272

Анонимен

преди 1 година

Не

271

Боби

преди 1 година

До Анонимен 314 Вярно казваш но пропускаш едно изобретение наречено БТР/БМП и още едно изобретение ТАНК. Танка като полева артилерия обработва първите сгради от населеното място като избива защитниците а бтр/бмп доставя до там атакуващата пехота. След това са практически изравнени възможностите на атакуваща и защитаваща се пехота - остава да се вземе в предвид Мотивация на войските и огнева мощ а и двете са на страната на Руснаците.

270

Боби

преди 1 година

до 310 311 1. Киевския военен окръг на СССР + запасите на Германските експедициони СССР Войски стигна на Киев да се издържа, продава и води гражданска война от 1990 до 2021 година 2. РФ има достъп до запасите на 10 военни окръга + Белорус. Освен това Заводите в Ижевск, Урал, Тула и прочие отдавна(вече повече от една година) работят на пълна а вече и на военовременна мощност 4 смени 6 дни в седмицата(остава само да стане 7/24)

269

Анонимен

преди 1 година

Автоматично оръжие с полегата траектория приковава към укритие противника(независимо нападащ или защитаващ се) и след това гаубица/минохвъргачка унищожава противниковите войници. ------////-------- Да, рашистите, които идват от полето и искат да влязат в Бахмут, се приковават към земята, а артилерията, разположена далече зад града, избива залегналите.

268

Анонимен

преди 1 година

Аха, изведнъж Артемовск стана без значение!

267

Бахмут и Угледар

преди 1 година

са гробища за руския башибозук. Същевременно вече са полуразрушени и нямат почти никаква стойност. За кремълския пcиxoпат разбира се е без значение колко от робите му ще бъдат убити там.

266

Анонимен

преди 1 година

Аха. Значи до две седмици руснаците ще прочистят Артемовск, а след 6 месеца укрите още ще твърдят, че се водят боеве там. Според кафевите елфи Соледар още не е превзет...

265

Боби

преди 1 година

До Има смисъл За съжаление Сун Дзъ не е имал достъп до огнестелно оръжие нито до огнестрелно оръжие което стреля по високи балистични траектории(Гаубица/Мортира/Минохвъргачка) които буквално от небето доставят смъртоносни подаръци на отбраняващите се. Всичко сега е много просто. Автоматично оръжие с полегата траектория приковава към укритие противника(независимо нападащ или защитаващ се) и след това гаубица/минохвъргачка унищожава противниковите войници. За това и РФ стреля 50000 снаряди дневно!

264

Анонимен

преди 1 година

Не е важен, само дето през него минава пътя за снабдяване на гарнизона в Авдеевка с жива сила, техника, боеприпаси и горива. В Соледат оставиха 900 украински войника. В Бахмут ще заминат 9-10 хил. Вярно, че са предимно новобранци и от териториалната отбрана. Но ги оставиха ей така. Украйнска журналистка:"средно 4 часа оцелява украински новобранец в Бахмут".

263

Минаващ историк

преди 1 година

Смрт на фашистка Русия!Пълно заличаване. Дори от историята.

262

Да има смисъл

преди 1 година

важното е да се унищожават монголоидните рушкиФашизоиди постоянно, русофилите тоже.

261

Вова

преди 1 година

Падне ли Бахмут пада и Украйна. До 9.05. всичко трябва да е приключило и да има парад на победата на червения площад.

260

Анонимен

преди 1 година

Ал Джазира: Я падне я не падне - божа работа.

259

Анонимен

преди 1 година

Ню йорк таймс :Бахмут ще падне до края на седмицата

258

Генерал смърт

преди 1 година

Залужни трябва медал да даде на рашняка дето е решил да си навре ударната пехота за отализирани в тоя бой ... Подобна "Гениялност " е присъща на путин нищо чудно фсб пръдлюто да е стратега

257

реалист

преди 1 година

вагнер Умряха под Бахмут

256

Анонимен

преди 1 година

Бе я го вземат я не и то Ако го вземат трябва и Северск да взимат И слет това и логистика да прекарват И чак тогава да му вислят за някакво настъпление и то на пътя им е Много по сложния Славятск ..Обречена работа освен ако целта е да погребът собствената си Армия ...но руснаците са тъ..пи ПСВ и от брусиловия пробив НЯМА никакъв смисъл и погребват армията си с последвала капитулация Явно са решили да повторят

255

Сата НАТО

преди 1 година

За последните два месеца руските загуби са 65 000 човека. Вие си смятайте има ли смисъл да седят в града и да избиват настъпващата па плач. Такова гюме като Бахмут, преди това Соледар, преди това Северодонецк, се използва максимално.

254

Анонимен

преди 1 година

То и от путин пръдрето в кремъл няма никакъв смисъл

253

Анонимен

преди 1 година

сама с/у джендърите от цял свят -----///------ Просията воюва срещу зле въоръжената украинска армия (САМО!) при четирикратно числено превъзходство. Украйна няма самолети, няма танкове, няма ракетни войски. Та какво за "джендърите от цял свят"?