126

Анонимен

преди 1 година

Да не са го самоубили?

125

Анонимен

преди 1 година

Генерал-майор Макаров през януари беше освободен от длъжност заместник-началник на Главното управление за борба с екстремизма на МВР на Русия. Възприел го е като ненужност. Не се е примирил с бездействието.

124

Анонимен

преди 1 година

Разочаровал се е че не превзеха Киев с щурм.

123

Путин

преди 1 година

Ние трябва да се грижим за нашите достойни служили на Родината, ръководни кадри, когато се пенсионират. Цял живот служили на Родината, пенсионирайки се, изведнъж те остават сами и изпадат в дупка. Не бива. Трябва да им се помага, така, както те са служили на Русия!

122

ТестКит

преди 1 година

ba hti и московското село, то по-близо до Харков,Украйна отколкото до Масква. За путинофилите няма друг град в Русия освен Москва. Не зачитат Санкт Петербург защото има влияние от балтика, а пък зад Урал не приличали на слави.

121

Експертиза

преди 1 година

Самоубил се е с два изстрела в тила.

120

Анонимен

преди 1 година

А украинските генерали не се самоубиват щото няма такива! Украинската армия я командват от САЩ!

119

Анонимен

преди 1 година

Абе като почнете - САЩ това, САЩ онова, все лоши, все техен световен ред правят. Ми който плаща, той поръчва музиката. САЩ са богати, щото бачкат като луди, щото живеят, за да работят, не за да падат пияни под масата и да бистрят политиката от дивана. Могат да ни купят и продадат САЩ. А вие си пишете.

118

До 129

преди 1 година

Нормално е да са едни и същи Меди и Путин. И двамата са ученици на КГБ, а и двамата са татаро-монголи.

117

Анонимен

преди 1 година

Хъхъ, мале мале колко самоубийства на руски генерали, бизнесмени и богаташи. От миналата година до сега бройката е вече в десетки, да видим дали ще станат стотици

116

Анонимен

преди 1 година

Те не останаха Руски генерали,сигурно ги е страх от зеления наркоман и се самоубиват,а украинците или нямат генерали,или вече са се изселили някъде и за това няма информация за такива

115

Анонимен

преди 1 година

До 121:А сценаристите на войната в Сирия са същите като тези на войната в Украйна.В Сирия въоражват главорези уж в името на демокрацията,за да й изнасят петрола.В Украйна им направиха Майдан и въоражиха неонацисти малко след като им откриха залежи от газ.Верно...на фона на главорезите в Сирия тези бандеровци изглеждат ангелчета,но ни едните,ни другите са демократи.Това за лицемерния запад няма значение...по-важното е да ги крадат.Крайно време е да се спре това.

114

Анонимен

преди 1 година

Ама къде отиде VPN?

113

Анонимен

преди 1 година

Джудженцето яко ги чисти.

112

Анонимен

преди 1 година

На територията на Източна Украйна, се извършват престъпления и от руските сили, и от украинските. >>> а украинските сили дето извършват убийства на кого са починени а? На властите в Киев? Или и те са сепаратисти ха хаха!

111

До 121

преди 1 година

А някакви цифри, източници и доказателства да имаш? Или просто повтаряш заучена пропаганда!

110

Анонимен

преди 1 година

Ауу VPN работи та пуши!!

109

DIvanov

преди 1 година

Тоя 80 ми е познат. И към мен се обръщаше с "кравар". Обидите говорят за липса на възпитание, а смелостта му е зад клавиатурата. Бия му един палец отзад, така де надолу и не му се връзвам на пропагандните платени глупости :)

108

Спас

преди 1 година

Путин му е помогнал да се гръмне! И сега ще му вземе цялото имущество уж за държавата но реално за Путин! Така се прави бизнес в Русия!

107

До 114

преди 1 година

На територията на Източна Украйна, се извършват престъпления и от руските сили, и от украинските. >>> а украинските сили дето извършват убийства на кого са починени це? На властите в Киев? Или и те са сепаратисти ха хаха!