57

Къртицата

преди 1 година

За затвора сте румене, иване Сашко!!!

56

Анонимен

преди 1 година

това си е самопризнание чий агент за влияние е.също така трябваше да е в затвора но му протакат делата до давност.

55

Пак по опорката?

преди 1 година

До Глух Пор: Поровете като теб са наистина отвратителни, да знаеш. ................................. А по темата: Появата на този списък точно сега доста прилича на предизборно мероприятие в полза на ДБ. Те са на къса верижка с посолството на САЩ.

54

Глух Пор

преди 1 година

Че е руски агент, спор няма. И отвратителен комунист! Но и разваления часовник показа точното време един-два пъти в денонощието.

53

Анонимен

преди 1 година

Бе всички честни ве...един нема виновен значи....

52

Анонимен

преди 1 година

А стига бе! Мислех,че Р.Овч. отдавна е в затвора?!ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ТОЯ????

51

Дали

преди 1 година

Той няма щото е прехвърлил всичко на фемилито - е сега гори заедно с наглия Горанов и приятелчетата от АЕЦ

50

Георги

преди 1 година

Р.Овч да не се прави на мома неощипана,защото отдавна трябваше да търка наровете.Как стана така,че непосредствено преди да обявят списъкът " Магнитски",експресно съдът оправда Ваньо Топлото??? Това говори,че съдебната ни система обслужва комунистическата мафия!

49

Има и още

преди 1 година

един Румен Петков, който е отявлен корупционер на руски енергийни ресурси. Всички са за затвора с гнусното ограбване на България.

48

ББ

преди 1 година

само жилетката му струва 2 хиляди,пеевски и кгб опитват да ни хипнотизират с..."богатства"...с ограбени животи от десетилетия от подобни ***,лансирани по медийте ежедневно,магнитски и за медии обслужващи путин и агентурата му молим!!!

47

ББ

преди 1 година

е и р.Овч да каже една истина,Европа е финансирала само миналата година Русия с един трилион,нищо ново Народите на ЕС го изпитват на гърбовете си от десетилетия,не произвеждащи нищо с замъци,яхти...за стотици милиони,политици в ЕС сътрудничащи си с мафиоти в Източна,сътрудничащи си с агенти на кгб,обслужващи путин и войната му с животите на европейците...Бог да пази САЩ и приятели!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че САЩ искат да сме зависими от тях и те да си пълнят гушата, както и богатите страни в ЕС. Като затворят Козлодуй/както затвориха от 1 до 4 блок/ ще трябва да купуваме ток и цената ще е космическа. Толкова години не им пукаше за корупцията в Бг, а сега изведнъж им домиляло, да бе, да вярва ме ви.

45

Мустафа

преди 1 година

До ББАуууу, разбунтувал се лакота;))) Добавете в пиячката му от онова, нашето и кат са разбушува, нека индианската полиция го застреля при смаоотбрана;))) Да не правим батални сцени, вече сме световен пример за демокрация!

44

Анонимен

преди 1 година

Щом чак от Щатите и UK се ангажираха с корупцията в България, вече няма мърдане. Или ще направят реформите, както го изискват законите в Европа, или изхвърчаме от ЕС. Онези в парламента не могат да се правят до безкрайност на не чули, не видели и да играят тарикати. Този път май осъдени политици, че и такива в затвора, ще има!

43

ББ

преди 1 година

До Мустафавиж сега мустафУ,да си роб в англия,холандия... каквито са 95% от бг турчетата ограбени от дпс,обаче руски тр.л.ве да ни наричат...индианци,ама карат мустанги,докато раша...москвич и го бутат за да запали...и го поливат с вода за да загасне,еж си бананите ,извади си главата от з.дника и опитай да живееш като Човешко!!!

42

Упс

преди 1 година

БСП, ГЕРБ И ДПС ВКУПОМ СЕ ЮРНАХА ДА ПЛЮЯТ ПО " МАГНИТСКИ"!!! ЕМИИ, ВСИЧКИ СА РАЗКЛОНЕНИЯ НА БКП!!! БЛИЗКИ СА СИ!:)))

41

ББ

преди 1 година

погледнете му часовничето,блузката му струва 2000 хил.,бедният пенсионер,крадец си и престъпник,САЩ ще налазят и посочат корумпирани прокурори и съдии оправдаващи престъпници като теб!!!това е само Началото!!!руски агенти превърнали Народа си в...бедстващи,неграмотни...обявявт война на САЩ,уау,подцениха ви САЩ за доста време,но сте на мушката,разбраха колко сте вредни и за Народите си и за Света ни!!!

40

Мустафа

преди 1 година

Вижте ся, чоджум;))) На индианците в нашите резервати, не им трябва ток,а само огнена вода ис а доволни и щастливи! И Америка ги рпави, доволни и щастливи с много усики и бърбън! Така ще стане и с нашите индианци на Балканите - българите! С тази разлика, че на тях към големата пиячка, редовно добавяме и по един кашон банани!

39

Анонимен

преди 1 година

Овчаров, вече правят сглобка на нара ти в килията. Крайно време е да се научиш че можеш да си вадих хляба и с честен труд без да крадеш.

38

Анонимен

преди 1 година

Казва за печалбите на западните компании, а на руските не ще да каже. Така едностранчиво не върви.