12

Анонимен

преди 1 година

Тия са царе на кича. Дубай е рай за хора с чалгаро-ориенталски манталитет и вскуове. Бил съм там и никога няма да повторя

11

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Пак добре, че няма да са балони Сделани в Рассия или Чайна.

10

Знаете ли, че

преди 1 година

няколко години след 09.09.1944 по нареждане от еди-къде-си България трябва да ликвидира своето самолетостроене. Нашите достойни специалисти от този бранш са се опитали да спасят поне частично този ресор от икономиката ни, като предложили вместо дотогавашните самолети да произвеждат 4-местни въздушни таксита? След като не им разрешили, направили и друго предложение - да произвеждат леки автомобили с марка "Балкани". Но и това не им забранили. Наредили да се произвеждат само двуколесни возила!

9

Хаха

преди 1 година

А в Русия сме още на магарета и катъри.

8

Анонимен

преди 1 година

Летящи електрички ще падат като круши от небето, току виж ги обявили за НЛО,я да им монтират панелки, поне да могат да кацнат, смях:))

7

Анонимен

преди 1 година

С пари всичко може, ето хората в пустинята си изградиха оазис и си живеят живота, трябва да се молят природата да е благосклона към тях и да не им спре кранчето. Винаги с пари е лесно.

6

Abu Darda

преди 1 година

Шейх Мактум е умен лидер, Аллах да го води и брани. Да затяга само малко шериата, че да не изпуснат нещата като тук. Салман в Саудитска взе да изпуска юздите рязко. Ще има завръщане, обаче. Не може така.

5

Историк

преди 1 година

Дубай е измислена държава. Измислили са я дубайците от нямане какво да правят.

4

Анонимен

преди 1 година

Арабия е богата страна, заради техния нефт. Иначе е пустиня.

3

Анонимен

преди 1 година

Интересното е,че който краде България там отива,а напоследък и корумпираните от Украйна.Могат да си направят едно правителство по кражбите там.Ще крат,ще летят...екстра ще им е.

2

Инж. Ганчaka

преди 1 година

Имам патент за помпа, подходяща за фърчикоптерно такси.

1

Анонимен

преди 1 година

И кой ще ги ползва? То в Дубай навсякъде е едно и също, няма никакъв смисъл да се пътува от едно място до друго.