120

до Чугунолеяр

преди 1 година

Чугунена главо, кой разпиля Сирия? Русия и Иран ли? Я пак си помисли или с чугунената глава не можеш....Кой създаде ислямска държава и въоръжи радикалните ислямисти да свалят редовната сирийска власт? Сирия беше процъфтяваща държава, както и Либия....Виждал ли си снимки от Сирия през 80те...Като европейска държава е било... Сега всичко е в демократични руини ..както в Либия и Ирак

119

Анонимен

преди 1 година

От укро пропагандата пишат да не се помага на сирийците.Те са едни безчувствени,морално осакатени сатанисти,без душа.Горете в ада!!!Бог да ви накаже!!!На хора,които са изпаднали в беда след такова бедствие не се отказва помощ.Вие сте ***.и!!!

118

Анонимен

преди 1 година

Тези,които пишат да не се помага на Сирия са демони.

117

Striker

преди 1 година

И това им е много! Да им помага Ковидландия, П у т л е р, Венесуела и т.нар. им съюзници. Че и нагли!

116

полковник Колев

преди 1 година

Турция - машата на Запада

115

Анонимен

преди 1 година

Пълни лъжи 9 държави от ЕС включително България са изпратили помощ, включително няколко милиона евро за неотложни нужди( Гърция, Кипър, Австрия, Германия, Италия, Норвегия, Финландия, словения)

114

Чърен Арап

преди 1 година

Искайте помощ от Азиатския съюз бре, до евругеювете ли сте си опряли ***?Нали сте в Азия, каква помощ от Еврогейския съюз искате. Искайте помощ от Русия, нали с нея сте дружки.Или хващайте сопите и си изгонете кръвопиеца от земята...

113

Анонимен

преди 1 година

Ами като са *** да се връзват по цветни революции ето докъде се докараха.

112

Анонимен

преди 1 година

Шшшшииу ...там демокрацията е путинска

111

Ъхъъъ

преди 1 година

Хайде стига де достатъчно ли млади сирийци влезнаха в европа и живеят на наш гръб. Даже в турция има доста. Бедствате заради диктаторите в Русия и Сирия

110

Хъхъ

преди 1 година

продължавайте да се кланяте на *** и другите терористи ....

109

Анонимен

преди 1 година

естествено, че не получи, там в момента получават демокрация и свобода директно от Съединените Американски Щати

108

Чугунолеяр

преди 1 година

До 114 - Не съм бомбил сгради в Сирия, нито съм разрушавал цели градове. Онези, които го направиха още преди земетресението са длъжници на сирийския народ. Това са Русия и Иран. Защо България трябва да спонсорира путинските зулуми? Това едно, другото е, че Турция играе по свирката и на Путин. Да го вика на помощ. Нали БВП-то на Русия е огромно? Към враговете без милост и колебание. Оставете ги да се давят.

107

Shark

преди 1 година

До Съвет. Путин беше първият, които изпрати помощ за Сирия. Казвам го не от симпатии към Русия, а в интерес на фактите. Спрете да казвате на бялото черно, защото така ви отърва.

106

До Чугунолеяр

преди 1 година

Не знам дали си чугунолеяр, но тиквата ти определено е чугунена. Като ти се запали къщата, така да казват и съседите ти - да се оправя! Може би само в такъв случай ще ти просветне, не че е сигурно.

105

Анонимен

преди 1 година

Ами и България от десетилетия е най-бедната и корумпирана страна, но никой не и помага, въпреки че уж сме в ЕС. Налагат ни какви ли не немислими *** да изпълняваме, но подобрение на живота няма. Само властта и тези по върховете са добре, населението мъчи да бута живота си.

104

Чугунолеяр

преди 1 година

Помага се само на християни. Друговерците да се подкрепят. Какво толкова има за мислене. Москва е най-мюсюлманската столица. Следователно да им давата муслими или пари, за да се оправят. Аз нямам пари да ги спонсорирам. пРезидентът на 'Н'РБ да каже, Той има ли?

103

Анонимен

преди 1 година

'' Сирия не получи помощ от Европа '' ............................... защо ли ? Ами сирия да иска помощ от русия !

102

Пешев

преди 1 година

Приятелят на Сирия се казва Путин. Ама той не помага защото всичко му свърши: храна, оръжие, ракети, всичко! Путин даже и да имаше пари пак нямаше да даде. Той е свикнал само на него да дават.

101

Анонимен

преди 1 година

Нищо бе, те сирийците НЕ СА хора според прехваления ЕС и трябва да умрат в мизерия и глад!