42

Икономист

преди 1 година

За левите партии питайте тези от левицата. Може и Христо Стоичков да питате. Той нали си беше ляв краен нападател. Може и Бойко Борисов да питате. Той пък беше от БКП-то на другаря си Тодир Живков. А пък журналистите го избраха дори и за футболист на една от миналогодишните анкети.

41

Анонимен

преди 1 година

Че кои са тези 10 леви партии и с каква численост на електората? Спомням си как се представи една от тях -МИР - петдесетина членове в Ботевград, който е една от основните й крепости, около 70 в СО и още толкова в Кюстендилско. След 7-месечното пребиваване във властта с ПП+ДБ трудно ще събере значими съюзници, по-скоро е в изолация.

40

Малко за политика

преди 1 година

Да им пожелаем успех. България има нужда от социална политика. Макар че БСП беше за малко във властта (по време на правителството на Кирил Петков) тя успя, с подкрепа и от ПП, да направи за социалната политика това, за което на ГЕРБ не му стигнаха три мандата. Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, държавните детски градини станаха безплатни. Бяха актуализирани пенсиите.

39

Хехе

преди 1 година

10 леви партии или 10 човека от леви партии?

38

Почна се

преди 1 година

Тия почнаха състезанието с Простокиро,по разтягане на локуми и празнословия!Деееесет партии!?!? Или десет души?

37

Киро

преди 1 година

10 леви партии с по десет души членове!!!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Да, левите партии се обединиха под името,,Левица,, а Корни сънува пак министерско столче. Лъжкиня

35

Анонимен

преди 1 година

Е и кои са тези над 10 леви партии които обединява БСП, с какъв електорат са? и кой седи зад тех? Електората на БСП се топи като снег на слънце от Станишово време насам, а сега вече и ударно.Вече нема лево има в БСП само остър десен завой и катастрофа.

34

1

преди 1 година

Тея партийки заедно с партията майка БКП всички заедно са доживотен затвор или разстрел.

33

Анонимен

преди 1 година

Кажете кои са тези партии де? Дали имат и 10 гласоподаватели всяка от тях.

32

Анонимен

преди 1 година

Бълагария има нужда от чиста и почтена социалдемократическа партия нямаща нищо общо с БСП

31

млад еж

преди 1 година

много им се иска на им ПО тент ната опозиция да свалят кака, ала тя им се не дава

30

Анонимен

преди 1 година

И със 100 леви партии да се обединят, пак няма да мотивират хората да гласуват за тях! Те доказаха, че всички са едни и същи бивши комунисти служещи на Русия, да не би да мислят целия народ за ***?

29

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

БАБА ЯГА КАУНКА НИНОВА ИМ Е КАЗАЛА : "КОЙТО НЕ Е С МЕН ЩЕ МУ ПРАВЯ ЧЕРНА МАГИЯ И ЩЕ ГО БИЯ С ДРЪЖКАТА НА МЕТЛАТА", ТОВА СА КИБИЦИТЕ НА "ПОЗИТАНО" ЛИЛОВ ГИ СЪЗДАДЕ /СДРУЖЕНИЯ И ОРГАНИЗАЦИИ С ИДЕАЛНА ЦЕЛ/ И ЛАНСИРА ПРЕЗ 90-ТЕ. ЩАЙКА БЕЗДЕЛНИЦИ МОЖЕТЕ ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ ВИДИТЕ В КАФЕТАТА ОКОЛО ПОЗИТАНО.

28

Христо

преди 1 година

Никой нормален човек който знае значението на думичката ЛЯВО няма да гласува за БСП

27

Леви,а?

преди 1 година

Никъде не прочетох, че искат да махат плоския данък. И необлагаемия минимум. Да изравнят ДДС то за всички на пазара, да спрат държавните помощи за фирмите. Кое им е лявото? Докато ни клатят си го държат в левия крачол?!

26

Анонимен

преди 1 година

Да поканят Овчаров да ги предвожда, Али Баба и 40 разбойника.

25

Анонимен

преди 1 година

Да поканят Овчаров са ги предвожда, Али Баба и 40 разбойника.

24

Анонимен

преди 1 година

Мирашат на пръст тези всичките. Сигурно всяка сутрин пият по една шепа лекарства за изкарат деня, същата работа като гласоподавателите им.

23

Анонимен

преди 1 година

Всичките тези леви страдат от вождизъм и се бият в гърдите че са от юнак по юнак ама им трябва кака Корни да ги изнесе на гръб за да си правят бизнеса от седалката на стола в народното събрание