171

Анонимен

преди 1 година

А какс е мяткаше, че истинските мъже трябвало да имат 40-50 хиляди спестени, ей така ... ем да е, трябва, ама ззарад таквз ккат тебе, няма ...

170

toti

преди 1 година

Най вероятно си този който предупреди Божков да прибере парите с чували и да излети за Дубай,а шишо е магарето де ви носи закуските...??

169

Анонимен

преди 1 година

Цялото герб са все ей такива като тоя "невинни". Горанов, то апартаменти ли не бяха , 700 млн ли не бяха , коли издирвани ли не бяха - чист като сълза . Също така е виждал Бойко и Делян само по телевизията :)

168

ПрозаПаден

преди 1 година

На 2ри април пак да гласувате за тия крадци от герб!!! Да ни лашкат напред назад поне още 12 години!!!

167

44

преди 1 година

Охх, Аман от невинни в тази 1 ***, заради такива невинни хляба е 2 лв

166

Анонимен

преди 1 година

Изгоре Горанка! Дано си кеширал добре, ама май си бушонче!

165

Ма

преди 1 година

Разбира се нашите служби са къде къде по некорумпирани, честни и ефективни сравнено с американските и европейските

164

,,ЗАЙЧЕ,БАЙЧЕ,,

преди 1 година

ТИ СИ НИКОЙ

163

,,горанчо,,

преди 1 година

МАЙ ДОЙДЕ И ТВОЕТО ВРЕМЕ-,,ДРЪЖ СЕ ЗДРАВО,,

162

МВР ИЛИ СЕКТА

преди 1 година

Служители от МВР ПЕРНИК и РУ Бобов дол предлагат ТЕРОРИЗЪМ на гражданите , забраняват на мъже Българи да се женят чрез постоянен терор!Моля прочетете, това е истина, не ходете в Перник !Разполагаме със списъци с жертви Българи не роми !

161

Жълтопаветник

преди 1 година

Няма нужда да се протестира срещу ГЕРБ - те се самоунищожават сами, без външна намеса.

160

Хахаха

преди 1 година

Ами скандала с мЕНДА,излъгала НС да гласува двойната данъчна на Божков,удобно мълчат правоохранителните и журналистите,корумпира цял парламент,това без нареждане на борисов или доган няма начин да стане,САЩ го знаят,знаят още много уж "тайни",можем само да сме благодарни на САЩ и Великобритания!

159

ББ

преди 1 година

божков,заяви и показа документи за теглени милиони които ти е давал,божков не селски тарикат и всички сме убедени,че има записи с който ще докаже,че ви е давал с борисов,схемата лавка помниш ли я?лавка на пеевски граби Българите през билетите на божков!ама това са САЩ човече,то селяните в бг ви виждат грабежите и схемите ...вие САЩ били заблудени,ако...нямаше да ги има като Държава,самозабравихте се,САЩ следят финансовите,няма тайни там...очакваме 3 пакет санкционирани и този път крайно моля

158

Анонимен

преди 1 година

Магнитски е едно активно мероприятие на Вашингтон срещу България. Нито едно твърдение в този пасквил на ЦРУ не е подкрепено с факти, а само с клветите на разни излежаващи се по кръстовищата ***.

157

Анонимен

преди 1 година

А дали има корупция в ПП или те са невинни, защо им повдигнаха обвинения за Джемкорп и за посредниците за газта, защото са невинни ли?

156

Анонимен

преди 1 година

Има ли корупция в България - има. Кой управляваше в България около десет години - ГЕРБ. Има ли корумпирани в ГЕРБ - нямало. Е как става тая работа? Все едно свинче да влезе в калта и да кажат че не се е окаляло.

155

Чарлз вече е Крал

преди 1 година

А Боко и Горанов колко са крали...

154

Аха, ясно

преди 1 година

Горанов не е крал, той само си е взимал.

153

Народе????

преди 1 година

До кога ще се занимаваме с кражбите на тия????

152

Анонимен

преди 1 година

Всички са затвора, ако бяха читави хора - нямаше да се крият като мишоци - щатите само са изчаквали да им падне дипломатическия имунитет