94

Селянина си е селяни

преди 1 година

А бе щом криминални елементи за теб станаха достойни хора си ми ясен! Заинтересува ли се пригожката за какво е лежал в затвора? не нали, ама плямпащ колко да не зааспиш и да иззкараш някоя копейка там.....

93

питанка

преди 1 година

хаха...да не би този готвач, като е готвач, да не е терминатор бе? куршума не е ли еднакъв за всички и не влиза ли дълбоко без да прави разлика в имената...

92

Анонимен

преди 1 година

Историятя е пълна с такива паравоенни bokluci, дето в един момент стават прекаленосилни и накрая омирисват трънката. Ернст Рьом и тн

91

Селянин

преди 1 година

Пригожин е пич, единствения който третира враговете на бойното поле с уважение. Никога не съм видял видео където да нарича украинците с обидни имена като "нацисти" и "хохли". Без съмнение е суров, когато е бил ресторантьор е гледал масите и чиниите с УВ лампа за да открива мръсотия. Но е като изваден от миналото, човек с чест и смелост. Всеки убит от Вагнер украински войник бива положен в ковчег и изпратен на близките му, а държавната армия просто ги заравя в полето.

90

Анонимен

преди 1 година

???

89

Певец, от българите

преди 1 година

През юли ще ги запея ПЕСНИТЕ, НАРОДНИТЕ, ХУБАВИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ още от ж.к.-то Дружбата в град СОФИЯ. Ще отивам да си почивам на Черноморието. Вече си имам резервация за едно великолепно място в Бургас.

88

Ефрейтор

преди 1 година

Тези за Имала майката. За морния сокол и за ВАСИЛКАТА. Гергана ще пее, както и г-жа Василка БОТЕВА. Когато те си ги изпеят техните, ще е мой ред. ЧАПРАЗИТЕ. Ще ги ПОЗЛАТИМ. Момата Яница, ще си я пее ЯНИЦА.

87

Анонимен

преди 1 година

Мъжага с железни ТОПКИ ! ! !

86

Милионер

преди 1 година

Не ги знам тези от КГБ-то и ЦРУ-то какво мислят. Аз съм си българин, но пък съм служил в някогашното УБО-то на Българията. Много от приятелите ми, с които съм израстнал СЪЩО БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА СЛУЖАТ В ПОДЕЛЕНИЯТА ИМ. Ще им ги изпея ПЕСНИТЕ. ХУБАВИТЕ. Българските. НАРОДНИТЕ. Но, само на ШОФЬОРИТЕ.

85

Име

преди 1 година

Според мен - Тръмп щеше да се справи, той лично посети Ким Чен Ун и т.н., немислимо преди. Рейгън се справи, Кенеди щеше да се справи. Чърчил щеше да се справи.

84

Саманта де Бандера

преди 1 година

Приемете извиненията ми! Когато писах тази статия, още не знаех че отдавна и САЩ и Зеленски а и други държави предлагат служба на затворници в армията срещу помилване!И че има и американски военни групиривки фунциониращи извън правителството на САЩ но по негова поръчка. Както е и Вагнер.И за останалите ми глупости ме извинете, но и аз имам разходи! А живота поскъпна много след тези санкции! А съм и зиморничава!

83

Анонимен

преди 1 година

=Пригожин е частен гражданин,= И какво ще рече да си частен граждин? Аааа, май почвам да разбирам-европейските и американските граждани са обществени и затова ги ползат по съответния обществен начин.

82

Анонимен

преди 1 година

Евгений Пригожин бил съосновал "Вагнер" заедно с бивш руски военен персонал и оттогава се бил превърнал в основен играч във военната кампания на Русия в Украйна. Подценявате го. Оттогава той се превърна в основен играч и в Централна Африка.

81

Анонимен

преди 1 година

до 125 Моля говори само от свое име и от името на шепата платени от американски фондации. Останалите не само не мразим дълбоко Русия, но няма нито една причина да мразим Русия. Вие си мразете като това ви прави щастливи. Но престанете да говорите от името на всички и да ни натрапвате омразата си с пяна на уста.

80

Анонимен

преди 1 година

Пишейки за Русия забравят, че тя не е първата държава, която е готова да толерира крайно, необосновано насилие, стига то да служи на нейните интереси. Русия не е измислила ЧВК, а само следва многогодишния пример на Пиндостан в тази област.

79

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо трябва да се пишат статии за някаква си там шизофренична схема, произлизаща от държава, която не харесваме. Русофили сме били, питки майни и т.н. Всички мразим руснаците дълбоко, защото са елементарни, а не заради историческата ни връзка с тях. Мизерстващи, но войнствени, гомна. Все ми е тая какви сигнали дават.

78

Анонимен

преди 1 година

Какво ни интересува това нас, нормалните хора? Наративите на русия са ми през оная работа.

77

Факт

преди 1 година

Путин е пътник. Отсега се точат кандидатите.

76

Анонимен

преди 1 година

" По " , " дали " , "ако" , "кога" и т. н. Ама за " 3 дена " , " за едно село " ..... На кой му пука бе xюмненца. Нали пращат крaварските лизaчи с вагони на оня свят , съответно светът става с малко по-добър .

75

до 127

преди 1 година

Мантрата за 3 дена взимаме Киев не идва от официална Москва. А колоната обърна след срещата в Истанбул. Целите се променят, трябва да се живее спрямо реалностите, а не спрямо желанията :)