68

Анонимен

преди 1 година

Този закон не важи в Бг и ЕС. Нещо, което не важи, защо се коментира изобщо.

67

Анонимен

преди 1 година

Кой му пука народа плаща

66

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не участвай в тези теми. Мръсникът следи всичко и може да измисли всякакво глупости. На всичко е способно това изчадие. Каквото и да пише игнорирай.

65

До69

преди 1 година

Ами вземи го*ПРОУМЕЙ *и ти,не вземем ли мерки срещу наМагнитените,същите ще продължават да ни клатят докато България окончателно изчезне!

64

Проумейте го!

преди 1 година

Набийте си го в главите бе хора!Санкциите по ,,закона Магнитски "не подлежат на съдебен контрол и това лишава от смисъл предприемане на законови действия срещу тях!!!Мярката е замразяване на сметки и забрана за влизане в САЩ!

63

Анонимен

преди 1 година

До До 61 Не съм от ГЕРБ, никога не съм членувал в партия. Обаче, виждам, че няма нито един от крадците, лъжците и шарлатаните от ПП и ДБ в списъка Магнитски. Не фигурират и олигарсите, които ги създадоха и финансират. Например Прокопиев, Бобокови, онези от НЕКСО, Маджо и т.н., въпреки не малко изнесени документи за това, че киро и кокоро като премиер и фин.министър реално са работели в полза на руски олигарси и във вреда на България и българите. Пример: Джемпкорф, посредниците за газ и ток и т.н

62

Анонимен

преди 1 година

Тия пък,били"бездействали"море ако някой клошар беше задигнал пет кокошки или пък беше краднал кубик дръвца,така щяха да"заработят"че чак пушек щеше да се вдигне!!!!!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Институциите трябва да са задължени или да представят доказателства или да опровергаят твърденията на външни фактори като недействителни и намеса, защото този "закон магнитски" има за цел точно вмешателство и направляване на вътрешната политика отвън в интерес на сащ. Те определят кога да правят изявления, срещу кого, кога да не правят, подобно на някаква божествена сила. Ако съотв. български институции не могат да реагират по този начин трябва да бъдат закрити като безполезни и вредни.

60

Вихър

преди 1 година

Предизборно вмешателство от САЩ!!!Замислете се: защо само от партиите финансирани от тях нама посочени лица!?Стига сме слушали този и онзи!!!За държава на над 1300г. е срамно да слуша *** събрани отвсякъде едва на 200години!!! *** вън от България!!!

59

До 61

преди 1 година

Разбирам твоята мъка,че повече власт няма да видите.Каквото сте откраднали,един ден ще си го върнем.Или съдбата ще ви го върне.

58

карачанаков

преди 1 година

до Анонимен 59 НАДКЕ ти си М Ъ!!!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 1 година

До До 47 Точно херо мустафа заедно с президента на решетников ни натресоха ПП и ДБ, които съсипаха България и българите. Не е люпила семки мустафата, писала е доноси с киро простото, кокоро обратното, бойкикев некадърното, гнома, лена хиена и други ***, които се позовават на божковТВ и вестниците на прокопиев като доказателства. Е, това не са доказателства, ама кой се интересува? мустафата натрупа точки, а киро-кокоровците окрадоха милиарди на наш гръб и се самопровъзгласиха за добри.

56

До 55

преди 1 година

Правилният цитат е "Действащ политик,лидер на политическа партия".Действащия политик към този момент беше Б.Борисов.Нещо неясно?

55

Анонимен

преди 1 година

Как да се намеси прокуратурата в България срещу корупцията, като прокурор номер 1 е олицетворение за такава или прикриването й?! Или като самият ББ също трябва да бъде подведен под отговорност, а изборите наближават? Ето защо няма воля!

54

Това е

преди 1 година

Магнитски е адвокат на американска фирма който са извършвали данъчни и финансови престъпления в Русия,другите избягват с награбеното а Магнитски умира в ареста от инфаркт и сащ използва трагедията срещу Русия.

53

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 44 леко с,,дезинфектантите,, ти още ли вярваш това с чекмеджетата и кюлчетата . Във един и същи сайт в разстояние на няколко дни се появиха снимки с чекмедже пълно с пачки и кюлчета и същото с 3 кюлчета и няколко пачки.А сигурно си пропуснал да видиш един друг сайт в който Киро хваща Лена за *** и ... ,, МЪЛНИЯ, КИРИЛ ПЕТКОВ СПИ ДО ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА,,,,СКАНДАЛНО ВИДЕО С ПАЧКИ НА ЛЮБОВНАТА КВАРТИРА НА КИРИЛ ПЕТКОВ!,, И двата случая става дума за очевадна манипулация

52

Анонимен

преди 1 година

Христо и Надка се радваха вчера като деца как големия батко наби пред всички тяхното палаво другарче от същата детска градина... колко много постигнаха като започнаха да доносничат.

51

Ясно

преди 1 година

До 51,Изобщо не ме интересува мнението на терористите и агресорите сащ.

50

До 50

преди 1 година

Магнитски е руснак,"случайно"умрял в затвора след разкрития за корупция в Русия.Е негова чест е този закон.Разумеш?

49

Да

преди 1 година

Закона Магнитски е политически,маскиран уж за борба с корупцията.