21

Обективен

преди 1 година

Диана Ковачева много завоалирано ми отговори уклончиво на едно писмо преди 7-8 месеца , с което предлагах всички обществено значими фирми да предоставят телефони за връзка,които не са импулсни . Засега нищо не се случва. Спира ви тока и звъните на 0700 ххх на енергодружеството. Докато изслушате къде в момента няма ток , докато се свържете с оператор и обясните проблема , сметката към мобилния оператор става 4-5 лева. И ако тока ви спре 3-4 пъти в месеца спонсорирате оператора с 20-тина лева.

20

Анонимен

преди 1 година

Европа се тресе от бунтове. Това, че тук не ги отразяват, не значи, че хората там си траят като нас.

19

Абе не заиграе

преди 1 година

Ли тоягата няма да се оправим !!! Изкараха фактури от магазините на Запад за хранителните продукти и се оказа , че тук е много по скъпо !Но излезе един платен пехливанин по телевизиите и се опита да опровергае това и каза , че е лъжа ! И нашите мисироци запяха във един глас !!!!!

18

МАФИЯ

преди 1 година

МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ СА МАФИЯ !!!КАКТО И ЕНЕРГО ДРУЖЕСТВАТА !!!!КАКТО ВЕИКА-тата !!!!!КАКТО И ВСИЧКИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ !!!!КАКТО И ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА !!!!!!

17

до 12

преди 1 година

И при Гешев май беше същото........

16

Е. и...?

преди 1 година

Като ги провери, какво ?

15

Valio

преди 1 година

Миналата година по това време пак вдигнаха цените и трите мобилни *** и нищо не се направи та сега ли......След,като дебилната държава не защитава интересите на хората така е.Като започнеш от хран.вериги и тези *** мобилните няма никакви инвестиции в България а всичко се изнася навън.Това е благодарение на всичките 240 прошляци преминали през годините в парламента и като министри и премиери.Докато народа не вземе нещата в свои ръце няма да се оправиме.

14

Анонимен

преди 1 година

Понеже инфлацията/ спекулата непрекъснато расте, очаквайте другия месец още по- високи фактури, които според договорите ни не можем да обжалваме. Честито на печелившите, поробени сте за поне две години с тези договори.

13

Анонимен

преди 1 година

И като я провери КЗК какво - ще отчетат дейност и те, подобна на дейността на госпожата.

12

баба Пена

преди 1 година

Няма смисъл от проверка на проверката. Това е държава на проверките след които няма никакъв ефект, само да се правим че правим нещо. Направи проверка, а, няма нищо, ай там проверка, а то и там няма нищо или е имало или е нямало. Проверрка на проверката - корупция до откат

11

и колко

преди 1 година

точно високи са тиявисоки сметки,нека сподели някой,да се посмеем всички,хахахаха

10

деликатник

преди 1 година

"Съгласувана практика" значи МОНОПОЛ!

9

Анонимен

преди 1 година

"Имам чувството, че тази длъжност " омбудсман"е най-популистка от всички" - още по-забавно е, че тази на практика се самоназначи след като се оказа, че други кандидати - няма.

8

адвокат

преди 1 година

До Искам да съм омбудсм - ами глобяват ги в интерес на истината, но дотам. Ако някой иска може да си ги съди в лично качество. Аз лично ще им пусна едно запитване през адвокат, защото да, тази възможност е предвидена в договора ми, но при определени условия, ще видя какво ще излезе от проверките, после ще видя какво са ми отговорили и ако нещо куца - ще си ги съдя, може да е за супер "къси пари" - тези 2-3 лева отгоре на таксата, за целия период от договора обаче.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз сезирах КЗК много преди тази госпожа Отговориха ми: много е трудно. Колко пари заслужвам?

6

Анонимен

преди 1 година

Е ми време е мениджерчетата телефонисти да си сменят "шкодичките" с по-нови. Тее така!

5

Анонимен

преди 1 година

Късно е чадо, сметките излязоха, взеха ни парите. Пробвай да призовеш другия месец пак по това време.

4

Анонимен

преди 1 година

Ами Лукойл-Нефтохим кога,ами производителите и търговците на хранителни продукти кога,ами всички картели които са създадени на всеки ляв крак в България кога?Ушатият лицемер да не се прави на глаамав,ами да почва да си върши работата,вече две години българите сме свидетели на хаос и анархия във всичко,вина за което има същият индивид сложен от червената олигархия на власт!

3

Анонимен

преди 1 година

Най-безсмислената гъска, професия "и АЗ СЕ ТЮХКАМ И НИЩО НЕ ПРАВЯ".

2

А,сети се Мара

преди 1 година

дудинката си да пообара...