоящия списък и да удължат броя на наказаните по закона Магнитски. Това не е ли малко рисковано 1,5 месеци преди предсрочните избори? Няма ли да се отрази негативно спрямо ПП?

36

Анонимен

преди 1 година

България усети много здраво неподготвеността на харвардците преди да се откажат от руския природен газ да са подработили доставка на газ от другаде. Цената на газа скочи с 30-50%,което доведе да срив на промишлеността, а и на цялата икономика. Цените на газа скочиха и станаха неконтролируеми. Причината за този този срив не е неумението на мин.Николов, а това на двамата харварци да предвидят как да посрещнат удара. Останалите държави от ЕС реагираха по-адекватно.Може би мин.Христов успокои нещат

35

Анонимен

преди 1 година

кака Лена се завръща, възпята и разпознаваема

34

Анонимен

преди 1 година

Сложете Местан "евроатлантика". И той като вас купуваше избори само че не през пирамиди като Нексо, а с торби курабии, доста по-евтино. А Гешев си го вземете да ви покрива и следващите измами и избягали, нищо че уж джавкате срещу него.

33

Анонимен

преди 1 година

"ПП за вота: Ще сложим лица, които хората да припознаят"---------------Не припознавам никого от вас.

32

Анонимен

преди 1 година

Браво!! Очакваме разгромна победа и много българи...

31

Политик

преди 1 година

Сабрутееевм народът вече песни ви съчини за простотията ви ! Къде си мислиш, че отивате ? На бунището , драги, на бунището ! Откъдето сте и излезли.